1. Krok - Do studenej osolenej vody dajte sušené huby,
bravčové rebierka,
čerstvú alebo údenú klobásu a varte.
2. Krok - Asi po 30 min. pridajte pokrájanú koreňovú zeleninu
a kapustu.
3. Krok - Keď je všetko mäkké, pridajte precedenú cibuľovú zápražku,
kapustnicu a spolu povarte 10 min.
4. Krok - Nakoniec dochuťte mletým čiernym korením,
majoránkou
a cesnakom rozotreným so soľou.
5. Krok - Uvarené rebierka a klobásu pokrájajte a vložte späť do kapustnice.
CIBUĽOVá ZÁPRAŽKA
Nakrájana cibuľa na jemno, Tuk (olej, maslo, masť), Múka (hladká)
Cibuľku speníme na tuku a potom pridáme múku, ktorú miešame do požadovanej farby a potom zalejeme tekutinou.
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácieZatvoriť