Zmiešame olivový olej, citrónovú šťavu, prelisovaný cesnak, soľ, korenie + všetky ostatné koreniny.
Do tejto marinády vložíme umyté kuracie prsia, mierne zamiešame, aby sa marináda dostala poriadne do mäsa. Prikryjeme a necháme marinovať aspoň 30 min - ideálne cca 5-6 hodín.
Rozohrejte gril na strednú teplotu a položte naň kuracie prsia. Položte plátky mäsa tak, aby boli krížom ku grilovacím roštom, aby ste vytvorili pekné krížové značky na mäse, ktoré bude potom veľmi efektne vyzerať pri servírovaní. Mäso grilujeme z cca 7-10 minút (záleží od hrúbky mäsa), z jednej strany a cca 4 - 7 minút z druhej strany. Dajte pozor aby nezostalo na grile moc dlho, aby sme mäso nevysušili.
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácieZatvoriť