Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

O portáli BabyBazar.sk - Rozdelenie veci

Témy týkajúce sa nášho portálu. Čo vylepšiť? Čo Vám tu chýba, vadí?

Rozdelenie veci

od kriskovalud » Str Mar 03, 2010 5:02 pm

Chcela by som Vas poprosit ci by ste nemohli nejako viditelnejsie rozdelit pri zadani inzeratu co je detske a co je chlapcenske lebo mi to pride ako jedno mis mas ked si myslim ze je to dievcenke tuknem chlapcenske nieje to nijako oddelene.A este by mi ulahcilo nahadzovanie inzeratu ze ak nieco zabudnem tak by sa mi nemuseli stale dookola vymazavat fotky aj cele zadanie co dam neviem ci je to chyba len u mna alebo to robi aj ostatnym.Mna to velmi zdrziava a nebavi ma to astale dookola nahadzovat.Dakujem
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od vedejova » Str Mar 03, 2010 5:10 pm

Nie je to len u teba, ak niečo zabudnem vyplniť, a potvrdim zadanie inzeratu, skoro všetko čo som pred tým vyplnila sa vymaže. :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Re: Rozdelenie veci

od alex » Str Mar 03, 2010 8:52 pm

kriskovalud píše:Chcela by som Vas poprosit ci by ste nemohli nejako viditelnejsie rozdelit pri zadani inzeratu co je detske a co je chlapcenske lebo mi to pride ako jedno mis mas ked si myslim ze je to dievcenke tuknem chlapcenske nieje to nijako oddelene.A este by mi ulahcilo nahadzovanie inzeratu ze ak nieco zabudnem tak by sa mi nemuseli stale dookola vymazavat fotky aj cele zadanie co dam neviem ci je to chyba len u mna alebo to robi aj ostatnym.Mna to velmi zdrziava a nebavi ma to astale dookola nahadzovat.Dakujem

inzeraty su podelene je len na uživateľoch kde svoje inzeraty zaradia. Taktiež je podelene pre koho je vec určena či chlapcom alebo dievčatam, no ak to inzerujuci nevyberu tak s tym nič nenarobime.

ohladne upravy inzeratu, to posuniem adminovi či sa s tym da niečo poriešiť
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

rozdelenie veci

od kriskovalud » Str Mar 03, 2010 9:13 pm

Ak som to spravne pochopila ma sa zadavat najprv kolonka pod tymi vecami???A bol by problem napisat oblecenie pre deti ,oblecenie pre chlapcov a vsunut to tam odkial sa to zacina???lebo ja sa v to mozaj nevyznam.Asi som hlupa ale mne to pride na jedno kopyto zmiesane a dlho mi trva kym trafim to co chcem zadat.

A dakujem za tie inzeraty ze pozriete preco sa to cele maze stale ked sa na nieco zabudne vdaka!!
Naposledy upravil kriskovalud dňa Str Mar 03, 2010 9:15 pm, celkovo upravené 1
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od kriskovalud » Str Mar 03, 2010 9:13 pm

Ak som to spravne pochopila ma sa zadavat najprv kolonka pod tymi vecami???A bol by problem napisat oblecenie pre deti ,oblecenie pre chlapcov a vsunut to tam odkial sa to zacina???lebo ja sa v to mozaj nevyznam.Asi som hlupa ale mne to pride na jedno kopyto zmiesane a dlho mi trva kym trafim to co chcem zadat.

A dakujem za tie inzeraty ze pozriete preco sa to cele maze stale ked sa na nieco zabudne vdaka.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Štv Mar 04, 2010 2:04 pm

vedejova píše:Nie je to len u teba, ak niečo zabudnem vyplniť, a potvrdim zadanie inzeratu, skoro všetko čo som pred tým vyplnila sa vymaže. :wink:

Aj mne sa to maže a riadne ma to vytáča :roll: :roll: :roll:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Re: rozdelenie veci

od alex » Štv Mar 04, 2010 2:30 pm

kriskovalud píše:Ak som to spravne pochopila ma sa zadavat najprv kolonka pod tymi vecami???A bol by problem napisat oblecenie pre deti ,oblecenie pre chlapcov a vsunut to tam odkial sa to zacina???lebo ja sa v to mozaj nevyznam.Asi som hlupa ale mne to pride na jedno kopyto zmiesane a dlho mi trva kym trafim to co chcem zadat.

teraz nechapem ja ako to myslite :?
Myslite keď pridavate inzerat?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od kriskovalud » Štv Mar 04, 2010 5:42 pm

Ano myslim ked pridavam inzerat a chcem ho zaradit ci k dievcatam alebo chlapcom tak tam vybehne cela kolonka a nieje to nijako popredelovane co kde zacina a tazko sa mo to hlada!!
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od alex » Štv Mar 04, 2010 7:04 pm

kriskovalud píše:Ano myslim ked pridavam inzerat a chcem ho zaradit ci k dievcatam alebo chlapcom tak tam vybehne cela kolonka a nieje to nijako popredelovane co kde zacina a tazko sa mo to hlada!!

keď si date "pridaj inzerat" tak najprv sa vybera kategoria, ak vyberiete napr. v detskom mikiny tak potom nabehne aj okienko pre koho je vec určena a tam sa to zadeluje či chlapčenske , dievčenske alebo nezáleží
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od kriskovalud » Štv Mar 04, 2010 8:08 pm

oki nechapeme sa

myslela som to takto

Oblecenie pre deti :wink:
body
bundy
nohavice.....
Oblecenie pre damy :wink:
bundy
nohavice....
Oblecenie pre panov :wink:
bundy
nohavice
to som myslela ze je to vsetko spolu a nieje to oddelene!!!
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Štv Mar 04, 2010 9:41 pm

A k tomu mazaniu....
Ked sa zadáva inzerát a niečo tam zabudneš vypísať a odklikneš to,tak Ti to vypíše,že si tam niečo nesprávne vypísala,alebo zabudla a vráti Ta to na úplný začiatok a vypisuješ VŠETKO nanovo---malo by sa to dať vrátiť tak,že tam to správne vypísané ostane :lol: a len to chýbajúce,či zle vypísané opravíš...to chcela aj "kolegynka" týmto povedať na začiatku tejto témy :P :P :P
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od alex » Štv Mar 04, 2010 10:13 pm

kriskovalud píše:oki nechapeme sa

myslela som to takto

Oblecenie pre deti :wink:
body
bundy
nohavice.....
Oblecenie pre damy :wink:
bundy
nohavice....
Oblecenie pre panov :wink:
bundy
nohavice
to som myslela ze je to vsetko spolu a nieje to oddelene!!!

a ako inak to ma byť oddelene? veď tie hlavne kategorie su zvyraznene

Janka81 to som pochopila :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od smajas » Štv Mar 04, 2010 10:41 pm

alex ja mam tiez ten chaos, predtym ked som pouzivala google chrom, tak ked som isla pridat inzerat, bolo to prehladne
DETSKE OBLECENIE
bundy
kosele
tricka
...
DAMSKE OBLECENIE
...
Teraz vsak pouzivam operu a ked idem pridat inzerat, kategorie nie su vôbec predelene ani oznacene kde konci a zacina detske, damske, panske tyka sa to oblecenia, ostatne ako knihy, hracky, zdravotnicke su ok
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od alex » Štv Mar 04, 2010 10:56 pm

Treba použivať iny prehliadač. Pozerali sme to ide to v IE, Mozila, Chrome všade tam su tie kategorie vyznačene ... je pravda v Opere to nieje, bude to upravene len sa robia momentalne ine veci.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od kriskovalud » Pia Mar 05, 2010 1:03 am

hura konecne sme sa dopatrali pravdy ze v opere to nieje a preto ked zadavam inzerat a hladam zadanie tak je vsetko spolu nevidim nijaky rozdiel

takze maminky kto pouziva operu nevidno tam rozdelenie damskeho a detskeko a muzskeho oblecka je to vsetko spolu

A inac alex preco by som mala pouzivat iny prehliadac ked ten vyuzivam na vsetko.Myslim si ze by to malo bytnastavene tak aby to bolo viditelne akomkolvek prehliadaci.Je to ulahcenie pre nas kupujuce,a ozaj ma nebavi dedukovat ci je to v spravnom zaradeni :D

Ale je super ze sme sa dopatrali k cybe problemu dakujem ostatnym maminkam co pomohli a dufam ze sa to coskoro upravi aj na opere.Dakujem!!!
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Ďalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť