Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

O portáli BabyBazar.sk - Rozdelenie veci

Témy týkajúce sa nášho portálu. Čo vylepšiť? Čo Vám tu chýba, vadí?

od alex » Pia Mar 05, 2010 9:37 am

kriskovalud píše:A inac alex preco by som mala pouzivat iny prehliadac ked ten vyuzivam na vsetko.Myslim si ze by to malo bytnastavene tak aby to bolo viditelne akomkolvek prehliadaci.Je to ulahcenie pre nas kupujuce,a ozaj ma nebavi dedukovat ci je to v spravnom zaradeni :D

Nehnevajte sa na mňa ale toto už fakt nechápem. Dopátrame sa chyby, ktoru nam tu opisujete, najdeme dočasne riešenie a vam to vadi? Veď som napisala, že to bude upravene len sa momentalne robia ine veci,preto nemôžem slubovať kedy to bude spravene.
Ak Vam nevyhovuje použivať iny prehliadať, tak sa "trapte" naďalej so zaraďovanim do kategorii v prehliadači ktory vam to sťažuje... ja už fakt neviem. Snažime sa pomôcť, vychádzať v ústrety a taketo prispevky mi fakt nepridu namieste :idea:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od kriskovalud » Pia Mar 05, 2010 10:38 am

nevyhovuje mi pouzivat iny prehliadac,ale to je len moja chyba som spokojna s operou.

Ja som rada ze sme zistili kde je chyba.

Pekny den prajem vsetkym Ludmila!!
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Pia Mar 05, 2010 10:16 pm

kriskovalud píše:nevyhovuje mi pouzivat iny prehliadac,ale to je len moja chyba som spokojna s operou.

Ja som rada ze sme zistili kde je chyba.

Pekny den prajem vsetkym Ludmila!!

Ľudka :lol: :P :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od elefanto » Uto Mar 09, 2010 1:58 pm

mne by s tu skor hodilo keby sa dali veci v albume rozdelit do vlastnych kategorii ako na mmb.Ked ma niekto 10 stran inzeratov rozneho typu,nech sa v tom nemusim prehrabavat a stracat tym cas.Bolo by fajn keby si kazdy mohol rozdelit svoj album,napr.damske,panske detske...... :!:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od alex » Uto Mar 09, 2010 2:23 pm

elefanto píše:mne by s tu skor hodilo keby sa dali veci v albume rozdelit do vlastnych kategorii ako na mmb.Ked ma niekto 10 stran inzeratov rozneho typu,nech sa v tom nemusim prehrabavat a stracat tym cas.Bolo by fajn keby si kazdy mohol rozdelit svoj album,napr.damske,panske detske...... :!:

http://forum.babybazar.sk/zla-orientacia-t3732.html
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od admin » Štv Mar 18, 2010 1:02 am

kriskovalud píše:hura konecne sme sa dopatrali pravdy ze v opere to nieje a preto ked zadavam inzerat a hladam zadanie tak je vsetko spolu nevidim nijaky rozdiel

takze maminky kto pouziva operu nevidno tam rozdelenie damskeho a detskeko a muzskeho oblecka je to vsetko spolu

A inac alex preco by som mala pouzivat iny prehliadac ked ten vyuzivam na vsetko.Myslim si ze by to malo bytnastavene tak aby to bolo viditelne akomkolvek prehliadaci.Je to ulahcenie pre nas kupujuce,a ozaj ma nebavi dedukovat ci je to v spravnom zaradeni :D

Ale je super ze sme sa dopatrali k cybe problemu dakujem ostatnym maminkam co pomohli a dufam ze sa to coskoro upravi aj na opere.Dakujem!!!

Dnes sme sa dostali k tejo veci, no zial neda so to opravit. Je to problem prehliadaca Opera. Opera nevie zobrazit tzv "option groups" - to znamena, ze su tam ketegorie ktore sa vyberaju a nadpisy hlavnych kategorii, ktore sa nevyberaju. S tymto si Opera nevie poradit a tie ktore sa nevyberaju jednoducho ani nezobrazi. Jedine riesenie by bolo vratit to späť, ako to bolo na starom BabyBazar.sk a to tak, ze sa vyberalo z dvoch kolkoniek - hlavna kategoria a podkategoria - to ale nechceme.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Predchádzajúci

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť