tak to si moja dobra,ked sa vsetky v lete stretneme,tak budeme stihlucke jak lane,čoooooooooooooooooo?bubufo píše:no ja 50 minut slapem (za darmo) a potom este brusaky na kazde brucho uf uf

dannii píše:tak to si moja dobra,ked sa vsetky v lete stretneme,tak budeme stihlucke jak lane,čoooooooooooooooooo?bubufo píše:no ja 50 minut slapem (za darmo) a potom este brusaky na kazde brucho uf uf
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

bubufo píše:dannii píše:tak to si moja dobra,ked sa vsetky v lete stretneme,tak budeme stihlucke jak lane,čoooooooooooooooooo?bubufo píše:no ja 50 minut slapem (za darmo) a potom este brusaky na kazde brucho uf uf
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
no len aby mi ten optimizmus vydrzalmyslela si toto letoooo
![]()

no ja dufam,ze toto,nejaka chatka v horach aj s detickami,vies ako by nam bolo dobre?obsadime cely penzionbubufo píše:dannii píše:tak to si moja dobra,ked sa vsetky v lete stretneme,tak budeme stihlucke jak lane,čoooooooooooooooooo?bubufo píše:no ja 50 minut slapem (za darmo) a potom este brusaky na kazde brucho uf uf
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
no len aby mi ten optimizmus vydrzalmyslela si toto letoooo
![]()

ale Bubu,ved to nemoze byt take hrozne,neboj.steper ta opravibubufo píše:hej mojimi mierami urcite aj dve stolicky![]()

dannii píše:ale Bubu,ved to nemoze byt take hrozne,neboj.steper ta opravibubufo píše:hej mojimi mierami urcite aj dve stolicky![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.

tak potom je vsetko v poriadku.jaj idem si lahnut,dnes som nejaka odpalena a teraz som docvicila,tak sa nejako divno trasembubufo píše:dannii píše:ale Bubu,ved to nemoze byt take hrozne,neboj.steper ta opravibubufo píše:hej mojimi mierami urcite aj dve stolicky![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.
danii ale jasne sak srandujem este mi obciansky neberu

martuskab píše:No super.bubufo píše:helou damytak ja mam povianocnu steperovu premieru za sebou
Mne dnes prišli CD od paradajky![]()
![]()
![]()
.Týmto jej ešte raz ďakujem. A ja som už tancovala až ma nohy bolia...

Sú bombové.Fakt veľmi ďakujem.paradajka píše:martuskab píše:No super.bubufo píše:helou damytak ja mam povianocnu steperovu premieru za sebou
Mne dnes prišli CD od paradajky![]()
![]()
![]()
.Týmto jej ešte raz ďakujem. A ja som už tancovala až ma nohy bolia...
A pacia sa ti take pesničky?

paradajka píše:No čo ako ide dietka? uz ste sa vazili zase?ja si idem zajtra kupit vahu,ta svokrina mi je na dve veci - na ho... a na nič...asi zle váži

ale neboj,pojde to,ja som si teraz dala smradlavy syr,hrozna chut dosla,tak zajtra mozem makat dvojnasobMartinaGinov píše:paradajka píše:No čo ako ide dietka? uz ste sa vazili zase?ja si idem zajtra kupit vahu,ta svokrina mi je na dve veci - na ho... a na nič...asi zle váži
Ahoj, no na váhe som zatial nešla dole, stále len to kilo, na páse som sa nemerala, no cítim, že hej, nohavice sú mi volnejšie .... a že som schúdla na tvári, mi hovoria známy a rodina ..... ta tam kde chcem schudnúť ide to pomaly no na tvári to ide šuby-dubah jooo