Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Cvičenie, Chudnutie - Diéta

od Jarka29 » Ned Jan 11, 2009 11:34 pm

Cafte zeny.... :) ako sa dnes mate?stale na diete?ja sa drzim chvalabohu ...uvidime dokedy mi to vydrzi...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Ned Jan 11, 2009 11:37 pm

martuskab píše:
dannii píše:
martuskab píše:Ďakujem za podporu.Ja ked sa do niečoho zahryznem,tak to dodržím.A budem sa teraz snažiť o to viac.A svokra to zle nemyslela,ale aj tak.Švagriná je žiarlivá,ona závidí všetko,tak potom bude mať čo........
tak,ty si mija krvna skupina.ja som sa tiez riadne zahryzla je to uz aj vidiet,manzel poskuluje,ze ako pekne to ide,podporuje ma,kupuje mi grepiky a hlavne pri mne papa dobrotky a skusa,ci odolam,cert jeden :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
NO tak to aj môj.Deti ma provokujú menej a on si donesie papať do obývačky o pol deviatej :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: .
tak im dajme kapusticku do ruky,uvidime ako sa budu tvarit :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od martuskab » Ned Jan 11, 2009 11:39 pm

Ahoj Jarka.

Dani sa smeješ,ale ked som si včera večer urobila šalátik,tak mi ho deti aj s mangelom zjedli a potom som si robila druhý a aj to mi ujedali :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: .
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Ned Jan 11, 2009 11:43 pm

martuskab píše:Ahoj Jarka.

Dani sa smeješ,ale ked som si včera večer urobila šalátik,tak mi ho deti aj s mangelom zjedli a potom som si robila druhý a aj to mi ujedali :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: .
no pekne,ten moj si tu papa moju oblubenu keksikovu milku,slak ma trafi
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od martuskab » Ned Jan 11, 2009 11:44 pm

Už ma mangel vyhadzuje,chce si pozrieť či náhodou niesme milionári :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Ned Jan 11, 2009 11:47 pm

jaj,idem ja spinkat,som dnes nejaka unavena,tak dobru nocku :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Jarka29 » Ned Jan 11, 2009 11:50 pm

Martuska aky salatik si si robila?a co ste teda milionary? :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od martuskab » Ned Jan 11, 2009 11:52 pm

Jarka29 píše:Martuska aky salatik si si robila?a co ste teda milionary? :D
No niesme :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: .

Zase ťahali nesprávne čísla.Vždy sa pomýlia :lol: :lol: :lol: ...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Jarka29 » Ned Jan 11, 2009 11:55 pm

martuskab píše:
Jarka29 píše:Martuska aky salatik si si robila?a co ste teda milionary? :D
No niesme :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: .

Zase ťahali nesprávne čísla.Vždy sa pomýlia :lol: :lol: :lol: ...
Presne aj mne sa to vzdy stane ze nevytiahnu tie spravne.... :!: no mozno jedneho dna podam a stane sa mi ako tomu panovy tod nedavno co podali s babkou a vyhrali a on pred tim zomrel....si to ani neuzil...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od martuskab » Ned Jan 11, 2009 11:55 pm

No a šalátik? Dáš šalát,paradajku,papriku,uhorku môžeš aj kukuricu a čo máte radi. TRošku posolíš,trošku olivový olej,trošku ocot,zase trošku :lol: worčester a máličko vody.Pustí šťavu a ked nemáš dietu je super do toho nastrúhať údený syr :wink: :wink: :wink: .
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od MartinaGinov » Ned Jan 11, 2009 11:56 pm

martuskab píše:Už ma mangel vyhadzuje,chce si pozrieť či náhodou niesme milionári :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .

A čo podal loto?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Jarka29 » Ned Jan 11, 2009 11:56 pm

martuskab píše:No a šalátik? Dáš šalát,paradajku,papriku,uhorku môžeš aj kukuricu a čo máte radi. TRošku posolíš,trošku olivový olej,trošku ocot,zase trošku :lol: worčester a máličko vody.Pustí šťavu a ked nemáš dietu je super do toho nastrúhať údený syr :wink: :wink: :wink: .
skusim...ja neviem robit ziadne salaty len obyc uhorkovy,ale musim zacat aj nejake taketo a est aj s dressingami....ja neviem dochutit poriadne tu zeleninku a je to potom plane :oops:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od MartinaGinov » Ned Jan 11, 2009 11:57 pm

martuskab píše:No a šalátik? Dáš šalát,paradajku,papriku,uhorku môžeš aj kukuricu a čo máte radi. TRošku posolíš,trošku olivový olej,trošku ocot,zase trošku :lol: worčester a máličko vody.Pustí šťavu a ked nemáš dietu je super do toho nastrúhať údený syr :wink: :wink: :wink: .

Aj pri diétke môžeš syr, no nie údený :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od martuskab » Ned Jan 11, 2009 11:59 pm

Jarka29 píše:
skusim...ja neviem robit ziadne salaty len obyc uhorkovy,ale musim zacat aj nejake taketo a est aj s dressingami....ja neviem dochutit poriadne tu zeleninku a je to potom plane :oops:
Ja som niekedy tiež robila len uhorkový,ale moja mamka žije ešte v Taliansku a oni robia vynikajúce šaláty,tak sa to tak trošku prenieslo.Hlavne nedať veľa,fakt trošku :lol: :lol: :lol: .
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od MartinaGinov » Pon Jan 12, 2009 12:01 am

Jarka29 píše:

Neboj, to nieje nič strašné, naučíš sa, trénuj :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť