sandras píše:inguli, skoré uzdravenie
može to byť viroza, na rozdiel od bakteriálnej infekcie sa može opakovať aj po krátkom čase
moja dcerka mavala takéto 1-dnove choroby, proste zrazu vysoká horúčka a potom nič ...
naš maly mal zasa tento týžden taku blbú chorobu - celu noc vracal, potom už cely den nič, tak sme ho nechali 1 den doma a potom šiel do školky. Další den ho zasa začalo preháňať. Potom už zdanlivo nič, len bol spavý a nervozny. Teplotu nemal. Išli sme aj k Dr., žiadne lieky mu nedala a povedala, že je to nejaká viroza, čo ide z Čiech...
fu sandras aj vtedy ked sme mali prvy krat nam dr.ka povedala ze viroza vtedy trvala horucka od sobotu vecera do pondelka a teraz od piatku a siel teraz spat s 38,6
ja som to doteraz nepoznala preto ma to tak vystrasilo..
ani tu "siestu chorobu"som nepoznala predtym a maly aj to prekonal uz
dufam v noci bude uz ok zajtra oslavujeme manzelove meniny pridu moji rodicia maly sa tesil veelmi ked som mu to povedala

a v pondelok ho vezmem vraj mu vezmu krv plati sa zato 6 eur to este dr.ka vtedy povedala ked prvy krat mal takto horucku..to vysetrenie mu neuskodi..aj tak mam pocit ze chudokrvnost je zasa tu teda ma znizeny hbl brali sme maltofer 2 mesiace upravilo sa to ale teraz mal zase na kozicke flaky a nechcel velmi papat len to co ozaj aj lubi

davala som mu maltofer tyzden a kozicka je ok zas..cize aj to musime zas riesit...
prajem aj vam vsetko dobre hlavne vela zdravia