Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Píšte o čom chcete - Zomrel Peter Muk

od Janka81 » Štv Máj 27, 2010 8:31 am

danabr píše:babenky ďakujem už to mam stiahnute cez strong dc,mužik mi to našiel,dufam,že som to dobre napisala :)

no šikulka...a môžeš šalieť :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Štv Máj 27, 2010 8:36 am

22Evka22 píše:
danabr píše:juj janka si mi pripomenula moju mladosť...s manželom sme sa spoznali ked začinal OCEAN........tie hity sa nedaju zabudnuť...a evička,ty si už počula nove CD? prosiiiiim,kde si ho našla na stiahnutie ???prosiiiim.....

Bracho mi poslal niejaky link,,tam som iba klikla,,dala dowload a stiahlo sa mi to,,ja osobne to neviem,,nie som expert na pocitace,,ale opytam sa dam vediet

Neboj moja,naučíš sa :wink: Ja som do 2007 nevedela ani kde je ENTER :roll: a teraz si dovolím tvrdiť,že si tu spravím čokolvek :lol: Minule mi malý tak zavíril počítač,že mi nešiel ani len kôš otvoriť,či iná zložka o internete ani nevravím..haha,tak som sa nejak dostala do systému cez núdzový režim Windows a všetko opravila-samozrejme som sa pýtala aj na "Porada.sk"-nedám na nich dopustiť!! :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od 22Evka22 » Štv Máj 27, 2010 8:44 am

danabr píše:babenky ďakujem už to mam stiahnute cez strong dc,mužik mi to našiel,dufam,že som to dobre napisala :)

Tak mas velmi sikovneho manzela,, :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od danabr » Štv Máj 27, 2010 9:41 am

no on vie,že som milovala Muka,mam doma kopec CD,tak ma prekvapil,ked mi to stiahol,ale neda mi neopytat sa vas,pozerali ste dnes rano telerano na markize? mali tam hosťa Michala Davida,a on spomenul Muka,že sa mu to nezda,že by si vzal život naschval...a ten list na rozlučku,čo sa našiel,podla neho bolo len Mukove vyrozpravanie sa z depky,čo si o tom myslite vy ?lebo bulvar toho popiše,neverim im...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Mhrnko » Štv Máj 27, 2010 10:07 am

Tento spevak mal naozaj ocarujuci hlas a ja dufam ze uz konecne nasiel svoj psychicky pokoj :cry: .Skoda ze nemal tolko sil medzi zivymi.....
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od alex » Štv Máj 27, 2010 10:51 am

danabr píše:no on vie,že som milovala Muka,mam doma kopec CD,tak ma prekvapil,ked mi to stiahol,ale neda mi neopytat sa vas,pozerali ste dnes rano telerano na markize? mali tam hosťa Michala Davida,a on spomenul Muka,že sa mu to nezda,že by si vzal život naschval...a ten list na rozlučku,čo sa našiel,podla neho bolo len Mukove vyrozpravanie sa z depky,čo si o tom myslite vy ?lebo bulvar toho popiše,neverim im...

ja som zas čitala, že v tom boli lieky a alkohol a vraj sa zadusil zvratkami ... teraz bude veľmi veľa teorii, ale pamätám si že sa hovorilo že mal sebevražedne sklony, čiže ja by som sa tomu ani nečudovala
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Štv Máj 27, 2010 6:26 pm

alex píše:
danabr píše:no on vie,že som milovala Muka,mam doma kopec CD,tak ma prekvapil,ked mi to stiahol,ale neda mi neopytat sa vas,pozerali ste dnes rano telerano na markize? mali tam hosťa Michala Davida,a on spomenul Muka,že sa mu to nezda,že by si vzal život naschval...a ten list na rozlučku,čo sa našiel,podla neho bolo len Mukove vyrozpravanie sa z depky,čo si o tom myslite vy ?lebo bulvar toho popiše,neverim im...

ja som zas čitala, že v tom boli lieky a alkohol a vraj sa zadusil zvratkami ... teraz bude veľmi veľa teorii, ale pamätám si že sa hovorilo že mal sebevražedne sklony, čiže ja by som sa tomu ani nečudovala

a teraz dávali v prvých novinách na JOJ,že drogy sú v tom a chlast dokopy:cry: možno sa len predávkoval...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od alex » Štv Máj 27, 2010 7:50 pm

Janka81 píše:a teraz dávali v prvých novinách na JOJ,že drogy sú v tom a chlast dokopy:cry: možno sa len predávkoval...

tiež som to videla v nejakych novinach že drogy... no ale bulvar si navymýšla, možno to boli len lieky ktore bral na tie depresie a zapijal to alkoholom a už z toho spravili drogy
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od janka97 » Štv Máj 27, 2010 8:18 pm

alex píše:
Janka81 píše:a teraz dávali v prvých novinách na JOJ,že drogy sú v tom a chlast dokopy:cry: možno sa len predávkoval...

tiež som to videla v nejakych novinach že drogy... no ale bulvar si navymýšla, možno to boli len lieky ktore bral na tie depresie a zapijal to alkoholom a už z toho spravili drogy

Babenky tak ja som počula vraj bol s kamarátom popíjať a bral tie lieky na psychiku ktoré sú vraj na na ukludnenie a dokopy s alkoholom ho to ukludnilo tak, že strašne tvrdo zaspal a udusil sa vlastnými zvratkami. Vraj to povedal nejaký záchranár, ktorý prišiel na pomoc. Tak ak to bolo takto vlastne to bola nešťastná náhoda.

Aj tak je už jedno ako to bolo nič to nezmení na veci, že už tu nie je , a my môžeme len spomínať pri jeho nádherných pesničkách. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od 22Evka22 » Pia Máj 28, 2010 6:12 pm

janka97 píše:
alex píše:

Babenky tak ja som počula vraj bol s kamarátom popíjať a bral tie lieky na psychiku ktoré sú vraj na na ukludnenie a dokopy s alkoholom ho to ukludnilo tak, že strašne tvrdo zaspal a udusil sa vlastnými zvratkami. Vraj to povedal nejaký záchranár, ktorý prišiel na pomoc. Tak ak to bolo takto vlastne to bola nešťastná náhoda.

Aj tak je už jedno ako to bolo nič to nezmení na veci, že už tu nie je , a my môžeme len spomínať pri jeho nádherných pesničkách. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

No a to uz nebudem mat ziadne aktualne fotky,,teraz je ich plno po roznych dennikoch a tyzdennikoch,,tak zbieram a vystrihujem a ked to utichne uz ziadny kusok si do albumu nenalepim,,uz ani v casakoch nebudu jeho plagaty.Je to sranda pozerat sa na plagaty ked zacinal,,tie jeho ucesy a styl,,sledovat ho az doteraz.Uz si ani na jeho koncerte nezaspievam :cry:
Nechcem byt hnusna,,ale Gott je ako nesmrtelny,,toho by mi luto teda nebolo.Baby nie ze sa do mna pustite,,to je iba moj nazor.Ja ho ziadnej neberiem :!:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od danabr » Ned Máj 30, 2010 5:46 pm

Evka ,asi preto,že sa vola Gott :P ,už mi ostal len čierny humor,a prečo nechce ta jeho žena verejny pohreb ? to nemože urobit,fanušikom!
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Ned Máj 30, 2010 8:10 pm

danabr píše:Evka ,asi preto,že sa vola Gott :P ,už mi ostal len čierny humor,a prečo nechce ta jeho žena verejny pohreb ? to nemože urobit,fanušikom!

ja ju chapem,tiez by som nechcela.Mozno to je sebecke,ale ked si v takom psychickom rozpolozeni je to prirodzena reakcia.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od danabr » Pon Máj 31, 2010 7:30 am

aj ja to chapem,je to obrovska bolesť,strach,čo bude ďalej beznadej,smutok,ale určite by ju potešilo,keby videla kolko ludi došlo vyjadriť sustrasť jej manželovi...Muk si to zasluži...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od 22Evka22 » Pon Máj 31, 2010 7:32 pm

danabr píše:aj ja to chapem,je to obrovska bolesť,strach,čo bude ďalej beznadej,smutok,ale určite by ju potešilo,keby videla kolko ludi došlo vyjadriť sustrasť jej manželovi...Muk si to zasluži...

Asi ani ja by som nechcela verejny pohreb na jej mieste,,ale urcite by som usporiadala niejaku rozlucku pre jeho fanusikov.Petko si to naozaj zasluzi,,mala som ho velmi rada.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od 22Evka22 » Pon Máj 31, 2010 7:35 pm

danabr píše:Evka ,asi preto,že sa vola Gott :P ,už mi ostal len čierny humor,a prečo nechce ta jeho žena verejny pohreb ? to nemože urobit,fanušikom!

Dani Gott je jedno z mála mien,,pri ktorych,,ked ich pocujem mi stoja vsetky chlpy,,aj tie co nemam :twisted:
Je to presne to iste ako ked pocujem Mečiar,Fico alebo Dzurinda.Brrrr
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť