Jajus345 píše:ahojte baby, koľko hodín spíte denne? Ja mám taký problém, že keď spím viac ako 8 hodín, vstávam podraždená, nevyspatá a ešte viac unavená ako keď spím len 5 hodín.....ako ste na tom vy???![]()
![]()

Jajus345 píše:Mas na mysli vyčerpanosť? Aj ja ked som bola slobodna som si vedela pekne potiahnuť aj poobede... Pamätám sa,ze som sa ako 14 ročná liečila lebo som vždy bola strašne unavena a vždy sa mi chcelo len spat...to je jedno kde som bola...

Jajus345 píše:Uz sa nepamatam presne,aké lieky to boli...ja mam tiež velmi nízky tlak a som chudokrvna,viem že tie lieky som brala asi polroka a pomohli...teraz zvyknem mať aj stavy,ze večne som unavena ci spim 5 alebo 12 hodín,je to rovnaké...niekedy mam pocit akokeby to bola jarná únava![]()
![]()

Jajus345 píše:Ono to ani nemusí byt tlakom,možno ti chybaju nejaké vitamíny...neskusala si s tým nieco robiť? Ist k lekarovi?

Jajus345 píše:ahojte baby, koľko hodín spíte denne? Ja mám taký problém, že keď spím viac ako 8 hodín, vstávam podraždená, nevyspatá a ešte viac unavená ako keď spím len 5 hodín.....ako ste na tom vy???![]()
![]()

Jajus345 píše:tak posteľ mám novú...nemá ešte ani rok....predtým som mala zlý matrac....dúfam, že teraz je v poriadku...nevstávam dolámaná, žeby sa mi zlé na nej spalo, ale unavená....![]()
![]()
niekedy som vedela potiahnúť aj 12 hodín, teraz keby som toľko spala, tak ani nevstanem, taká som mrzutá, nevyspatá....