Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Píšte o čom chcete - LEN TAK POKECAT

od sisu22 » Pon Sep 29, 2008 10:21 pm

leinka píše:Sisu,díky za info...Teraz je na trhu toľko rôznych prípravkov :roll:

je je,ale tento je fakt perfektny...vazne skus,neolutujes...mne bolo maleho totalne luto ked som mu musela hadickou tahat sopel, a on reval ako splaseny....mamina kamoska robi v lekarni a tento Libenar jej poradila a uau...soplik sa roztopi a normalne sam vyteka...len som mu to utrela a bolo...odvtedy ziadna hadicka:-)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Pon Sep 29, 2008 10:23 pm

janakat píše:Haló sisu si ešte tu. Musím ti povedať že si dobrá sledujem vašu diskusiu .Ale tá pani majka musí byť riadna xan@tipa. :evil: :evil: :evil:

vies,ona mi povie ze idem urazat a co ja viem co este...nikdy na cloveka nepoviem nic zle bezdovodne...a klamat a podobne?to nenavidim....
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od janakat » Pon Sep 29, 2008 10:31 pm

sisu22 píše:
janakat píše:Haló sisu si ešte tu. Musím ti povedať že si dobrá sledujem vašu diskusiu .Ale tá pani majka musí byť riadna xan@tipa. :evil: :evil: :evil:

vies,ona mi povie ze idem urazat a co ja viem co este...nikdy na cloveka nepoviem nic zle bezdovodne...a klamat a podobne?to nenavidim....
ja viem k takýmto ľudom dodať len toľko že sú to ľudia bez chrbtovej kosti :evil: :evil: :evil: apropo a nevieš náhodou na ktorej stránke má tie vecičky rada by som ich videla :wink: :wink: :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Pon Sep 29, 2008 10:35 pm

:cry: nechcela povedat...fnut...vsak som chcela od nej nakupit,nechcela...ale ak mas cas,kuknit na tu Temu o Alboss,Lenka tam pisala,ze to videla,a su to krasne vecicky....vsak skus pozriet
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od pipula » Uto Sep 30, 2008 9:21 am

AHOJTEEEEEEEEEE :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .
Čaute kočenky. No už som tu!!!!!!!Konečne som sa sem dnes na chvíľku dostala.... A Janka, neboj sa, všetko je v poriadku - nič sa mi nestalo - len sme hodovali ako aj Ivet!!!!!!A bolo každý deň super :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: , až na to, že ne druhý deň som vyzerala asi takto 8) .Mali sme našich od piatku, takže pretým som chystala a včera som zase upratovala..... :!: :!: :!: :!: Vôbec som sa sem nedostala, le myslela som na Vás :!: :!: :!: :!: :!: Aj ste prišli herečky na tú kačku :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
:!: drobec je vykolotočovaný, my sme si to s manželom aj s partiou po dlhšej dobe užili , počasie sme mali bohovské.... No čo nám mohlo chýbať :?: :?: :?: :?: :?:
A až včera poobede som sa dostala za Maťu a Lindulinku!!!je nádherná!!!A vlasatá :lol: :lol: :lol: :lol: .Všetko je super - Maťa sa dáva chúda pomaly do kopy a podľa všetkého by mali v piatok prísť domov... asi pôjdem pre nich....
A čo kočky - čo je tu nového??? Zbežne si prejdem diskusie, aby som vedela čo sa tu deje... Lebo pravdu povediac neviem od stredy-štvrtku nič!!!
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od ivetka1980 » Uto Sep 30, 2008 10:16 am

Ahoj PIPULKA!!!!Super nam to pocasie vyslo,ze???Taka som bola rada!Aj ja sa davam do poriadku,urcite som pribrala minim.4kg,jedla som vsetko,co mi pod ruku prislo... :( :( :( :oops:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od pipula » Uto Sep 30, 2008 10:19 am

Ahojky. vraj ste nemali kolotoče????? V takom krásnom počasí je aj hriech, že neprišli!!!!! O jedle radšej nehovorím - teraz nemôžem 2 týždne nič jesť,zato že som sa prežrala!!!! Ivet - dúfam, že si nezjedla aj deti :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od ivetka1980 » Uto Sep 30, 2008 10:25 am

Deti som si nezjedla,pokazila by som si s nimi travenie... :lol: :lol: :lol: Veru kolotoce nedorazili,prisli trapne auticka na baterky,tak som cvakala 35sk/za 5 min,s tym pocitom,ze doma maju take iste auto,do ktoreho ani len nekopnu a chodia okolo neho bez povsimnutia... :roll: ,bol aj skakaci hrad,proste 0 bodov.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od ivetka1980 » Uto Sep 30, 2008 12:44 pm

Tak ked nekecate so mnou,tak cawte... :cry:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od jajka117 » Uto Sep 30, 2008 8:08 pm

jeej ivet tvoja tema sa drzi uz mas 46stran,pekne tesis sa ty zachvilu vidas knihu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Uto Sep 30, 2008 10:10 pm

dobry vecer zabky,len som sem nakukla
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od janakat » Uto Sep 30, 2008 10:13 pm

sisu22 píše:dobry vecer zabky,len som sem nakukla
Ahojky cica čo máš nové ako sa máš predstav si ja som nedávno prišla zo salaša boli sme na syr a žinčicu :D :D :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od pipula » Uto Sep 30, 2008 10:21 pm

janulik si tu :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od janakat » Uto Sep 30, 2008 10:22 pm

pipula píše:janulik si tu :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Áno sledujem cicka kedy niekto príde
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od pipula » Uto Sep 30, 2008 10:24 pm

nakukla som sem na chvilku. Ako sa máš a čo máš nového???
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť