myslím, že sú dôležité, ale ja si radšej pospím. zjem ale vždy aspon niečo malé, jablko alebo chlebik so šunkou, vždy sa napijem čaju alebo vody s citronom. a káva samozrejme. tá je pre mna základom dna!
ja neraňajkujem vôbec moje raňajky sú káva a cigareta....navyše, ak by som sa naraňajkovala je mi zlé na žalúdku, takže radšej vôbec....ak by som mala z môjho pohľadu povedať kedy prvýkrát raňajkujem, tak to je cca o 13:00 hod ja mám veľmi zlý jedalníček....mne jedlo moc vie ako nechutí....ako ste na tom vy so stravovaním???
Ja jem ráno trošku, niekedy vôbec a potom obed a večera. Niekedy si ešte neskor večer dám jogurt alebo jablko. Hlavne sa snažím dosť vody piť. večeriam okolo siedmej, vtedy si dám niečo poriadne, polievku alebo nejaký cestovinový šalát, lebo som ešte dlho hore. niekedy si okolo 9 dam ACTIVIU
tak ja som si už zvykla veľa nejesť niektoré jedlá, ktoré som za mlada obľubovala, teraz sa ich nedotknem pečivo jem strašne málo, keby si videla môj jedálny lístok, tak zalomíš rukami....máš aj nejaké oľúbené jedlá, alebo zješ všetko??
ja pečiva jem tiež málo ale v princípe nie som vyberavá. mám rada šaláty,polievky a nemusím knedlík ani držkovú polievku-tú neznášam. a ešte nemám rada ovčí syr. ty ako?
tak ja zbožňujem zeleninové šaláty....aj cestovinový zapekaný s brokolicou a syrom....ja mám ovčí syr celkom rada s červenou paprikou....veľmi nemôžem cesnák lebo mi je potom zlé na žalúdku asi týždeň, neznášam mlieko,cibuľu....z tej sa mi žalúdok dvíha a najradšej mám ryby...morské živočíchy....
ja varím bez cibule...už si aj manžel zvykol lebo deti tiež nechcú cibuľu nebýva mi zlé, lebo ja pri svojom tempe ani neviem, že mali byť raňajky a už je obed a to ti ani nevravím, že mám stavy, že aj celé dni nejem....nechutí mi vždy....mne keď dáte kávu, vodu a cigarety...nepotrebujem jesť a to fajčím max. 2 cigarety na deň..
no tak to aj ja mám také dni, že sa ani nestihnem najesť, alebo až večer a s váhou to nič nerobí chvála bohu. na intráku jedávam jogurty, doma hrianky z tmavého chleba, kávu a pohár vody. kávu na ráno pijem vždy s mliekom.
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácieZatvoriť