Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Batoľa 1 až 3 roky - Už sa niekedy hanbím........

od swedulka » Sob Jan 03, 2009 7:37 pm

:D To poznam.Aspon chvilocku si ukradnut pri pc. :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sandras » Sob Jan 03, 2009 7:43 pm

no naše decka maju od malinka dosť pevne hranice
nemáme vela pravidiel - aby to tu nebolo ako na vojne :lol:
ale napr. spávať sa ide o 20:00, stravujeme sa iba v jedálni, na TV je povolená 1 rozprávka denne, ulohy sa píšu po príchode zo školy a až potom sa može dcera hrať, hračky sa do obyvačky nenosia (malý može, ale vždy iba nejaké, nie že mi tu celu bednu vysype - to može len ked je tu navšteva :wink: )
take zakladne veci

niekedy maju aj volnejšie (napr. ked su chorí, alebo je vonku škaredo, tak smu pozerať TV aj trochu dlhšie) ... ale v zásade tie pravidla dodržujeme, rovnako ako denny režim malému
a dodržujeme ich obaja rovnako - ja aj manžel :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sandras » Sob Jan 03, 2009 7:47 pm

paradajka píše::D Sranda,to asi fakt tie dnesne deti su take???No ja si myslim,ze im vsetko dovolime.Vidim to na sebe,chcem mat trošku kľud,tak nech si robí čo chce(samozrejme pod mojim dohladom),moze sa hrat s telkou, z dvd-čkom,rozhadzovat hračky.Lebo sa mi proste nechce.Nie je to tak vždy,ale tá si to hned zapamatá,že raz už to mohla,tak teraz mi to predsa nezakážu.A hned su z nich četríci.A my sa v detičkách vidíme,tak im chceme dať všetko čo im na očiach vidíme a oni to táááák strašne dokážu "zneužit".

presne tak
takže my teda nerobíme, čo im na očiach vidíme
veci si terba aj zaslužiť :wink:
maly to jasne že ešte tak nechápe, ma 22 mes.
ale dcera to už cjhape celkom dobre
take 3-4 ročne dieťa, aj mladšie vie velmi dobre, ako može s rodičom manipulovať,a by dosiahlo čo chce

naša dcera hodí na starkích kukuč a už dosiahne, čo chce
na mna toto neplatí - so mnou ani nevybavuje :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od swedulka » Sob Jan 03, 2009 7:47 pm

Tak to ti závidím.Ja dlho z nijakými pravidlami nevydržím.Proste ja poviem čierne a manžel biele.Je to hrozné viem,ale nijako tomu nedokázem zabránit.Normálne som s toho zufala,vždy sa na tu temu pohádame.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sandras » Sob Jan 03, 2009 7:55 pm

no asi to je tým, že sme si tým už pri 1. dieťati prešli
a mala nam jeden čas paradne skákala po hlave :roll:
u nas to bolo tým, že nam bavila malu starká - a ta jej dovolila, čo my sme zakazali :roll:
dodržiavanie istých vecí je v 1. rade na rodičoch ... ale aj u mna niekdy prevážila pohodlnosť a potom som týžden mala problem dcerku zasa usmerniť :(
my s manželom sme praveže dosť jednotní, v nazoroch na vychovu ... ale tiež sme k tomu dospeli až časom
naša dcera je asi taka aj preto, že sa potrebuje pred cudzími vždy ukázať

a naše decka su aj dosť živé, neposedia ... takže niekedy je to tiež veselé :lol: :lol: :lol: hlavne vonku si za malým dosť zašportujem
teda nie su nejakí zakriknutí, že by sa mi "pri sukni" držali
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od swedulka » Sob Jan 03, 2009 8:01 pm

No my me 8 rokov bývali u svokry a tam dcera mohla všetko.teray pri druhej už bývame sami a to sa snažím robiť veci ináč.Nie vždy mi to ,ale vyjde.Len tie naše rozdielne názory na výchovu to je katastrofa.Tá mladsia ( 2 ) nám fakt skáče po hlave.Ale tatino je y nej celý happy!!Lebo on nevie,že ja som tu potom s nimi celý den závretá,chvílu sa snou pohra apovie aka je zlata a dobra....
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sandras » Sob Jan 03, 2009 9:03 pm

tAK SKUS VECI, čO TI NAJVIAV VADIA DAť NA PAPIER A POVEDAť MU TO
(do kelu aj s CAPS LOCK :lol: )
to aj moj mal take sklony - zastávať si dcerenku
ale som mu povedala, že ty si s nimi 2 hodiny a si niekedy nervozny ... a ja ked mam byť cely den!
však to je na nervy potom
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od swedulka » Sob Jan 03, 2009 9:28 pm

No tych veci je strasne vela.Aj som si povedala,ze po novom roku na niektorych zacnem pracovat,tak dufam,ze sa mi to bude darit.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od 11zdenka11 » Sob Jan 03, 2009 9:44 pm

ja uz som zacala na sebe pracovat .3 kila som pribrala tak to musim dat dole lebo ich nejako citit na bruchu aj nohavky su uz nejake tesne
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od swedulka » Sob Jan 03, 2009 9:54 pm

:D ja som tiez dnes vecerala len zelen. salat.je to hruuza,co to s nami tie sviatky porobili.To nie my sme na vine ,to zato mozu tie kolace...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od 11zdenka11 » Sob Jan 03, 2009 9:59 pm

to mas pravdu ale povedala som uz dost lebo fakt potom nezapnem gate
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sandras » Sob Jan 03, 2009 10:00 pm

ja som si urobila chlebík (domáci, celozrnný) ale krpec mi trištvrte zjedol
tak držím dietku vdaka nemu :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od swedulka » Sob Jan 03, 2009 10:02 pm

No uvidime,kto ako dlho vydrzí dietovat!Ja sa poznam ,mozno tyžden?Ale prestala som jest chlieb.A tie kolace vlastne este musi niekdo doraziť.No nie?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od 11zdenka11 » Sob Jan 03, 2009 10:08 pm

ja som drzala tu 90 dnovu a schudla som 12 kil.a a po roku som pribrala 2 kila.neodolala som tym maskrtam
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od swedulka » Sob Jan 03, 2009 10:13 pm

Tak to gratulujem...Ja som ju zacala drzat,kila isli hned zo zaciatku dole (4kg) a potom uz nie a nie,tak ma to prestalo bavit.Ale kamoska schudla 25 kg!!! To keby som ju nevidela,tak neuverim.Asi musim zacat.Boze 12 kg dole??to je krásny sen..
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť