Baby mňa už porazí s toho internetu peť minút my načítava stránku Ivet a na to že čo povedia ľudia sa vykašli predsa ty z nich nežiješ a keď niekto niečo aj povie tak je to zo závisti. Možeš to mať na háku. To je moj názor. Ináč aj ja milujem kolotoče už som kvoli nim bola aj dvakrát v budapešti v lunaparku. Baby mohli by sme sa aj tam stretnúť. Čo poviete
JANAKAT tak kedy sa stretneme Pesti v lunaparku?Moje poznavacie znamenie bude:budem sediet na tom obrovskom kolese /konkretne neviem ako sa vola/ a budem mat cencule pod nosom...Urcite ma najdes! Janakat,na MMB,to ty vyhravas SPYDER bundu,alebo len menovkyna???
ivetka1980 píše:JANAKAT tak kedy sa stretneme Pesti v lunaparku?Moje poznavacie znamenie bude:budem sediet na tom obrovskom kolese /konkretne neviem ako sa vola/ a budem mat cencule pod nosom...Urcite ma najdes! Janakat,na MMB,to ty vyhravas SPYDER bundu,alebo len menovkyna???
Budem ťa v tej Pesti čakať dobre som sa na tom pobavila. Som na MMB zaregistrovaná ale málokedy tam chodím takže neviem o čom je reč je to neká dražba
Baby,kolotoce mi ani nespominajte,neprisli nakoniec... Kvoli chorobe...A starostovi sa nepodarilo zohnat,vsetky su obsadene.Takze budu len auticka na baterky /ved to mame aj doma,preco by som este aj platila za ne???/ a skakaci hrad...Trapne
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácieZatvoriť