Tam az ako sa ide na Maly slavkov za kolajnicami,neviem ci ti to nieco hovori,je tam taky novy nabytok oproti.A suflujem ked je sneh pravidelne aj 10 x za den ,mna to bavi.
Ahoj dannii.Už som to dakde písala,malý má na ručke takú hrčku.Boli sme dnes udoktorkky,vraj to bude len chrupavka.Musíme ísť ešte aj ku ortopédovi.A ty ako? Ako malá?
Ahoj, ešte si tu, aj moja malá má takú hrčku na pravej ruke, jak začína ukazovák ... predtým to tam nemala, až teraz .... ideme do poradne o mesiac, tak sa opýtam lekára čo s tým .... a tebe čo povedali u lekára?
Ahoj martuskab, ešte si tu, aj moja malá má takú hrčku na pravej ruke, jak začína ukazovák ... predtým to tam nemala, až teraz .... ideme do poradne o mesiac, tak sa opýtam lekára čo s tým .... a tebe čo povedali u lekára?
Ahoj dannii.Už som to dakde písala,malý má na ručke takú hrčku.Boli sme dnes udoktorkky,vraj to bude len chrupavka.Musíme ísť ešte aj ku ortopédovi.A ty ako? Ako malá?
Ahoj, ešte si tu, aj moja malá má takú hrčku na pravej ruke, jak začína ukazovák ... predtým to tam nemala, až teraz .... ideme do poradne o mesiac, tak sa opýtam lekára čo s tým .... a tebe čo povedali u lekára?
Martinka,vraj to sa stáva pri vývoji,že je to len chrupavka.Máme ešte ísť k ortopédovi-dúfam že nepovie niečo iné-a vraj sa to dá odstrániť aj nejako laserom.A koľko má tvoja malá?
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácieZatvoriť