Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Nakupovanie – obchody, reklamácie - Vraj adidas

od sandras » Štv Máj 14, 2009 7:46 am

veronci89 píše:
sandras píše:doviva, ved niektore su šťastné, že maju doma sice smradľavý rakovinotvorný hnus, ktorý sa rozpadne raketovou ýchlosťou a poškodí zdravie. Ved hlavne, že je to "značkové" za par Eur... a ich deti sa s tým možu pred spolužiakmi vyťahovať, že aj im mama kupila "značkove" ... nepochopííím nikdy

sandras nebudláskavo ironická ok??

to vobec nebolo myslené ironicky ... žial poznám aj takýchto ludí

nemusela si si to brať hned osobne :wink:

aj ja si kupim značkové, aj deťom, ale preto, že sa mi to páči, som presvedčená o kvalite, vydrží to... nie kvoli pasikom či fajočke (fajočky nekupujem, kedže nie su take kvalitne, ani pekné ako pásiky :lol: ) Nie som taká bohatá, aby som kupovala lacné veci platí v tomto dvojnásobne
a nepreháname to štýlom - kupujem vylučne nejakú značku
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od natusa » Štv Máj 14, 2009 8:14 am

sandras píše:
veronci89 píše:
sandras píše:doviva, ved niektore su šťastné, že maju doma sice smradľavý rakovinotvorný hnus, ktorý sa rozpadne raketovou ýchlosťou a poškodí zdravie. Ved hlavne, že je to "značkové" za par Eur... a ich deti sa s tým možu pred spolužiakmi vyťahovať, že aj im mama kupila "značkove" ... nepochopííím nikdy

sandras nebudláskavo ironická ok??

to vobec nebolo myslené ironicky ... žial poznám aj takýchto ludí

nemusela si si to brať hned osobne :wink:

aj ja si kupim značkové, aj deťom, ale preto, že sa mi to páči, som presvedčená o kvalite, vydrží to... nie kvoli pasikom či fajočke (fajočky nekupujem, kedže nie su take kvalitne, ani pekné ako pásiky :lol: ) Nie som taká bohatá, aby som kupovala lacné veci platí v tomto dvojnásobne
a nepreháname to štýlom - kupujem vylučne nejakú značku

ked na to mas ,kupujes znacku ktory si vyberies.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sandras » Štv Máj 14, 2009 8:35 am

nekupujem veci to tak často a len to čo skutočne potrebujeme, takže zatial sa dá :wink:
radšej jedno kvalitne ako 3 čínaky, čo sa zožmolkuju a rozpadnu po 1-2 praniach a už to možeme maximálne tak nadoma

ved za oblečko pre deti nedám skoro nič, kedže za kolko predám, za tolko možem kupiť - recyklujem :lol: :lol: :lol:
nove dostavaju len na vianoce, narodky a meniny, a vtedy aj drahšie, značkove

ale od septembra idem už do práce, a potom sa vyblááááznííím (obchody, traste sa :lol: :lol: :lol: )
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od natusa » Štv Máj 14, 2009 8:46 am

sandras píše:nekupujem veci to tak často a len to čo skutočne potrebujeme, takže zatial sa dá :wink:
radšej jedno kvalitne ako 3 čínaky, čo sa zožmolkuju a rozpadnu po 1-2 praniach a už to možeme maximálne tak nadoma

ved za oblečko pre deti nedám skoro nič, kedže za kolko predám, za tolko možem kupiť - recyklujem :lol: :lol: :lol:
nove dostavaju len na vianoce, narodky a meniny, a vtedy aj drahšie, značkove

ale od septembra idem už do práce, a potom sa vyblááááznííím (obchody, traste sa :lol: :lol: :lol: )

len som chcela povedat ze niekto ma len na to jedno zmolkujuce sa cinske.bola som tiez na tom tak a mam zafixovane kupovat lacne veci,ale neboj sa uz sa ucim :wink:
ja sa do prace neponahlam mne sa doma paci :wink: myslim ze toto je moja posledna materska tak si ju maximalne vychutnam :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sandras » Štv Máj 14, 2009 8:59 am

natuska, aj mne sa doma páči :D ... a tiež mam poslednú materskú :cry:
ale naš maly už bude mať na jesen 2,5 roka a ide do školky, kedže by ho cez rok nevzali ( blbý SK system :roll: )

tiež ma to niekdy laka, kupiť niečo lacné, na pohlad pekné ... a niekedy aj neodolám a kupim, a potom si nadávam, ked sa to hned vykrúti a zožmolkuje :?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od nanaaa » Štv Máj 14, 2009 11:40 am

