dannii píše:dobre ranko,tak ja dnes zeleninkovu polievku a kare plnene slivkovym lekvarom a slivkovou omackou a zemiacky,uz sa na to hrozne tesim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

bubu rozrezes masko ,cele ho ponatierat slivkovym lekvarom a osolit a okorenit,zavinies,nitou obehnes aby sa neotvaralo,potom dve hodinky odlezat a sup na pekac,podliat maslom a vodou pod alobal na hodinku a potom dopiect,vypek co ostane das na panvicu,trocha vina a lekvaru,prevre a hotovo a mnam.bubufo píše:dannii píše:dobre ranko,tak ja dnes zeleninkovu polievku a kare plnene slivkovym lekvarom a slivkovou omackou a zemiacky,uz sa na to hrozne tesim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hmm to som este nepocula to sa ako delaa?

dannii píše:bubu rozrezes masko ,cele ho ponatierat slivkovym lekvarom a osolit a okorenit,zavinies,nitou obehnes aby sa neotvaralo,potom dve hodinky odlezat a sup na pekac,podliat maslom a vodou pod alobal na hodinku a potom dopiect,vypek co ostane das na panvicu,trocha vina a lekvaru,prevre a hotovo a mnam.bubufo píše:dannii píše:dobre ranko,tak ja dnes zeleninkovu polievku a kare plnene slivkovym lekvarom a slivkovou omackou a zemiacky,uz sa na to hrozne tesim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hmm to som este nepocula to sa ako delaa?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Bubu toto som raz vyskusala len tak z nudy a ujalo sa a malj to nic nerobi,tak dalsie plus a tatovi to velmi chutibubufo píše:dannii píše:bubu rozrezes masko ,cele ho ponatierat slivkovym lekvarom a osolit a okorenit,zavinies,nitou obehnes aby sa neotvaralo,potom dve hodinky odlezat a sup na pekac,podliat maslom a vodou pod alobal na hodinku a potom dopiect,vypek co ostane das na panvicu,trocha vina a lekvaru,prevre a hotovo a mnam.bubufo píše:dannii píše:dobre ranko,tak ja dnes zeleninkovu polievku a kare plnene slivkovym lekvarom a slivkovou omackou a zemiacky,uz sa na to hrozne tesim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dobreeeeeeee tomoze byt dobreeeeeeee![]()

Jarka29 píše:Dobre ranko...tu uz sa riesi co sa bude obedovat,super troska nech sa inspirujem,ja uz neviem co do hrncov.....

dannii píše:Bubu toto som raz vyskusala len tak z nudy a ujalo sa a malj to nic nerobi,tak dalsie plus a tatovi to velmi chutibubufo píše:dannii píše:bubu rozrezes masko ,cele ho ponatierat slivkovym lekvarom a osolit a okorenit,zavinies,nitou obehnes aby sa neotvaralo,potom dve hodinky odlezat a sup na pekac,podliat maslom a vodou pod alobal na hodinku a potom dopiect,vypek co ostane das na panvicu,trocha vina a lekvaru,prevre a hotovo a mnam.bubufo píše:dannii píše:dobre ranko,tak ja dnes zeleninkovu polievku a kare plnene slivkovym lekvarom a slivkovou omackou a zemiacky,uz sa na to hrozne tesim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dobreeeeeeee tomoze byt dobreeeeeeee![]()

dannii píše:bubu rozrezes masko ,cele ho ponatierat slivkovym lekvarom a osolit a okorenit,zavinies,nitou obehnes aby sa neotvaralo,potom dve hodinky odlezat a sup na pekac,podliat maslom a vodou pod alobal na hodinku a potom dopiect,vypek co ostane das na panvicu,trocha vina a lekvaru,prevre a hotovo a mnam.bubufo píše:dannii píše:dobre ranko,tak ja dnes zeleninkovu polievku a kare plnene slivkovym lekvarom a slivkovou omackou a zemiacky,uz sa na to hrozne tesim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Sme na tom rovnako a ked vyspekulujem nieco tak to deti nechcu ze to nelubia a hlavne synator,on nic len vajickove cestoviny a slizikovu polievku a actimel....MartinaGinov píše:Jarka29 píše:Dobre ranko...tu uz sa riesi co sa bude obedovat,super troska nech sa inspirujem,ja uz neviem co do hrncov.....
To ani ja Jarka, niekedy som fakt zúfalá

adinka33 píše:dannii píše:bubu rozrezes masko ,cele ho ponatierat slivkovym lekvarom a osolit a okorenit,zavinies,nitou obehnes aby sa neotvaralo,potom dve hodinky odlezat a sup na pekac,podliat maslom a vodou pod alobal na hodinku a potom dopiect,vypek co ostane das na panvicu,trocha vina a lekvaru,prevre a hotovo a mnam.bubufo píše:dannii píše:dobre ranko,tak ja dnes zeleninkovu polievku a kare plnene slivkovym lekvarom a slivkovou omackou a zemiacky,uz sa na to hrozne tesim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nóóóóóóó tak to je úžasnééééééééééé.......mňáááááááááááááááááááááááááááááááám, dani, o koľkej zvykneš podávať obedík![]()
ja to mám iba na skok.......
![]()
![]()
![]()
![]()

Jarka29 píše:Sme na tom rovnako a ked vyspekulujem nieco tak to deti nechcu ze to nelubia a hlavne synator,on nic len vajickove cestoviny a slizikovu polievku a actimel....MartinaGinov píše:Jarka29 píše:Dobre ranko...tu uz sa riesi co sa bude obedovat,super troska nech sa inspirujem,ja uz neviem co do hrncov.....
To ani ja Jarka, niekedy som fakt zúfaláhruza....

Bubu toto som raz vyskusala len tak z nudy a ujalo sa a malj to nic nerobi,tak dalsie plus a tatovi to velmi chuti[/quote]bubufo píše:dobreeeeeeee tomoze byt dobreeeeeeee![]()

MartinaGinov píše:adinka33 píše:dannii píše:bubu rozrezes masko ,cele ho ponatierat slivkovym lekvarom a osolit a okorenit,zavinies,nitou obehnes aby sa neotvaralo,potom dve hodinky odlezat a sup na pekac,podliat maslom a vodou pod alobal na hodinku a potom dopiect,vypek co ostane das na panvicu,trocha vina a lekvaru,prevre a hotovo a mnam.bubufo píše:dannii píše:dobre ranko,tak ja dnes zeleninkovu polievku a kare plnene slivkovym lekvarom a slivkovou omackou a zemiacky,uz sa na to hrozne tesim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nóóóóóóó tak to je úžasnééééééééééé.......mňáááááááááááááááááááááááááááááááám, dani, o koľkej zvykneš podávať obedík![]()
ja to mám iba na skok.......
![]()
![]()
![]()
![]()
A odkial ste? Ja by som tiež dorazila![]()
![]()
![]()
![]()
![]()