bubufo píše:tak ja som si dala davku za mojho lebo neni doma
A čo ešte pracuje?

MartinaGinov píše:bubufo píše:tak ja som si dala davku za mojho lebo neni doma
A čo ešte pracuje?

MartinaGinov píše:martuskab píše:Martinka,opýtaj sa na to v poradni.A je to tvrdé a nebolí ju to keď jej trošku stlačíš? A skrýva sa to keď zatvára dlaň?
Opýtam sa .... ked zatvorí dlan, tak to nenahmatám, len ked ju otvorí, je to také tvrdšie .... to som jej objavila asi pred týždnom, som sa zľakla, no mama mi povedala, že sa mám opýtať lekára, že čo s tým ... dúfam, že jej to zmizne .... alebo že jej to odstránia ... ja čo som také niečo podobné mala, tak mi to chceli rezaťno ja som nedala, a nejak to zmizlo, doteraz nechápem .... dúfam, že to malej zmizne

Ono,keď je to len tuk,tak to zmizne samo.Ale detičky,neviem.Moja mamka tiež mala zväčšenú chrupavku a rezali jej.Ale to bola už dospelá.Detičkám to robia asi tým laserom keď som dokt,dobre pochopila.Radšej s a opýtaj v poradni a budeš kľudnejšia.Ja keď budem vedieť viac od ortopéda,tak o tom ešte napíašem.MartinaGinov píše:martuskab píše:Martinka,opýtaj sa na to v poradni.A je to tvrdé a nebolí ju to keď jej trošku stlačíš? A skrýva sa to keď zatvára dlaň?
Opýtam sa .... ked zatvorí dlan, tak to nenahmatám, len ked ju otvorí, je to také tvrdšie .... to som jej objavila asi pred týždnom, som sa zľakla, no mama mi povedala, že sa mám opýtať lekára, že čo s tým ... dúfam, že jej to zmizne .... alebo že jej to odstránia ... ja čo som také niečo podobné mala, tak mi to chceli rezaťno ja som nedala, a nejak to zmizlo, doteraz nechápem .... dúfam, že to malej zmizne

martuskab píše:Ono,keď je to len tuk,tak to zmizne samo.Ale detičky,neviem.Moja mamka tiež mala zväčšenú chrupavku a rezali jej.Ale to bola už dospelá.Detičkám to robia asi tým laserom keď som dokt,dobre pochopila.Radšej s a opýtaj v poradni a budeš kľudnejšia.Ja keď budem vedieť viac od ortopéda,tak o tom ešte napíašem.MartinaGinov píše:martuskab píše:Martinka,opýtaj sa na to v poradni.A je to tvrdé a nebolí ju to keď jej trošku stlačíš? A skrýva sa to keď zatvára dlaň?

adinka33 píše:zas se všichni cpete????

MartinaGinov píše:adinka33 píše:zas se všichni cpete????
Niééééééé .... ja som posledný krát jedla o 17:45 zeleninovú polievku .... teraz sa nalievam vodouno dala by som si pizzu, dobre prepečenú, chrumkavú ... hmmmm s olivami, šampionami, kopa syru a mäska ....

adinka33 píše:no ja len teda, ze tu nikoho nieto.....alebo zase sexickuju???
![]()
![]()
![]()
![]()

adinka33 píše:no ja len teda, ze tu nikoho nieto.....alebo zase sexickuju???
![]()
![]()
![]()
![]()

bubufo píše:adinka33 píše:no ja len teda, ze tu nikoho nieto.....alebo zase sexickuju???
![]()
![]()
![]()
![]()
no ja som nazrata,sexikovala som vcera asi som vybavena![]()
ostatne krajaju kapustu na zajtra

adinka33 píše:MartinaGinov píše:adinka33 píše:zas se všichni cpete????
Niééééééé .... ja som posledný krát jedla o 17:45 zeleninovú polievku .... teraz sa nalievam vodouno dala by som si pizzu, dobre prepečenú, chrumkavú ... hmmmm s olivami, šampionami, kopa syru a mäska ....
nóóóóóóóóó...však objednaj a ponúkni nás.....![]()
![]()

adinka33 píše:bubufo píše:adinka33 píše:no ja len teda, ze tu nikoho nieto.....alebo zase sexickuju???
![]()
![]()
![]()
![]()
no ja som nazrata,sexikovala som vcera asi som vybavena![]()
ostatne krajaju kapustu na zajtra
vsak aj ja sa na zajtra chystam.....no len dufam, ze aj mna nedaju do klietky ako to uz niekto napisal.........