Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Cvičenie, Chudnutie - Diéta

od bubufo » Pon Jan 12, 2009 9:22 pm

no ja 50 minut slapem (za darmo :D ) a potom este brusaky na kazde brucho uf uf
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Pon Jan 12, 2009 9:25 pm

bubufo píše:no ja 50 minut slapem (za darmo :D ) a potom este brusaky na kazde brucho uf uf
tak to si moja dobra,ked sa vsetky v lete stretneme,tak budeme stihlucke jak lane,čoooooooooooooooooo? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od bubufo » Pon Jan 12, 2009 9:31 pm

dannii píše:
bubufo píše:no ja 50 minut slapem (za darmo :D ) a potom este brusaky na kazde brucho uf uf
tak to si moja dobra,ked sa vsetky v lete stretneme,tak budeme stihlucke jak lane,čoooooooooooooooooo? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

no len aby mi ten optimizmus vydrzal :D myslela si toto letoooo :?: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od martuskab » Pon Jan 12, 2009 9:33 pm

bubufo píše:
dannii píše:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Pon Jan 12, 2009 9:35 pm

bubufo píše:
dannii píše:

no ja dufam,ze toto,nejaka chatka v horach aj s detickami,vies ako by nam bolo dobre?obsadime cely penzion :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od bubufo » Pon Jan 12, 2009 9:41 pm

hej mojimi mierami urcite aj dve stolicky :D :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Pon Jan 12, 2009 9:45 pm

bubufo píše:hej mojimi mierami urcite aj dve stolicky :D :D
ale Bubu,ved to nemoze byt take hrozne,neboj.steper ta opravi :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: .
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od bubufo » Pon Jan 12, 2009 9:47 pm

dannii píše:
ale Bubu,ved to nemoze byt take hrozne,neboj.steper ta opravi :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: .

danii ale jasne sak srandujem este mi obciansky neberu :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Pon Jan 12, 2009 9:54 pm

bubufo píše:
dannii píše:

danii ale jasne sak srandujem este mi obciansky neberu :D
tak potom je vsetko v poriadku.jaj idem si lahnut,dnes som nejaka odpalena a teraz som docvicila,tak sa nejako divno trasem
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od bubufo » Pon Jan 12, 2009 10:09 pm

napi sa vody a neprehanaj to :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od swedulka » Pon Jan 12, 2009 10:43 pm

martuskab píše:
bubufo píše:helou damy :wink: tak ja mam povianocnu steperovu premieru za sebou :D
No super.
Mne dnes prišli CD od paradajky :lol: :lol: :lol: :lol: .Týmto jej ešte raz ďakujem. A ja som už tancovala až ma nohy bolia...

A pacia sa ti take pesničky?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od martuskab » Pon Jan 12, 2009 10:49 pm

paradajka píše:
martuskab píše:
bubufo píše:helou damy :wink: tak ja mam povianocnu steperovu premieru za sebou :D
No super.
Mne dnes prišli CD od paradajky :lol: :lol: :lol: :lol: .Týmto jej ešte raz ďakujem. A ja som už tancovala až ma nohy bolia...

A pacia sa ti take pesničky?
Sú bombové.Fakt veľmi ďakujem.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od swedulka » Uto Jan 13, 2009 9:17 pm

No čo ako ide dietka? uz ste sa vazili zase?ja si idem zajtra kupit vahu,ta svokrina mi je na dve veci - na ho... a na nič...asi zle váži
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od MartinaGinov » Uto Jan 13, 2009 10:55 pm

paradajka píše:No čo ako ide dietka? uz ste sa vazili zase?ja si idem zajtra kupit vahu,ta svokrina mi je na dve veci - na ho... a na nič...asi zle váži

Ahoj, no na váhe som zatial nešla dole, stále len to kilo, na páse som sa nemerala, no cítim, že hej, nohavice sú mi volnejšie .... a že som schúdla na tvári, mi hovoria známy a rodina ..... ta tam kde chcem schudnúť ide to pomaly no na tvári to ide šuby-dub :wink: ah jooo
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Uto Jan 13, 2009 10:58 pm

MartinaGinov píše:
paradajka píše:No čo ako ide dietka? uz ste sa vazili zase?ja si idem zajtra kupit vahu,ta svokrina mi je na dve veci - na ho... a na nič...asi zle váži

Ahoj, no na váhe som zatial nešla dole, stále len to kilo, na páse som sa nemerala, no cítim, že hej, nohavice sú mi volnejšie .... a že som schúdla na tvári, mi hovoria známy a rodina ..... ta tam kde chcem schudnúť ide to pomaly no na tvári to ide šuby-dub :wink: ah jooo
ale neboj,pojde to,ja som si teraz dala smradlavy syr,hrozna chut dosla,tak zajtra mozem makat dvojnasob :cry: :cry:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť