Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Cvičenie, Chudnutie - Diéta

od MartinaGinov » Pon Jan 05, 2009 9:43 pm

bubufo píše:tak ja som si dala davku za mojho lebo neni doma :D

A čo ešte pracuje?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od bubufo » Pon Jan 05, 2009 9:44 pm

MartinaGinov píše:
bubufo píše:tak ja som si dala davku za mojho lebo neni doma :D

A čo ešte pracuje?

hej pracuje na zajtrajsej opici :D siel s kamosmi hrat marias a pozivat alkoholicke napoje alebo naopak? :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od bubufo » Pon Jan 05, 2009 9:46 pm

MartinaGinov píše:
martuskab píše:Martinka,opýtaj sa na to v poradni.A je to tvrdé a nebolí ju to keď jej trošku stlačíš? A skrýva sa to keď zatvára dlaň?

Opýtam sa .... ked zatvorí dlan, tak to nenahmatám, len ked ju otvorí, je to také tvrdšie .... to som jej objavila asi pred týždnom, som sa zľakla, no mama mi povedala, že sa mám opýtať lekára, že čo s tým ... dúfam, že jej to zmizne .... alebo že jej to odstránia ... ja čo som také niečo podobné mala, tak mi to chceli rezať :cry: no ja som nedala, a nejak to zmizlo, doteraz nechápem .... dúfam, že to malej zmizne :cry:

to moze byt aj obycajna tukova hrcka, moj muz to ma aj svagor
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od martuskab » Pon Jan 05, 2009 9:46 pm

MartinaGinov píše:
martuskab píše:Martinka,opýtaj sa na to v poradni.A je to tvrdé a nebolí ju to keď jej trošku stlačíš? A skrýva sa to keď zatvára dlaň?

Opýtam sa .... ked zatvorí dlan, tak to nenahmatám, len ked ju otvorí, je to také tvrdšie .... to som jej objavila asi pred týždnom, som sa zľakla, no mama mi povedala, že sa mám opýtať lekára, že čo s tým ... dúfam, že jej to zmizne .... alebo že jej to odstránia ... ja čo som také niečo podobné mala, tak mi to chceli rezať :cry: no ja som nedala, a nejak to zmizlo, doteraz nechápem .... dúfam, že to malej zmizne :cry:
Ono,keď je to len tuk,tak to zmizne samo.Ale detičky,neviem.Moja mamka tiež mala zväčšenú chrupavku a rezali jej.Ale to bola už dospelá.Detičkám to robia asi tým laserom keď som dokt,dobre pochopila.Radšej s a opýtaj v poradni a budeš kľudnejšia.Ja keď budem vedieť viac od ortopéda,tak o tom ešte napíašem.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od adinka33 » Pon Jan 05, 2009 9:53 pm

zas se všichni cpete????
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od MartinaGinov » Pon Jan 05, 2009 9:55 pm

martuskab píše:
MartinaGinov píše:

Ono,keď je to len tuk,tak to zmizne samo.Ale detičky,neviem.Moja mamka tiež mala zväčšenú chrupavku a rezali jej.Ale to bola už dospelá.Detičkám to robia asi tým laserom keď som dokt,dobre pochopila.Radšej s a opýtaj v poradni a budeš kľudnejšia.Ja keď budem vedieť viac od ortopéda,tak o tom ešte napíašem.

No fakt, uvidím, čo povie lekár, mne presne lekárka povedala, že to čo som ja mala na ruke bola tuková hrčka ... no a zmizla ..... no uvidím, ako to bude u malej .... hlavne aby ju to nebolelo.... ked som jej to stlačila, tak nič, asi ju to nebolí ..... díki baby za oporu a rady :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od bubufo » Pon Jan 05, 2009 9:56 pm

adinka33 píše:zas se všichni cpete????

vsichni ne jenom jaaaa :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od adinka33 » Pon Jan 05, 2009 9:58 pm

no ja len teda, ze tu nikoho nieto..... :x alebo zase sexickuju??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Naposledy upravil adinka33 dňa Pon Jan 05, 2009 9:58 pm, celkovo upravené 1
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od MartinaGinov » Pon Jan 05, 2009 9:58 pm

Niééééééé .... ja som posledný krát jedla o 17:45 zeleninovú polievku .... teraz sa nalievam vodou :roll: no dala by som si pizzu, dobre prepečenú, chrumkavú ... hmmmm s olivami, šampionami, kopa syru a mäska ....
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od adinka33 » Pon Jan 05, 2009 9:59 pm

MartinaGinov píše:

Niééééééé .... ja som posledný krát jedla o 17:45 zeleninovú polievku .... teraz sa nalievam vodou :roll: no dala by som si pizzu, dobre prepečenú, chrumkavú ... hmmmm s olivami, šampionami, kopa syru a mäska ....

nóóóóóóóóó...však objednaj a ponúkni nás..... :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od MartinaGinov » Pon Jan 05, 2009 9:59 pm

adinka33 píše:no ja len teda, ze tu nikoho nieto..... :x alebo zase sexickuju??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tu sme adinka ... sex? ja už ani neviem čo to je .... manžel čumí na telku ... potom lahne a spí .... no ma urve :evil:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od bubufo » Pon Jan 05, 2009 10:00 pm

adinka33 píše:no ja len teda, ze tu nikoho nieto..... :x alebo zase sexickuju??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

no ja som nazrata,sexikovala som vcera asi som vybavena :D
ostatne krajaju kapustu na zajtra :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od adinka33 » Pon Jan 05, 2009 10:02 pm

bubufo píše:

vsak aj ja sa na zajtra chystam :wink: .....no len dufam, ze aj mna nedaju do klietky ako to uz niekto napisal.........
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od MartinaGinov » Pon Jan 05, 2009 10:02 pm

adinka33 píše:
MartinaGinov píše:

nóóóóóóóóó...však objednaj a ponúkni nás..... :lol: :lol: :lol:

Baby, pozývam Vás, za pol hodky, max. za trištvrte, máme pizzu doma ... vedla v dedine je pizzerka s donáškou a robia super pizzu .... kolko objednať? :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od MartinaGinov » Pon Jan 05, 2009 10:04 pm

adinka33 píše:
bubufo píše:

vsak aj ja sa na zajtra chystam :wink: .....no len dufam, ze aj mna nedaju do klietky ako to uz niekto napisal.........

Nepochopila som .... :roll:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť