hej ajja som snehule a ved neboj zima este nezacala poriadne
a one a nemoze si ist lahnut a chlap ti na mobil prezvoni? ked nesces aby ti zobudil dietko
to uz je druha vec ale za pokus to stoji ja uz idem tiez lebo tu hodim celovku na klavesnicu tak teda vydrz a hadam uz ti skoro pride,dufam ze tu nebudes este rano visiet s otlacenimy pismenkami na ksichte dobruuu nocku
ahojcek martuska, ano som tu, co robis? no chapes co sa tu robi????? ja nie a mam normalne dost a je mi spatne z toho vsetkeho /myslim tie diskusie vedla/
ja už také "ťavy" ani neriešim, lebo sa zbytočne vždy iba poriadne vytočím a naseriem /pardon za výraz/ a potom mi skysne mliečko pre krpca hihihi večer som sa nedostala k pc, tak som si nemohla s vami popísať, ale aspoň som sa dobre na tebe a bubu pobavila /jasné, že nie v zlom, ale na niektorých odpovediach/
najstarší má 11 rokov, prostredný bude mať v marci 3 rôčky a najmenší krpček má 16 mesiacov a som tak "staručká" presne ako ty-33 a ty máš aké detičky? tuším som to nejako prehliadla....
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácieZatvoriť