Sisu no tak to máš doma určite veselo. Ja pochádzam z Rožňavy . Vlastne bývam 10 kilometrov od rožňavy v dedine to je vlastne zapadákov menom Čučma. mám2 deti 12 ročného syna a 2,5ročnú dcéru.
janakat píše:Sisu no tak to máš doma určite veselo. Ja pochádzam z Rožňavy . Vlastne bývam 10 kilometrov od rožňavy v dedine to je vlastne zapadákov menom Čučma. mám2 deti 12 ročného syna a 2,5ročnú dcéru.
veselo jej...ja mu hovorim chodiaca tovaren na zlo a vymyslanie
Jani,malá dostala nádchu,má sople a večer ked zaspí,nemôže dýchať.Včera sa o takomto čase povracala a dnes to nevyzerá ružovo tiež.Takže neviem,dokedy mi dovolí tu sedieť
leinka píše:Jani,malá dostala nádchu,má sople a večer ked zaspí,nemôže dýchať.Včera sa o takomto čase povracala a dnes to nevyzerá ružovo tiež.Takže neviem,dokedy mi dovolí tu sedieť
neskusala si jej kapnut Libenar? aj maly ked mal nadchu a zle sa mu dychalo,toto som mu kapla,soplik sa roztopil a spinkali sme ako drevo
JANAKAT,ples bol superny,len skoda ze sme sa tam nedostali. Nemal nam kto deti postrazit... Vies aka som bola z toho nestastna???Saty kupene a nakoniec prd z toho
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácieZatvoriť