Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Cvičenie, Chudnutie - Diéta

od MartinaGinov » Pia Jan 09, 2009 12:48 am

lulyinka píše:maťka ja k bryndzy este davam aj bambinko je to aj viac aj chutne...alebo ak nemam bryndzu tak urobim len cisto syrove ....a sa mi zdaju chutnejsie.....

Čisto syrové som už robila, no ešte som nemiešala s bryndzou ale si viem to predstaviť, musia byť chutné ..... musím si zohnať bambino :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lulyinka » Pia Jan 09, 2009 12:51 am

matka v kuchyni sa mozes vyblaznit....co sa tyka fantazie.....
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od MartinaGinov » Pia Jan 09, 2009 12:55 am

lulyinka píše:matka v kuchyni sa mozes vyblaznit....co sa tyka fantazie.....

To áno a občas ked mi nevychádza na ingrediencie, tak to riešim "čo dá chladnička" .... no niekedy toho nedá :roll:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lulyinka » Pia Jan 09, 2009 12:55 am

baby idem ja hajat dufam ze zaspim...zajtra dietkujeme dalej.....prebereme vsetko....majte sa pekne sladke snicky ja letim smer hajenkovo....postelovo....zajtra pekny dnik....
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od MartinaGinov » Pia Jan 09, 2009 12:58 am

Dobrú noc všetkým ....... cmuk
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od bubufo » Pia Jan 09, 2009 1:01 am

MartinaGinov píše:Dobrú noc všetkým ....... cmuk

cavte baby taky idem dobruuuuuuuuu zajtra na videnou :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Jarka29 » Pia Jan 09, 2009 1:01 am

Este niekto kto nespi?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od bubufo » Pia Jan 09, 2009 1:02 am

lulyinka píše:bubufo on je korunovany....na druhej strane ked som rozmyslala kto vie aky by som mala s nim zivot....ked len sebe kupoval drahe veci a na nas kaslal proste sa mi otvorili oci ze co za k......a som si zobrala...teraz nemam stres je mi super....a najviac sa mi sprotivil ked mi povedal ze sa aj keby pat rokov pri mne lezal tak sa ma nedotkne a ja som nevedala ze preco......bolo to hrozne

a kasli na neho,vyzera ze uz si za vodou, mysli uz len na dobre co ta caka
v zivote :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Jarka29 » Pia Jan 09, 2009 1:05 am

bubufo píše:
lulyinka píše:bubufo on je korunovany....na druhej strane ked som rozmyslala kto vie aky by som mala s nim zivot....ked len sebe kupoval drahe veci a na nas kaslal proste sa mi otvorili oci ze co za k......a som si zobrala...teraz nemam stres je mi super....a najviac sa mi sprotivil ked mi povedal ze sa aj keby pat rokov pri mne lezal tak sa ma nedotkne a ja som nevedala ze preco......bolo to hrozne

a kasli na neho,vyzera ze uz si za vodou, mysli uz len na dobre co ta caka
v zivote :wink:
presne tak dozadu uz nepozeraj a ani nerozmyslaj nad tim ako ti ublizoval,bude to potom horsie,treba pozerat dopredu s usmevom na tvari,aj ked je to niekedy tazke....no ale co zasa by si nemala pokladik co mas doma.... :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od swedulka » Pia Jan 09, 2009 9:26 am

Dobré ránko,ako vidim dosť som toho včera zameškala....
Držím palce všetkým vašim želaniam (nový manžel,nové bábo...) :P
A ja sa pripájam k radám čo na obedím.My dnes budeme mat zelen.polievku a dukátove buchtičky.Tie mi robila svokrička,vytiahnem ich z mrazáku,uvarím pudinček a obed je za 15 minut hotový.Som šikulka čo?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od adinka33 » Pia Jan 09, 2009 10:07 am

pekne dobre ranko prajem, kocky, ale ste sa vcera vecer riadne rozbehli.... :lol: :lol: :lol:
som mala co robit, aby som si to vsetko precitkala..... :D
lulyinka, myslim, ze ten tvoj priatel je dobry clovek, tak sa ho drzkaj.......prajem ti, aby ti to s nim vyslo.... 8) 8) 8)

no, tak deticky maju kelovu polievku s mrkvou a zemiackami a ja konecne dojem francuzske..... :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od bubufo » Pia Jan 09, 2009 10:44 am

bre ranko
tak ja som sa dnes vyspala do zelena nejaky ko...t tu zacal buchat este bola hadam aj tma a bucha furt keby som vedela kde mu to kladivo pojdem o hlavu pribit :twisted: :twisted:

ja dnes urobim zemiakovu kasu a udusim masko deti to maju radi

chlap siel na firemnu akciu v preklade bohapustu chlastacku takze nebude dnes doma :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sandras » Pia Jan 09, 2009 10:52 am

lulyinka, aj ja ti držím palčeky s priatelom ... ved je to podla toho, čo si písala milý chalan, aj L. ma rad, aj teba :wink:
Ja som sa zlakla, že ste sa rozišli, ked si písala, že nemáš s kým ... :oops: :oops: :oops:

Naš maly včera vracal, chudak, stale sa napcháva, však nas vyje! A potom mu je zle, ale ... vygrcgka a za chvílu zasa hlada, čo by jedol :!: :lol: :lol: :lol: celý po mamine :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sandras » Pia Jan 09, 2009 10:53 am

ja dnes fliačky s kyslou kapustou a mame ešte francuzske zemiaky - pečene v piecke na chlieb, mnam
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Pia Jan 09, 2009 11:00 am

dobre ranko,tak ja dnes zeleninkovu polievku a kare plnene slivkovym lekvarom a slivkovou omackou a zemiacky,uz sa na to hrozne tesim :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť