Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Cvičenie, Chudnutie - Diéta

od Jarka29 » Pia Jan 09, 2009 12:17 am

lulyinka píše:jarka nebyvame .....a ci by som sa druhy krat vydala uz nie....a to je iste lebo ten papier nic neriesi...
A ked ma zaujem o teba a o malu tak by som to neriesila a bola s nim,no co....clovek nikdy nevie....dala si mu najavo ze ti na nom zalezi?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od MajcaRia » Pia Jan 09, 2009 12:18 am

hej treba si ho uchmatnuj..lebo človek fakt nikdy nevie...možno ťa zlé pochopí a odpláve a tebe ostanú slzy pre plač!!!nehcem ťa strašiť ale muži sú raz takýýý!!!
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lulyinka » Pia Jan 09, 2009 12:18 am

martuska zila som skoro rok a pol sama bolo to strasne tazke bola som na materskej a musela som sa zamestnat....a potom mi zistili to s tou platnickou teraz ma nikde nevezme do prace a mam prikazane sa setrit nesmiem dvihat tazke takze som nezamestnana...ale som si vybavila aktovacne na obecnom urade robim administrativne veci....a to sa neda vyzit...aj som mu povedala ze mi je trapne brat od neho peniaze ale on je taky typ ze presvedci aj kona....je zlaty...aj mala ho vola tati...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Pia Jan 09, 2009 12:18 am

dobru nocku kocky,idem hajat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od MartinaGinov » Pia Jan 09, 2009 12:18 am

bubufo píše:
MartinaGinov píše:
MajcaRia píše:
bubufo píše:
MartinaGinov píše:Baby, kto je tu ešte? Akú tému nahodíme? Mne sa nejak nechce spať :roll:

no davaj rozpad ozonovej diery a jej vplyv na plodnost nasich muzov :D :D :D

plodnosť našich mužou???no nevidíš podľa všetkého dosť úbohá!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Súhlasím s tebou ....... občas ma tak napadá, že keby ženy na oplodnenie nepotrebovali mužov, o čo by mali ten život ľahšíííí :wink:

keby nebolo muzov po svete by chodilo vela stastnych a tucnych zien :D

A možno tučných ani nie, napr. ked ja som šťastná a kľudná tak chudnem, tancujem od radosti ..... a ked som nervozna tak tiež chudnem .... som asi čudná :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lulyinka » Pia Jan 09, 2009 12:20 am

jarka jasne dala som mu na javo ze mi zalezi na nom....pride na vikend ked moze....a aj mamke pasuje ....
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od bubufo » Pia Jan 09, 2009 12:20 am

dannii píše:dobru nocku kocky,idem hajat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

dobru dobre sa vyhajaj :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od MajcaRia » Pia Jan 09, 2009 12:20 am

lulyinka píše:martuska zila som skoro rok a pol sama bolo to strasne tazke bola som na materskej a musela som sa zamestnat....a potom mi zistili to s tou platnickou teraz ma nikde nevezme do prace a mam prikazane sa setrit nesmiem dvihat tazke takze som nezamestnana...ale som si vybavila aktovacne na obecnom urade robim administrativne veci....a to sa neda vyzit...aj som mu povedala ze mi je trapne brat od neho peniaze ale on je taky typ ze presvedci aj kona....je zlaty...aj mala ho vola tati...

jeeej fakt zlatý, zajtra ho požiadaj o ruku a hotovo!!no a čo !!aj ženy to občas musia urobiť :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od MartinaGinov » Pia Jan 09, 2009 12:20 am

martuskab píše:Baby,špáratká sa zlomili,idem aj ja zalomiť.Majte sa .

Dobrúúúú martuška :P
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lulyinka » Pia Jan 09, 2009 12:20 am

danni hajaj sladko.....
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od MartinaGinov » Pia Jan 09, 2009 12:21 am

dannii píše:dobru nocku kocky,idem hajat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dobrú nocku danni :P
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od bubufo » Pia Jan 09, 2009 12:21 am

lulyinka píše:jarka jasne dala som mu na javo ze mi zalezi na nom....pride na vikend ked moze....a aj mamke pasuje ....

tak co riesis daj mu klucik od bytu,papuce,zubnu kefku hod ku tvojej a vybavene :wink: :)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od MajcaRia » Pia Jan 09, 2009 12:22 am

bubufo píše:
lulyinka píše:jarka jasne dala som mu na javo ze mi zalezi na nom....pride na vikend ked moze....a aj mamke pasuje ....

tak co riesis daj mu klucik od bytu,papuce,zubnu kefku hod ku tvojej a vybavene :wink: :)

presne !!!uvidíš jak sa potešííí :)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od MajcaRia » Pia Jan 09, 2009 12:22 am

dobré kočky idem aj ja hajať papa :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lulyinka » Pia Jan 09, 2009 12:23 am

Majca noo to by bolo keby som klakla pred neho.....hehe....bojim sa...neviem coho asi toho ze je to jedno ci by sme zili spolu tak by ma mohol nechat...alebo ci by sme boli svoji...je to nejak vo mne..asi som hlupa ze tak rozmyslam ..ale velmi dlho mi trvalo kym som zacala verit muzom...ex mi strasne ublizil...a nie len mne ale aj malej.... by som mohla zalozit temu o nom.... :D :D :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť