Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Píšte o čom chcete - Studujuca mamina

od evinae » Pon Jún 08, 2009 12:08 am

ubinka1062 píše:Nazdar babenky. Aj ja študujem vš. Tak som rada, že nie som sama, komu z toho niekedy šibe :D Naštastie prvák máme už za sebou, tak sa tešme na další stresík. A na stres najviac zaberá sex :D

:D no vitaj medzi nami, studentkami.... :wink:
nam sa tento rocnik neskutocne taha, ja mam este jednu skusku pred sebou a prax... a co studujes? a kde? 8)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od ubinka1062 » Pon Jún 08, 2009 8:19 am

Ahoj Evi, dakujem za privítanie.Študujem sociálnu prácu na bratislavskej univerzite- detaš v žiline a ty?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od evinae » Pon Jún 08, 2009 8:34 am

:lol: jaááj tak este vitaj aj medzi nami budúcimi soc. pracovníčkami, ja tiez len v Piestanoch. Koncim druhý rocnik. "Tesim" sa na bakalarske, lebo maly zacina mat obdobie, ze je na mne zavesený stale, ako nahle ma nevidí, uz vykrikuje "mamááá" tak fakt neviem ako sa zvladnem ucit, ale to ma este par mesiacov trapit nemusi. Tak ak by si cosi potrebovala ohladom materialov, daj vediet, ked mozem pomozem...pa. :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od tajkar » Pon Jún 08, 2009 1:19 pm

Ahoj, aj ja vitam novu mamicku-studentku do "klubu".
Dnes som dostala oponentsky posudok, a dostala som A,taku som mala velku radost, este aby na buduci tyzden statnice dobre dopadli a mozem prazdninovat...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od ubinka1062 » Pon Jún 08, 2009 2:59 pm

Jéj kočky ste zlatučké. :D Dakujem za prívítanie, ešte raz. Tak sme na jednej lodi. Moj malý zas má obdobie- nejdem , nechcem. Tak ma ide porazit. Ešte, že teraz nieje škola. A dakujem za pomoc. Určite sa ozvem, ak niečo nebudem mat. A na akú univerzitu chodíš? Nie sme skoro spolužiačky? 8)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od kvietok686 » Pon Jún 08, 2009 3:55 pm

No to je super,Tana.Na druhy tyzden ti urcite budem drzat palce,nech si vytiahnes lahucke otazky. Nam vkuse prekladaju termin promocii. Nakoniec mame 11.7.,dufam,ze to je konecny termin. Tu v Presove je nejaky chaos na tej skole.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od evinae » Pon Jún 08, 2009 4:11 pm

tajkar píše:Ahoj, aj ja vitam novu mamicku-studentku do "klubu".
Dnes som dostala oponentsky posudok, a dostala som A,taku som mala velku radost, este aby na buduci tyzden statnice dobre dopadli a mozem prazdninovat...

sikulka.... :oops: zavidim, ale v dobrom...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od evinae » Pon Jún 08, 2009 4:15 pm

ubinka1062 píše:Jéj kočky ste zlatučké. :D Dakujem za prívítanie, ešte raz. Tak sme na jednej lodi. Moj malý zas má obdobie- nejdem , nechcem. Tak ma ide porazit. Ešte, že teraz nieje škola. A dakujem za pomoc. Určite sa ozvem, ak niečo nebudem mat. A na akú univerzitu chodíš? Nie sme skoro spolužiačky? 8)

ja na VS sv. Alzbety, pracovisko Piestany. Sme dost silný rocník....
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od ubinka1062 » Uto Jún 09, 2009 8:12 am

ahoj Evi.
tak to sme spolužičky. Aj ja chodím na Alžbetu :D Nás je v ročníku 325. Ale kolko nastúpi do druhého? A ty máš detičky? Ja mám len jedno- Matúška 2.5 roka.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od tajkar » Uto Jún 09, 2009 8:50 am

Ahoj ubinka, ak si dobre spominam,tak vsetky maminy sme z jednej skoly a mame rovnaky odbor- soc.praca. Takze s prehladom vedie "Alzbetka"....
Tusim len jedna mamina studuje nieco ine
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od ubinka1062 » Uto Jún 09, 2009 1:31 pm

Jaj no to som nevedela. :oops: Nečítala som príspevky pred týmto. Ja som študovala Ekonomia a managment, ale kôli tehotenstvu som toho bola nútená nechat. Baby myslíte, že nás budu mat kde dat? No ja teda neviem... A čo by ste chceli poškole robit, lebo moja segraa si zmyslela, že chce byt kurátorka. Sme na škole spolu.. Baby a pokračujete voi svojom odbore? Ja som vyučená zdravotná sestra
:D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od kvietok686 » Uto Jún 09, 2009 1:39 pm

Ahoj ubinka,tiez ta tu vitam.Ja chodim na sv.Alzbety,ale do Presova,nedavno som mala statnice,takze uz som bakalar :wink: Ja som tiez vystudovana zdravotna sestra (uz to bolo strasne davno),ale zdrav.sestru som dokopy nerobila ani rok. Ucila som AJ na ZS,no a po materskej by som chcela úpokracovat v uceni,aspon kym su deti male,aby som mala s nimi prazdniny... :lol:
Po skonceni tejto skoly sa vobec neplanujem venovat socialnej praci. Uz som to tu skor spominala,ze studujem len koli papieru :roll:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od ubinka1062 » Uto Jún 09, 2009 2:29 pm

Ahoj Kvietok.no ja som tiež robila sestričku pol roka-absolventskú prax. potom som robila predavačku. tak tolko k potrebnosti str.školy. :D A do nemocnice by som už íst nechcela. len neviem, čo po tejto škole... :P
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od ubinka1062 » Pia Jún 12, 2009 3:18 pm

Kvietok dnes máš promócie- gratulujeme k Bc :D A tiško závidíme :oops: Aj ja by som už chcela mat aspon bc. :wink: ale hádam sa dopracujem :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od kvietok686 » Pia Jún 12, 2009 4:15 pm

No povodne mali byt 11.6.,ale presunuli nam to na 11.7. :roll: ...No,snad sa toho diplomu dockame. A nezavid, budes aj ty ,neboj :wink:
Neviem si vobec zvyknut na pouzivanie titulu, aj ked mi na tom vobec nezalezi...ale pri vyplnovani nejakych dotaznikov...,tak sa zarazim pri "kolonke" titul. :lol:
Ostatnym drzim palce,ktore este nemate porobene skusky, nech mozte konecne prazdninovat v klude.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť