V miske zmiešame múku, kypriaci prášok (v recepte sódu bikarbónu) a cukor. Pridáme vajcia, nakrájaný ananás aj s nálevom (konzerva) a vypracujeme cesto.
Cesto vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech. Zarovnáme a vo vyhriatej rúre upečieme do karamelova.
Medzitým si roztopíme v hrnci heru. Primiešame cukor, smotanu, a na slabom ohni tri minúty povaríme a z ohňa odstavíme.
Vmiešame vanilínový cukor, posekané orechy, a strúhaný kokos. Kokosovo-orechovú hmotu rozotrieme na povrch ešte horúceho (upečeného) koláča a necháme vychladnúť.
Ozdobíme šlahačkou.
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácieZatvoriť