smisova píše:mne sa nová stránka tiež veľmi páči, len ma trošku mrzí že kupujuce nedávajú hodnotenia. Od kedy je táto možnosť som urobila aspon 20 obchodíkov a nemam ani jedno hodnotenie. Ale inak som so všetkym spokojná

vedejova píše:Alex správne, aj ja keď mi niekto pošle správu, že mu prišiel balík, tak mu napíšem, že mu dávam hodnotenie a poprosím ho o to isté, kažký mi ho dá hoci hned to kažký nevie, mohol by tam byť trošku dlhší text. Myslím že je to pre ostatné mamičky dosť doležité. Iva

katelara píše:Ja som bola s vynovenou stránkou nadšená, ale nadšenie ma prešlo. Nepáči sa mi, že dám inzerát a za pár minút je už na 3 strane keďže veľa mamičiek sedí pri pc a iba aktualizuje a dáva si inzeráty dopredu. Svoj názor som adminovi napísala a uvidím akú odpoveď na návrh ktorý som mu dala dostanem. Myslím si, že keď už za niečo platím a nie málo, tak by sa to mohlo trochu zohladňovať. Neviem či máte aj ostatné na to rovnaký názor ako ja.

alex píše:katelara píše:Ja som bola s vynovenou stránkou nadšená, ale nadšenie ma prešlo. Nepáči sa mi, že dám inzerát a za pár minút je už na 3 strane keďže veľa mamičiek sedí pri pc a iba aktualizuje a dáva si inzeráty dopredu. Svoj názor som adminovi napísala a uvidím akú odpoveď na návrh ktorý som mu dala dostanem. Myslím si, že keď už za niečo platím a nie málo, tak by sa to mohlo trochu zohladňovať. Neviem či máte aj ostatné na to rovnaký názor ako ja.
Ale veď to je normálne, na to sú tie aktualizácie. Veď nemôžete chcieť aby si mohol každý nahodiť denne iba jeden inzerát aby sa váš neposunul dozadu... s týmto sa nič nedá spraviť

katelara píše:alex ale dá a písali sme si o tom. Ja nemám proti aktualizácii vôbec nič, ale bolo by to oveľa lepšie keby je pri mene počet inzerátov/ aktualizované a nové inzeráty v ten deň/ Bolo by to oveľa lepšie. Každá by videla kolko dotyčná vložila alebo aktualizovala inzerátov a bol by na 1 strane iba ten 1. Takto je predajnosť strašne slabá a nebudeme si môcť dovoliť si platiť GOLD.

ivetka1980 píše:Mozem len suhlasit s KATELAROU,uplne vo vsetkom.Dalej sa mi zda byt dost velky financny rozdiel medzi SILVER A GOLD uctom,aj ked samozrejme nemusim si to objednat,ale zda sa mi to dost vysoka suma na to,ze nie som nejako EXTRA uprednostnena pred SILVEROM.Ale to je len moj nazor,ja s tym asi moc nepohnem

ivetka1980 píše:Mozem len suhlasit s KATELAROU,uplne vo vsetkom.Dalej sa mi zda byt dost velky financny rozdiel medzi SILVER A GOLD uctom,aj ked samozrejme nemusim si to objednat,ale zda sa mi to dost vysoka suma na to,ze nie som nejako EXTRA uprednostnena pred SILVEROM.Ale to je len moj nazor,ja s tym asi moc nepohnem