NO NIECO NAAADHERNE...
JA SOM JU KUPOVALA OD "MarketaBriso". VRELO ODPORUCAM.

otrida11 píše:CHCELA BY SOM VAM MAMINKY DAT TIP NA VIANOCNY DARCEK PRE VASE DIETATKO. OBJEDNALA SOM A PRAVE OBDRZALALAMPICKU, KORYTNACKU.
![]()
NO NIECO NAAADHERNE...![]()
![]()
CENA TIEZ PERFEKTNA, POZERALA SOM V OBCHODOCH, STOJI 2* TOLKO.
JA SOM JU KUPOVALA OD "MarketaBriso". VRELO ODPORUCAM.![]()
![]()

to zistíš až ked mu ho dáš pod stromček...bud zaujme hned,alebo až po čase-ked bude dietko väčšie...náš má 2roky a má také mini pc(hrá hudbu,abeceda,slová...) a sem tam sa s tým zahrá,aj ked moje pc ho láka viac22Evka22 píše:Ked sme pri darcekoch,,chcem sa spytat,,ci je vhodny darcek detske PC,,cize pocitac.Teraz bola velka akcia nan v tescu,,tak som neodolala,,ale neviem ci pre dva a pol rocne dieta je to vhodne.Dakujem

mimuscha píše:to zistíš až ked mu ho dáš pod stromček...bud zaujme hned,alebo až po čase-ked bude dietko väčšie...náš má 2roky a má také mini pc(hrá hudbu,abeceda,slová...) a sem tam sa s tým zahrá,aj ked moje pc ho láka viac22Evka22 píše:Ked sme pri darcekoch,,chcem sa spytat,,ci je vhodny darcek detske PC,,cize pocitac.Teraz bola velka akcia nan v tescu,,tak som neodolala,,ale neviem ci pre dva a pol rocne dieta je to vhodne.Dakujem

edita22 píše:super tip,dakujeeem,mozem sa spytat aku farbu ste si vybrali,rozmyslam nad modrou

nášmu to nejde v kuse...niekedy ho to baví 1/2hod.,inokedy aj 2-3dni nič...ešte nie je taký závislák22Evka22 píše:mimuscha píše:to zistíš až ked mu ho dáš pod stromček...bud zaujme hned,alebo až po čase-ked bude dietko väčšie...náš má 2roky a má také mini pc(hrá hudbu,abeceda,slová...) a sem tam sa s tým zahrá,aj ked moje pc ho láka viac22Evka22 píše:Ked sme pri darcekoch,,chcem sa spytat,,ci je vhodny darcek detske PC,,cize pocitac.Teraz bola velka akcia nan v tescu,,tak som neodolala,,ale neviem ci pre dva a pol rocne dieta je to vhodne.Dakujem
No ved prave preto;;ze mala berie PC kazdemu;;ci je to dobry napad,,nakolko kamoskin maly ho dostal na tretie narodky;;nestacia kupovat baterky a maly chyta zachvaty;;ked PC nejde.Bola som svedkom takej sceny,,ak by mi toto robilo krsniatko a bola by to moja vina;;mrzelo by ma to!!!

lucia1610 píše:prosim vas poradte mi kde by som mohla este tu korytnacku kupit tej pani som pisala ale uz bopla odvtedy 2krat prihlasena a neodpisuje tak neviem u koho by sa este dala objednatt

lucia1610 píše:prosim vas poradte mi kde by som mohla este tu korytnacku kupit tej pani som pisala ale uz bopla odvtedy 2krat prihlasena a neodpisuje tak neviem u koho by sa este dala objednatt

otrida11 píše:lucia1610 píše:prosim vas poradte mi kde by som mohla este tu korytnacku kupit tej pani som pisala ale uz bopla odvtedy 2krat prihlasena a neodpisuje tak neviem u koho by sa este dala objednatt
ONA ODPISUJE PROSTREDNICTVOM MAILOU. AK MOZEM PORADIT, KUKNI SA K SEBE, PODLA MNA SI TAM SPRAVU OD NEJ NAJDES...