Ideálny jedálniček môjho muža by bol ak by mal každý deň zemiakový šalát s reznom a na večeru pirohy a ako druhú večeru praženicu so 6 vajec a dvoma cibuľami, na ďalší deň by bolo ideálnym jedlom pečené kurča s pečenými zemiakmi a tatárskou omáčkou, na večeru parené buchty, alebo lokše poprípade ešte palacinky ale len s nutellou... a na večeru najlepšie okolo 11tej opäť praženica so 6 vajec...atď., na ďalší deň by to bol vyprážaný syr s hranolkami a opäť tatárskou omáčkou.. na večeru guláš a na neskorú večeru 7 párkov s tatárskou omáčkou a kečupom... ďalší deň by prišiel na rad opäť zemiakový šalát s reznom a potom aj na večeru a a ešte jednu neskoršiu večeru...
zelenina ako brokolica, karfiol, špenát, mrkva...atď. jeho jedálniček nepozná, taktiež mäso pripravované na prírodno vo vlastnej šťavy to vôbec... a nesmú chýbať koláče..krémeše, veterníky, laskonky... bože pomôžmi mi... takže na obed to u nás vyzerá tak, že varím pre syna s ktorým sa teda najem aj ja a potom ešte špeciálne pre môjho mužíčka..ktorý nezabudne ohrnúť nosom nad naším kuracím mäskom s brokolicou a zemiakmi, ktoré varím na vode kvôli ročnému synovi... ak máte niektorá s vás rovnaký problém tak prosím radte.. ja už začínam byť zúfala a varením znechutená