Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Tehotenstvo - Mladučke matky

od dannii » Pon Aug 10, 2009 2:45 pm

asi tak nejak,myslim,ze to fakt bolo tak ako som pisala hned na zaciatku aj so Sisu
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Tarajova » Pon Aug 10, 2009 2:48 pm

Ahojte dievčatá! Tak ja som sa ako prvá ozvala Snehurve, pýtala sa aký máme názor na mladučké matky a potom vyšla s týmto všetkým vonku. Aj ja som veľmi zvedavá ako to všetko dopadne a hlavne, či sa vôbec ozve!
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od ubinka1062 » Pon Aug 10, 2009 4:54 pm

Ahoj Maminky! Asi máte pravdu, včera som ju mala vo vyhladávači a bola Online, takže asi už nemá chut chválit sa :-D Asi je na čase aby sme zmenili tému, do ktorej budeme prispievat :-)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od inguli » Pon Aug 10, 2009 5:38 pm

ubinka1062 píše:Ahoj Maminky! Asi máte pravdu, včera som ju mala vo vyhladávači a bola Online, takže asi už nemá chut chválit sa :-D Asi je na čase aby sme zmenili tému, do ktorej budeme prispievat :-)

Hej bola uz viackrat online ako aj teraz prave nooo je mladucka este ako je aj na fotke v jej albume vidiet...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od gonica » Pon Aug 10, 2009 9:59 pm

He he ...baby ja odpadnem...ja viem kdo je ta snehurva...podla foto.....ty kono ja som ale teda truba.
Takze toto dievca ma naozaj 18 rokov...apon podla toho co pisala na MNB...tam je bloknuta,za vela nickov. A ma aj syna 2 rocneho. takze v tomto nesalila. Al etu historku si na 100 percent vymyslela. Dannii a Sisu ...mali ste pravdu....klobuk dole pred vami.
Ina c na MNB sa v diskusii dost zamotala.....a zamotala ciastocne aj mna.....ale potom som sa ztoho aj vymotala :lol: :lol: :lol: .
Najhorsie asi bolo to , ze dokazala na moju dcre dost nepeknepisat v sutazi ...DIETA MESIACA......sice potom sa ospravedlnila, ale ranilo to. No neva uz je to zanami.
He pomohl ami ta foto v jej albume.
Inac taku by som jej dala, ze by mi nohy o........
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od gonica » Pon Aug 10, 2009 10:00 pm

volala sa tam snehulatretia
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Pon Aug 10, 2009 10:12 pm

no tak to je sila,ta socialka bola na nieco dobra,aspon sa zlakla a vypadla :?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od LenkaSara » Pon Aug 10, 2009 10:15 pm

gonica ja som si ju klepla uz davno,ale nechcela som o nej pisat,brala odomna dobierku,ked ma na nu nahovarala,bola v kuse na PC,chcela 1. triedu,tak som poslala,na druhy den potom jej pisem,ci ju dostala,neodpovedala,ani na dalsi odkaz,bala som sa toho,vraj ma susedu postarku,to uz som sa obavala,ze ak su kamosky,moze sa stat,ze balicek prevezme a nezaplati,tak som jej zavolala a zacala koktat,vraj nestiha....ale balicek prevzala,aj korunky mi dosli,to nemozem zle povedat :lol: :lol: ,inak ma uzasne videa na ceknito.sk :roll: :roll: ....no veru,je mlada dost.....ale ja si myslim,ze nieco na tom pravdy co tu pise bude :?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od LenkaSara » Pon Aug 10, 2009 10:17 pm

LenkaSara píše:gonica ja som si ju klepla uz davno,ale nechcela som o nej pisat,brala odomna dobierku,ked ma na nu nahovarala,bola v kuse na PC,chcela 1. triedu,tak som poslala,na druhy den potom jej pisem,ci ju dostala,neodpovedala,ani na dalsi odkaz,bala som sa toho,vraj ma susedu postarku,to uz som sa obavala,ze ak su kamosky,moze sa stat,ze balicek prevezme a nezaplati,tak som jej zavolala a zacala koktat,vraj nestiha....ale balicek prevzala,aj korunky mi dosli,to nemozem zle povedat :lol: :lol: ,inak ma uzasne videa na ceknito.sk :roll: :roll: ....no veru,je mlada dost.....ale ja si myslim,ze nieco na tom pravdy co tu pise bude :?

jeeemine,ja som zabudla sa prihlasit ako Ljublju.....pomaham kamaratke z bazarikom,ona este len zacina :shock: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Ljublju » Pon Aug 10, 2009 10:19 pm

LenkaSara píše:
LenkaSara píše:gonica ja som si ju klepla uz davno,ale nechcela som o nej pisat,brala odomna dobierku,ked ma na nu nahovarala,bola v kuse na PC,chcela 1. triedu,tak som poslala,na druhy den potom jej pisem,ci ju dostala,neodpovedala,ani na dalsi odkaz,bala som sa toho,vraj ma susedu postarku,to uz som sa obavala,ze ak su kamosky,moze sa stat,ze balicek prevezme a nezaplati,tak som jej zavolala a zacala koktat,vraj nestiha....ale balicek prevzala,aj korunky mi dosli,to nemozem zle povedat :lol: :lol: ,inak ma uzasne videa na ceknito.sk :roll: :roll: ....no veru,je mlada dost.....ale ja si myslim,ze nieco na tom pravdy co tu pise bude :?

jeeemine,ja som zabudla sa prihlasit ako Ljublju.....pomaham kamaratke z bazarikom,ona este len zacina :shock: :lol:

uz som tu ja :oops:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od gonica » Pon Aug 10, 2009 10:50 pm

Ljublju píše:
LenkaSara píše:

uz som tu ja :oops:

posli mi link na to ceknito
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od gonica » Pon Aug 10, 2009 10:55 pm

jaaj uz som si nasla...ty si myslela to kreslene p....., ale to tam nepridala ona, aleob som nieco prehliadla ?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Uto Aug 11, 2009 7:53 am

Som nahnevana,lebo ju tu vsetci lutovali,a pritom aka to je mala svina,dala by som jej facku!
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Uto Aug 11, 2009 8:00 am

Sisu co si pomozeme,aspon to svedci aka je,taketo chujoviny vymyslat,ona trpi dakym syndromom sebalutosti,chcela zo seba spravit chuderku,co sa snazi,aby sa jej synovci mali dobre ale sa zamotala a vysla z nej matka dietata,ktora mysli len na seba a chce aby ju kazdy lutoval :evil: :evil: :evil: :evil:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Tarajova » Uto Aug 11, 2009 9:53 am

Tak toto je naozaj vrchol. To že je Snehurva mladá, nie je ospravedlňujúce za tie kraviny, čo tu popísala. My sme sa strachovali o cudzie deti a ona si kľudne a s radosťou vymýšľala bludy. SNEHURVA POTREBUJEŠ ODBORNÚ POMOC.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť