Ahojte mamičky, tak tukovú hrčku som mala aj ja, asi tak pred 9-10 rokmi,,, na hlave,,, pomaly mi rástla a rástla,,, ani to nejako moc nebolelo, len pri česaní som mala dosť veľké problémy a hlavne, keď som na ňu zabudla a silnejšie pritlačila hrebeňom ... tak to teda už bolelo...

Išla som s tým k obvodnej dr, tá ma hneď ma poslala k inej dr /no tak momentálne si nedokážem spomenúť na "odbor" tejto dr/ a tá ma ihneď objednala na vyoperovanie,,,, došla som k nej do ambulancie v objednaný deň, pichli mi do hlavy injekciu na lokálne umŕtvenie, oholili kúsok vlasov a doktorka mi kúsok kože narezala a vybrala mi tú hrčku,,, zašila a hotovka,,, vyzeralo to ako "fazuľa".... a odvtedy mám pokoj,,,, ale minulý rok to mal kamarátkin muž na chrbte a si predstavte, že mu to nevyrezali ako mne, ale kamarátka mu to dennodenne po sprchovaní natierala nejakým krémom - liekom, čo mu predpísal dr a musela mu to vytláčať,,,

a mala teda dosť,,, samý hnis že šiel z toho,,,, ale neviem, či mu to nakoniec aj nevyoperovali, lebo som s ňou už dlhšie nebola...

ale vyzistím a dám potom vedieť,,,