Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Píšte o čom chcete - Studujuca mamina

od skulecova » Pon Nov 30, 2009 5:21 pm

Hovor mi o tych profakoch nieco, ja mam za sebou prvu skusku, a to je zaciatok decembra. Z azylovej SP mame buducu sobotu a materialov tolko, ze to ani precitat nestihnem a nie sa este naucit. A ze v juni statnice, hahaha. Ale dali sme sa na boj tak bojujme. :roll:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od evinae » Pon Nov 30, 2009 7:55 pm

kvietok686 píše:Zdravim vsetky studentky :wink: .
Nemali ste nahodou niektora z vas predmet Metodologia vyskumu? Hlavne sa pytam Tani (tajkar). Nahodou poznamky, ci by ste mi neposlali? Dnes sme mali s Orendacom...a ...no coment, ziadne poznamky nam nechce dat, a vobec je nejaky cudny a uz dopredu povedal,ze mame pocitat s tym, ze 10% nas na skuske neprejde :roll: , hlavne, ze predmet je len za 4 kredity...to uz fakt niektori nevedia co so sebou.

zlatinko, rada by som ti teraz pomohla ja, je k tomu aj nejaka kniha? a kto ju napisal?
pokusim sa nieco zohnat...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od tajkar » Pon Nov 30, 2009 9:04 pm

Ahojte, tak po dlhsej dobe sa pripajam i ja do nasej spolocnej debaty.

Erika - zatial ti nemozem pomoct, my sme este nemali ziadnu prednasku a prva je az 12.12. a prave je to spominana ta metodologia vyskumu. my to mame s Kratochvila Michal, takze az potom sa mozem ohlasit, ci nam nieco da. ale to vy uz hadam aj skusku budete mat, ci nie?
inak nam dali perfis rozvrh - teraz jedna prednaska v decembri, potom ideme az 15.1. a cely januar a februar sme v skole a to aj piatky a aj soboty.
inak - aky povinny predmet si si vybrala, ja sa dam s najvacsou pravdepodobnostou na tu personalistiku...
a psoledna prednaska nach vychazda na zaciatok marca - teda to uz je letny semester, vsetko mame tak nakope...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od kvietok686 » Uto Dec 01, 2009 10:07 am

No tu skusku mame sice az 13.2., dal nam nejaku literaturu, ale este neviem aku, pretoze som nebola na prednaske a nase holky este nic nedali na net :wink:
Ja som si dala PV tiez Personalistiku a na druhy tyzden mame skusku...zda sa to byt v pohode, nic zlozite a nezapametatelne, potom 21.12. mame skusku z SP s rodinou....a tak to mame celkom pekne rozlozene.
Joj, ale mne sa tak nechce....to bola taka pohoda ten pol rok od statnic, ziadna skola, skuska, stres, ucenie...Uz aby skoncil ten rok...a potom statnice, ale uz z toho nebudem taka paf, ako na bakalara...neviem, nejak to beriem nalahko a nesnazim sa mat za kazdu cenu A ani B :lol: :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od tajkar » Pia Dec 04, 2009 8:07 pm

uvidím, akú budeme mať my tú metodológiu - ale už len ten názov mi je taký nesympatický, určite to nebude veľmi zaujimavé...
ak niečo budeme mať k tomu, dám vedieť.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od kvietok686 » Ned Dec 27, 2009 8:03 pm

Ahojte studentky :D ,
ako sa mavate? No, na tu metodologiu nam uz poslal materialy a je to 100x na :roll: :roll: :roll: To statnicove otazky sa mozu skryt...som zvedava ako to dopadne...
Ale, chcem sa opytat, ci vas nahodou neuci aplikovanu soc.politiku Tkac, a ci ste nahodou s nim nemali skusku? Ze ako prebiehala? My mame 8.1. a voobec sa neviem prinutit aspon citat...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od skulecova » Pon Dec 28, 2009 1:19 pm

No zeny, ja mam v januari 2 skusky, do toho pisat seminarku a bakalarku, z ktorej nemam ani ŤUK (a ze v lete si ju napisem-chachacha), k tomu doma 2 "milych" synacikov. Ide ma slaktrafit. Kazdy den si hovorim, ze dnes musim zacat. :roll:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od kvietok686 » Pon Dec 28, 2009 3:24 pm

no ved mi hovor nieco o tom zacinani... :roll: Aj dnes, decka relativne kludne, ja cumim do bedne namiesto do materialov na skusku 8)
Preto som sa pytala, ze ci sa da pri nom pouzit aj tahak :P , ked ste s nim nahodou mali skusku. Lebo ja sa v poslednej dobe spolieham len na tahak :roll: Fakt sa mi nic nechce...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od skulecova » Pon Dec 28, 2009 5:37 pm

neviem, nepoznam. my mame teraz T. Romana, a to je zevraj kat 1. kategorie na tahak unho ani nemyslim. potom mame vcelku pohodaka, len mi vypadlo meno. a vo februari "mily" ujko Zeman (ty si o nom raz pisala, ze za A, ale ja si neviem ani predstavit, ze docitam tie materialy od neho a nie tych milion zakonov).

Takze drzim ti palce, a zelam vela chuti do ucenia :lol: .
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od tajkar » Pon Dec 28, 2009 8:39 pm

Ahojte, nam na tu metodologiu nedal az prilis vela materialu, da sa to citat a vraj na skuske budeme mat 5 otazok, napr. vytvorte anekdoticku otazku, teste nedokoncenych viet - kde treba doplnit vetu... teda budu to skor take prakticke otazky. Tahaky nam neodporuca, vsetky berie...

my ani aplikovanu soc.politiku nemame, ale to meno mi je nejake povedome, len si spomenut odkial...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od kvietok686 » Pon Dec 28, 2009 9:24 pm

On bol nejaky minister, ci poslanec, ci co... :roll:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od kvietok686 » Uto Jan 05, 2010 12:14 pm

Holky zo sv.Alzbety, sledujete, co sa to s nasou skolou deje? Zavetrili ste uz nieco? http://www.vssvalzbety.sk/
Tak ja neviem, este stastie, ze som zaplatila len ZS :roll: Bohvie, co to bude.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od kvietok686 » Uto Jan 05, 2010 12:39 pm

Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od tajkar » Str Jan 06, 2010 3:00 pm

Ahoj, vsetci cakame co z toho bude. Lebo podla toho jedneho clanku chcu skolu zaradit iba medzi vyssie odborne skoly a bude moct udelovat iba bakalarske tituly a vyssie nie....
Ktovie ci aj nam vsetkym studentom podaju nejake vysvetlenie, ci sa netreba bat a v pokoji dalej studovat... my ideme teraz 15.1 do skoly.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

štatnice

od evinae » Str Máj 26, 2010 1:49 pm

cavte babulky, no vidim, že presne ako ja, ani jedna tu už dlho nebola. Nestihate? Ja som sa momentalne zacala učit na štátnice...8. idem. Zatial pohoda, cakam na posudok oponenta, a snad to dobre dopadne. Dajte vediet ako ste na tom, co priniesol dalsi rok.... Pa. eva :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť