Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Hobby a zábava - SCRAPMANIA:)

od sandras » Uto Feb 03, 2009 10:19 am

pridávam link na krásne nové fonty - písma.

http://www.fontspace.com/

tam su podla kategórií, aj rozne postavičkové, macíkové, princeznové, aj iné...
samoš zadarmo :-P

Inštalácia fontu:

1. vyber písmo, čo sa ti páči a klik na DOWNLOAD ;-)

2. uložiť do Disk C - WINDOWS - FONTS ;-)

3. uloží sa to zozipované, teda treba rozbaliť vo WINRARe ;-)

4. používať (je to potom všade, aj vo Worde...);-)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od andrejocka76 » Uto Feb 03, 2009 10:38 am

no vidim ze nova mania :lol: dievcata,existuju aj tzv.scrap papiere,keby ste si chceli robit albumy.. :)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od gonica » Uto Feb 03, 2009 10:56 am

baby pomalsie, ved som este ani nazacala a uz aj albumy ? :lol: :lol: :lol:
som stoho taky jolo.......ale malu dam hajkat a ficim nato.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od janulik30 » Uto Feb 03, 2009 11:26 am

gonica píše:baby pomalsie, ved som este ani nazacala a uz aj albumy ? :lol: :lol: :lol:
som stoho taky jolo.......ale malu dam hajkat a ficim nato.

tak ked uz mas stiahnuty program potrebujes este elementy,papiere a ine serepeticky:) aby si mohla tvorit.....ja mam rada tuto stranku http://digifree.blogspot.com/ su tam kazdy den nove veci na stiahnutie,blizi sa valentin tak samaa laskaa:) ...jasne potrebujes este kvalitne fotky a mozes ist na to:) tak drzim prsty zo zaciatku to bude o nervy ale vydrzat!!! :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od janulik30 » Uto Feb 03, 2009 11:31 am

sandras píše:hodím sem nejaké fajn scraperske stranky
www.scrapmania.sk - su tam pokročile scrapmaniačky, ktore radi poradia
www.baby-cafe.cz - tiež dobra stránka s navodmi
http://www.digiscrapdepot.com/freebies/ - odtialto ja sťahujem podklady :wink: freebies = zadarmo

a tu su moje vytvoríky (keby chcel niekto kuknuť) http://www.mamaaja.sk/index.cfm?module= ... ryID=25859

dakujeeem super,tak takto si predstavujem spolupracu!!ved nedame sa zahanbit inymi portalmi nie?pridajte sa baby! cim nas bude viac lepsie sa nam bude tvorit:)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od barborapn » Uto Feb 03, 2009 12:45 pm

ahojte tak precitane a nastudovane to mam a idem aj ja nato aleeee neverim ze mi to pojde diky papa :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sandras » Uto Feb 03, 2009 2:04 pm

vítam všetky začiatočníčky a pytajte sa, ked vam niečo nepojde... ak budeme vedieť, poradíme :wink: však Janulik :wink: .... nie že to hned vzdáte :lol: :lol: :lol:
ja som mala inak GIMP stiahnuty asi 2x., a vždy som dostala nervy, že mi to nejde, a vymazala ... ale nakoniec som to pochopila :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od barborapn » Uto Feb 03, 2009 2:21 pm

ja to tiez veru vymazala ale ten 1 program my nejde mam stiahnut na tu vistu ked ju mam????? :oops: :oops: :twisted: :twisted:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sysa14 » Uto Feb 03, 2009 2:25 pm

barborapn píše:ja to tiez veru vymazala ale ten 1 program my nejde mam stiahnut na tu vistu ked ju mam????? :oops: :oops: :twisted: :twisted:

ano ak mas vistu tak na vistu program
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sysa14 » Uto Feb 03, 2009 2:26 pm

sandras píše:vítam všetky začiatočníčky a pytajte sa, ked vam niečo nepojde... ak budeme vedieť, poradíme :wink: však Janulik :wink: .... nie že to hned vzdáte :lol: :lol: :lol:
ja som mala inak GIMP stiahnuty asi 2x., a vždy som dostala nervy, že mi to nejde, a vymazala ... ale nakoniec som to pochopila :lol: :lol: :lol:

tak ja asi potrebujem osobneho poradcu lebo som dnes veru za blbu :lol: stiahnute mam a neviem co s tym.a este aj maly mi tu mrnci uf to bude roboty
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od barborapn » Uto Feb 03, 2009 2:32 pm

dik no veru nezvladam a mala ma tiez dost pokopkava :roll:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od janulik30 » Uto Feb 03, 2009 2:38 pm

baby prvy krat je lepsie ked budete mat klud,najlepsie vecer,ked deticky spia,je to o nervy kym do toho nespadnete:) skusim dnes nieco blizsie a lahsie vysvetlit vam to,dufam ze sa mi to podari,tak zatial skusajte,a tesi ma ze sa nevzdavate :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od barborapn » Uto Feb 03, 2009 2:41 pm

janulik nevzdame ale vysvetlit prosim viac by bolo fajn stiahnute asi mame vsetky aj nejake tie obrazky ku tomu stiahla ale co stym dalej????, :cry: :(
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od janulik30 » Uto Feb 03, 2009 3:33 pm

barborapn píše:janulik nevzdame ale vysvetlit prosim viac by bolo fajn stiahnute asi mame vsetky aj nejake tie obrazky ku tomu stiahla ale co stym dalej????, :cry: :(

ja sa ospravedlnujem trvalo to ale dnes mam mangela doma tak sa bijeme o pc,taka rychlovka,upravim to este,tak mrknite toto :) http://jankakosice.blogspot.com/
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od janulik30 » Uto Feb 03, 2009 3:37 pm

jeminee ja viem vyzera strasne ten blog,fotka na krivo a taak:) dnes mi nic nefunguje,ale chcela som vam ryychlo posunut nieco tak dufam ze to pomoze ak budem mat viac casu,napisem k tomu viac..........a sandra mi pomoze dufam:) babyyy hodte sem mena lebo som jelen z tych nickov:)diiik
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť