1. Krok - Čokoládu nalámeme na malé kúsky.
Necháme ju rozpustiť v teplej vode.
2. Krok - Pridáme 1 PL šľahačkovej smotany a
1 PL mlieka
3. Krok - Celú zmes vymiešame do hladka.
4. Krok - V inom hrnci prihrejeme mlieko so šľahačkovou smotanou,
vanilkovým cukrom
a práškovým cukrom.
5. Krok - Všetko rozmiešame metličkou, túto zmes zovrieť nenecháme, len ju prihrejeme. 6. Krok - Pridáme rozpustenú čokoládu, opäť rozšľaháme do hladka s metličkou a za s stáleho šľahania privedieme k varu.
Čokoládu rozdelíme do pohárov a ozdobíme. Použiť môžeme šľahačku v spreji, kakaový prášok alebo nastrúhanú čokoládu.
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácieZatvoriť