Postup cesto:
Maslo s cukrom a so žĺtkami vymiešame dopenista. Pridáme múku, kakao, mlieko a nakoniec tuhý sneh z bielkov. Cesto rozdelíme na tri časti a upečieme korpusy. Na vychladnutý korpus natrieme čokoládovú plnku. Prikryjeme druhým korpusom, natrieme naň pistáciovú plnku a položíme tretí korpus.
Čokoládová plnka:
Kakao, maslo a nastrúhanú čokolácu vymiešame na hladkú hmotu.
Pistáciová plnka:
V mlieku rozmiešame pudingový prášok a za miešania uvedieme do varu a povaríme 2 minúty. Vychladnutý krém dáme do mixéra, pridáme cukor, maslo a mleté pistácie a vyšľaháme ľahký krém.
Vrch torty môžeme potrieť zbytkom krému a posypať strúhanou čokoládou. Alebo tortu celú polejeme rozpustenou čokoládou.
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácieZatvoriť