Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

O portáli BabyBazar.sk - Váš pohľad na zneny v babybazáre

Témy týkajúce sa nášho portálu. Čo vylepšiť? Čo Vám tu chýba, vadí?

od ivetka1980 » Uto Nov 03, 2009 6:53 pm

Ano,je to sice pravda,lenze ja novy tovar nepredavam,aukcie nevykladam,potrebujem vsak vacsi pocet inzeratov ako 300 a preto si musim kupovat ucet GOLD.Malo by byt este nieco medzi SILVER a GOLD,alebo znizit cenu na GOLD a pripadne by si zaujemca doplatil aukcie,resp.novy tovar.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od alex » Uto Nov 03, 2009 6:57 pm

ivetka1980 píše:Ano,je to sice pravda,lenze ja novy tovar nepredavam,aukcie nevykladam,potrebujem vsak vacsi pocet inzeratov ako 300 a preto si musim kupovat ucet GOLD.Malo by byt este nieco medzi SILVER a GOLD,alebo znizit cenu na GOLD a pripadne by si zaujemca doplatil aukcie,resp.novy tovar.

to môžem na isto povedať, že ďalší účet, ktorý by bol medzi sa vytvárať nebude...
aukcie tiež admin nechce, aby boli zvlášť platené

ja neviem, ale osobne by som spravila asi nejaké výhodné balíčky po viac kusoch
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od katelara » Uto Nov 03, 2009 6:58 pm

Úplne súhlasím. Ja tiež tu aukcie nebudem dávať a nového tovaru mám veľmi málo.
Alebo ešte jedna možnosť - zvýšiť SILVER na počet inzerátov napríklad na 400-450.
To by bolo super. Veľa veci s GOLD nevyužijem a zbytočne ich potom platím.
A myslím si, že nás je takých oveľa viac.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od ivetka1980 » Uto Nov 03, 2009 6:58 pm

Alex,ake balicky myslis????
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od alex » Uto Nov 03, 2009 7:03 pm

ivetka1980 píše:Alex,ake balicky myslis????

no že dáš viac vecí (rovnaké veľkosti) spolu do jednej fotky, dáš výhodnú cenu ... alebo spravíš set, nohavice+tričko+mikinu a tak...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od ivetka1980 » Uto Nov 03, 2009 7:04 pm

Alex,to tiez nie je zle,ale co KATELARA napisala,to by bolo najidealnejsie riesenie...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od alex » Uto Nov 03, 2009 7:07 pm

no ibaže potom by zas nemusel byť vôbec gold...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od katelara » Uto Nov 03, 2009 7:11 pm

alex píše:no ibaže potom by zas nemusel byť vôbec gold...

Prečo nie???? Využili by ho hlavne tie čo majú nový tovar a čo chcú dávať aukcie, nie??? Mne je toto napríklad úplne zbytočné ako som už uviedla.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od zabka1987 » Uto Nov 03, 2009 7:12 pm

alex píše:
ivetka1980 píše:Alex,ake balicky myslis????

no že dáš viac vecí (rovnaké veľkosti) spolu do jednej fotky, dáš výhodnú cenu ... alebo spravíš set, nohavice+tričko+mikinu a tak...

Ale to je pre nas zas menej vyhodne, aspon pre mna. A ludia este aj zlavy chcu, cize moj obrat by bol minimalny :( a nie kazdy chce baliky.Skusala som to, ale ludia vacsinou chceli jednu vec z balika :roll:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od ivetka1980 » Uto Nov 03, 2009 7:12 pm

Nech zostane aj GOLD,ved mozno niektore maminy vyuziju aj aukcie a novy tovar,lenze myslim,ze je nas viac,co potrebuju len viacej inzeratov ako 300ks a ostatne z toho uctu GOLD nevyuziju,tak to by sa mohlo nejako doriesit.Bud to vsunut do SILVERU a tam zvysit mnozstvo inzeratov,alebo moznost dokupit si nejake inzeraty bez tych ostat."veci"...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od zabka1987 » Uto Nov 03, 2009 7:18 pm

ivetka1980 píše:Nech zostane aj GOLD,ved mozno niektore maminy vyuziju aj aukcie a novy tovar,lenze myslim,ze je nas viac,co potrebuju len viacej inzeratov ako 300ks a ostatne z toho uctu GOLD nevyuziju,tak to by sa mohlo nejako doriesit.Bud to vsunut do SILVERU a tam zvysit mnozstvo inzeratov,alebo moznost dokupit si nejake inzeraty bez tych ostat."veci"...

Plne suhlasim , ja len inzeraty vyuzivam a tiez ani novy tovar nepredavam :? to tu musim byt cely den aby som nieco predala, pretoze neustale niekto aktualizuje , cize ma vysuva.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od alex » Uto Nov 03, 2009 7:19 pm

katelara píše:
alex píše:no ibaže potom by zas nemusel byť vôbec gold...

Prečo nie???? Využili by ho hlavne tie čo majú nový tovar a čo chcú dávať aukcie, nie??? Mne je toto napríklad úplne zbytočné ako som už uviedla.

no neviem, ale nový tovar je aj v silver a v dosť vysokom počte sú tam aj aukcie, čiže gold by nebol potom vôbec zaujímavý a ani potrebný.
toto by u admina určite neprešlo, jedine by sa v silver všetky tieto výhody museli zrušiť a bol by tam len vyšší počet inzerátov. Ale zas by bol treba zrejme ďalší účet, kde by bol menší počet ako v gold....
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od ivetka1980 » Uto Nov 03, 2009 7:23 pm

Alex, pokus sa aspon navrhnut adminovi,ako by reagoval.Ja by som si rada aj priplatila za viac inzeratov,ale toto je zase podla mna moc,na to ze vyuzivam len inzeraty a nic viac.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od ceresnicka11 » Uto Nov 03, 2009 7:31 pm

Alebo by sa to mozno dalo poriesit tak,ze ti,co nevyuzivaju akcie by mali moznost vlozit viac inzeratov....Stale by to bol ucet Silver,ale mohli by existovat 2 verzie...Jedna,kde bude napr.300 inzeratov + 20 aukcii a druha,kde by bolo napr.350 alebo 400 inzeratov a ziadne aukcie.A pri platbe by sa kazdy mohol rozhodnut,co mu vyhovuje viac.... :wink:
(teda neviem,ci je to realne,ale napadlo mi to pri citani tejto diskusie)
Pekny vecer vsetkym...N.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od katelara » Uto Nov 03, 2009 7:34 pm

ivetka1980 píše:Alex, pokus sa aspon navrhnut adminovi,ako by reagoval.Ja by som si rada aj priplatila za viac inzeratov,ale toto je zase podla mna moc,na to ze vyuzivam len inzeraty a nic viac.

Presne tak. A ešte teraz keď inzerát z úvodnej strany za pár minút je preč. Nepredáva sa tak ako pred tým a tým pádom si nemôžeme dovoliť takú sumu. Môj návrh čo som dala a myslím, že nebol zlý bol zamietnutý, tak uvidíme ako to bude. Áno napísali ste, že môžeme aktualizovať, ale tým pádom dám do predu staršie inzeráty a tie nové sú zase vzadu. A tiež nemôžem celý deň sedieť za pc a aktualizovať a predbehovať sa do predu aby som niečo predala. To je nemožné.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť