Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Píšte o čom chcete - raňajky

Re: raňajky

od Jajus345 » Ned Sep 07, 2014 7:06 pm

hrianky s džemom???? zaujímavá kombinácia :lol: :lol: :lol: :lol: minule som čítala na nete, že vraj musli s mliekom nie je až také zdravé....že vraj zasýtia žalúdok, ale že sa od toho veľmi priberá....budem musieť asi obmedziť :wink: :wink: :wink: síce ja veľmi neraňajkujem, ale okolo 11 hod si zvyknem dávať....ty máš rada musli??? :wink: :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od LadySS » Ned Sep 07, 2014 7:10 pm

mám rada musli ale nejem ho nejako pravidelne. ja si ho pripravujem sama doma. Zmiešam pšeničné a ovsené vločky a niekoľko druhov orechov alebo sušeného ovocia dam na suchú pekáren do rúry na pol hodiny približne.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Jajus345 » Pon Sep 08, 2014 6:33 am

aj ja mám rada ovsené vločky, ale v poslednom čase sú také dosť umelé....strašne veľa múky ako keby tam bolo..... :x :x :x máš rada aj kukuričnú alebo krupičnú kašu???
Ja ked som sa vydala,tak moja svokra robí vždy len na sladko,preprazi maslo a prida granko,raz za čas je to fajn ale nie vždy...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od LadySS » Pon Sep 08, 2014 8:34 pm

kukuričnú mám rada, tú si občas robievam. jedla som ju už aj ako prílohu na grilovačke ked som bola v slovinsku, na juhu Europy je to tuším polenta :)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Predchádzajúci

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť