ivetka1980 píše:JANAKAT,ples bol superny,len skoda ze sme sa tam nedostali. Nemal nam kto deti postrazit... Vies aka som bola z toho nestastna???Saty kupene a nakoniec prd z toho
No dedina sa fakt volá Čučma. A ktomu plesu prečo si sa neozvala bola by som ti išla postrážiť deti nabudúce sa ozvi
SISU,ty ju fakt poznas???Akoze neboli sme jedna krvna skupina,moc sme sa k sebe nemali,ale predsa,je to mile takto po rokoch pocut od niekoho"ja ju poznam".A vydala sa???
leinka píše:Jani,malá dostala nádchu,má sople a večer ked zaspí,nemôže dýchať.Včera sa o takomto čase povracala a dnes to nevyzerá ružovo tiež.Takže neviem,dokedy mi dovolí tu sedieť
No tak to ti nezávidím prepáč a nemáš doma nejaké detské kvapky do nosa ? Môžeš jej dať aj trochu slanej vody ale do nosa a vlažnú
ivetka1980 píše:SISU,ty ju fakt poznas???Akoze neboli sme jedna krvna skupina,moc sme sa k sebe nemali,ale predsa,je to mile takto po rokoch pocut od niekoho"ja ju poznam".A vydala sa???
snad myslime tu istu,lebo tu je tych Valuskov viac....ak chces daco o nej mozem zistit....
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácieZatvoriť