Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Nakupovanie – obchody, reklamácie - Vraj adidas

od natusa » Str Máj 13, 2009 8:26 pm

sandras píše:natuska, mam na toto svoj nazor ... a nebudem, ak nebudem mať na poriadne z obchodu, tak šmejdy s logom adidas či nike nekupim ... ani ked sa na riťky posadia - zdravie hlavne mojich detí mi je prednejšie

a ked už nejaké tenisky budu "musieť" mať, tak dostanu na narodeniny iba to a nič iné a hotovo

lenze to by moja dcera musela mat narodky 3× do roka ma 13 rokov a 41tky topanky a ta 11rocna ma take ako ja 39tky a to im tie nohy snat este rastu.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sandras » Str Máj 13, 2009 8:28 pm

moja dcerka ešte nemá 8 rokov a nožku 36/37 ... kupujem na dámskom, do detských sa nevojde :roll:

inak, v ČR sa vo vypredajoch daju kupiť normálne bežne značkove tenisky do 20-25 € a hlavne si ich vyskúša, vidím to, aké to je :wink:
Myslím, že nie všetky lacnejšie veci su flazifikáty, časť pochádza práve z takýchto vypredajov v zahraničí a su normálne, origoš ... ale po 9 € určite nie
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od natusa » Str Máj 13, 2009 8:32 pm

sandras píše:moja dcerka ešte nemá 8 rokov a nožku 36/37 ... kupujem na dámskom, do detských sa nevojde :roll:

tak to budes mat doma nieco podobne :wink:

a na tych orginaloch a neorginaloch je to na kazdom co je nauceny kupovat len je to hlavne o tom aby pri neorginaloch nepisali ze su orginaly.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sandras » Str Máj 13, 2009 8:34 pm

no a desím, sa čo bude mať za nohu syn, ma 2 roky a nosí 26/27 (to mala dcerka v 4 rokoch)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Str Máj 13, 2009 8:35 pm

no ja kupujem na MMb od Mirky Pevnej a Nonusky a su to originaly za dobre ceny,skuste tam :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Jamirka » Str Máj 13, 2009 8:48 pm

sandras píše:no a desím, sa čo bude mať za nohu syn, ma 2 roky a nosí 26/27 (to mala dcerka v 4 rokoch)

No sandri to zíram :shock: , tvoje detičky majú riedne nôžky. Máš deti približne rovnako staré akoja. Moja dcérka mala teraz 7 rokov a nosí 30/31, synček bude mať 2,5 roka a nosí 22/23. Al ebudú asi aj vysokí.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sandras » Str Máj 13, 2009 9:08 pm

Jamirka píše:
sandras píše:no a desím, sa čo bude mať za nohu syn, ma 2 roky a nosí 26/27 (to mala dcerka v 4 rokoch)

No sandri to zíram :shock: , tvoje detičky majú riedne nôžky. Máš deti približne rovnako staré akoja. Moja dcérka mala teraz 7 rokov a nosí 30/31, synček bude mať 2,5 roka a nosí 22/23. Al ebudú asi aj vysokí.

no moji su "našťastie" aj dosť vysokí, dcerka ma 140cm (nosí 146) a syn neviem presne, v 2 rokoch mal 99cm a kupujeme 104 ... no čo už, po tatovi budú :lol:
my sme 22-kymi topánočkami začínali v roku :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od alex » Str Máj 13, 2009 9:20 pm

dannii píše:no ja kupujem na MMb od Mirky Pevnej a Nonusky a su to originaly za dobre ceny,skuste tam :wink:

Mirku Pevnú poznám osobne :wink: majú aj obchod, takže super odporúčam ...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od nanaaa » Str Máj 13, 2009 9:23 pm

alex píše:
dannii píše:no ja kupujem na MMb od Mirky Pevnej a Nonusky a su to originaly za dobre ceny,skuste tam :wink:

Mirku Pevnú poznám osobne :wink: majú aj obchod, takže super odporúčam ...

A aký má nick, alebo ako ju vyhľadám.Podľa mena mi to nejde.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sandras » Str Máj 13, 2009 9:30 pm

nanaaa píše:A aký má nick, alebo ako ju vyhľadám.Podľa mena mi to nejde.

ID 23147
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od nanaaa » Str Máj 13, 2009 9:30 pm

Už som našla :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od veronci89 » Štv Máj 14, 2009 12:12 am

natusa píše:mne prisli presne take iste slapky od inej predavajucej a tlacia medzi prstami jak šlak.

ja som si tieto predavajuce zastavala v inej diskusii ale teraz som sa sama oblafla.predtym som objednavala dcere tiez slapky a boli vpohode.navadi mi to ze su to falzifikaty ale skor to cu su dobre urobene alebo odflaknute šmeidy.

natus ani ja nenakupujem samé original veci

avsak a topánkach sa neoplatí šetrit !! vsak nohy nás nesu elý život :lol: :lol: :lol:

ja tvrdím ze topánky su najpodstatnejsie
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od veronci89 » Štv Máj 14, 2009 12:14 am

sandras píše:doviva, ved niektore su šťastné, že maju doma sice smradľavý rakovinotvorný hnus, ktorý sa rozpadne raketovou ýchlosťou a poškodí zdravie. Ved hlavne, že je to "značkové" za par Eur... a ich deti sa s tým možu pred spolužiakmi vyťahovať, že aj im mama kupila "značkove" ... nepochopííím nikdy

sandras nebudláskavo ironická ok??

velmi zle si to tu prezentovala

ziadná nás to takto ako si to ty napísala neprezentovala :!:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od natusa » Štv Máj 14, 2009 6:18 am

no nas maly ma 11mes.a ma 20/21 poviem ti ze to bude asi rodove ale mi nemame velke nohy :wink: tak mozno po nejakom prapradedkovi :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od natusa » Štv Máj 14, 2009 6:25 am

veronci89 píše:
natusa píše:mne prisli presne take iste slapky od inej predavajucej a tlacia medzi prstami jak šlak.

ja som si tieto predavajuce zastavala v inej diskusii ale teraz som sa sama oblafla.predtym som objednavala dcere tiez slapky a boli vpohode.navadi mi to ze su to falzifikaty ale skor to cu su dobre urobene alebo odflaknute šmeidy.

natus ani ja nenakupujem samé original veci

avsak a topánkach sa neoplatí šetrit !! vsak nohy nás nesu elý život :lol: :lol: :lol:

ja tvrdím ze topánky su najpodstatnejsie

to mas pravdu ja som len chcela povedat ze boli casy ked som bola maximalne nutena financiami kupovat v činakoch v podstate to najlacnejsie co bolo preto vravim ze kazdy kupuje to na co ma a naco je nauceny.a preco by som tu istu vec nekupila tu na bazare za tu istu cenu len s fajkou?ked ceny su rovnake?na topanky to asi fakt neplati,tie treba vyskusat to je asi podstata veci
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť