ivetka1980 píše:Ano,je to sice pravda,lenze ja novy tovar nepredavam,aukcie nevykladam,potrebujem vsak vacsi pocet inzeratov ako 300 a preto si musim kupovat ucet GOLD.Malo by byt este nieco medzi SILVER a GOLD,alebo znizit cenu na GOLD a pripadne by si zaujemca doplatil aukcie,resp.novy tovar.

ivetka1980 píše:Alex,ake balicky myslis????

alex píše:no ibaže potom by zas nemusel byť vôbec gold...

alex píše:ivetka1980 píše:Alex,ake balicky myslis????
no že dáš viac vecí (rovnaké veľkosti) spolu do jednej fotky, dáš výhodnú cenu ... alebo spravíš set, nohavice+tričko+mikinu a tak...

ivetka1980 píše:Nech zostane aj GOLD,ved mozno niektore maminy vyuziju aj aukcie a novy tovar,lenze myslim,ze je nas viac,co potrebuju len viacej inzeratov ako 300ks a ostatne z toho uctu GOLD nevyuziju,tak to by sa mohlo nejako doriesit.Bud to vsunut do SILVERU a tam zvysit mnozstvo inzeratov,alebo moznost dokupit si nejake inzeraty bez tych ostat."veci"...

katelara píše:alex píše:no ibaže potom by zas nemusel byť vôbec gold...
Prečo nie???? Využili by ho hlavne tie čo majú nový tovar a čo chcú dávať aukcie, nie??? Mne je toto napríklad úplne zbytočné ako som už uviedla.

ivetka1980 píše:Alex, pokus sa aspon navrhnut adminovi,ako by reagoval.Ja by som si rada aj priplatila za viac inzeratov,ale toto je zase podla mna moc,na to ze vyuzivam len inzeraty a nic viac.