Keď momentálne nemám na značkové, nakupujem napr. v Tescu Cherokee.Cenovo prístupné a myslím, že aj kvalita obstojí.Ale pre malého 99% na bazárikoch.Ale nikdy nie neoriginál, teda keď mi predávajúca láskavo povie pravdu. :wink: Na bazárikoch nakupujem normálne značky napr. George, Adams, Ladybird, Next, HM,CA... Veľmi rada mám GAP, ale už sa mi raz stalo, že som sa ofajčila a bol to šmejd.Málokedy nové, väčšinou nosené.A keď nové, jedine s blokom a zárukou.Čo je na bazárikoch dosť veľký problém :cry: .
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od nanaaa » Štv Máj 14, 2009 11:42 am

My sa tu hádame o značkách, ale v podstate, tie o ktorých hovoríme, že sú značky, sú vo svete nižšia stredná trieda.Myslím, že na nákup ozajstných značkových modelov, tu má máloktorá z nás.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sandras » Štv Máj 14, 2009 11:53 am

nanaaa, ty si moja krvná skupinka :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Štv Máj 14, 2009 12:03 pm

no ja nakupujem aj cinany,ale najviac Kik,a pasiky a fajocky.vyrastie a predam.a co sa tyka materskej,som sa ponahlala,malu som supla v dvoch do skolky ,bola tam 3dni,3tyzdne chora,potom2dni a 3tyzdne chora,som sa vykaslala na to,som doma.mala bude mat 3 roky 6novembra a do robotky pojdem v Januari.nebudem sa ponahlat,manzelik povedal,nech som s malou doma, a ja si ju uzivam,toto je najkrajsi vek dietatka a nechcem o neho prist :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sandras » Štv Máj 14, 2009 12:06 pm

kyby som nebola zamestnaná, tak počkám tiež ešte rok, ale musela by som dať výstup :?
KIK u nas nie je, ale chodievam do Ostravy
neviete niekto, kde maju na SK obchody, viem že na juhu maju v Hlohovci, v Nitre... ale to mame daleko
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od nanaaa » Štv Máj 14, 2009 12:10 pm

sandras píše:kyby som nebola zamestnaná, tak počkám tiež ešte rok, ale musela by som dať výstup :?
KIK u nas nie je, ale chodievam do Ostravy
neviete niekto, kde maju na SK obchody, viem že na juhu maju v Hlohovci, v Nitre... ale to mame daleko

Čo je to ten KIK? Ja som o tom nikdy nepočula.Behla by som pozrieť, bývam medzi HC a NR. :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Štv Máj 14, 2009 12:13 pm

no je priamo v Nitre,je to taky obchod,kde maju vecicky pekne a hlavne cenovo dostupne.predava ich tu aj jedna mamicka,cibulky,to je jej nick.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od nanaaa » Štv Máj 14, 2009 12:14 pm

dannii píše:no je priamo v Nitre,je to taky obchod,kde maju vecicky pekne a hlavne cenovo dostupne.predava ich tu aj jedna mamicka,cibulky,to je jej nick.

Mrknem :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Štv Máj 14, 2009 12:14 pm

aj ja som zamestnana,mozes ostat doma,pokial sa dohodnes so zamestnavatelom,ale musis to stihnut do ukoncenia materskej,mozes proste ist na neplatenu,.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sandras » Štv Máj 14, 2009 12:15 pm

http://www.kik-textilien.com/sk/produkty/

je to taký diskont na odevy, ja tam chodím an teplaky a take bežne veci na nosenie
ale už som tam kupila suprove nohavice a tričko dcere (v rakusku)
vraj tam niekedy su veci, čo sa šiju pre HaM, CaA a podobne, a su napr. zle očíslovené, ale inak im nič nie je :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť