ubinka1062 píše:Ahoj Maminky! Asi máte pravdu, včera som ju mala vo vyhladávači a bola Online, takže asi už nemá chut chválit saAsi je na čase aby sme zmenili tému, do ktorej budeme prispievat

LenkaSara píše:gonica ja som si ju klepla uz davno,ale nechcela som o nej pisat,brala odomna dobierku,ked ma na nu nahovarala,bola v kuse na PC,chcela 1. triedu,tak som poslala,na druhy den potom jej pisem,ci ju dostala,neodpovedala,ani na dalsi odkaz,bala som sa toho,vraj ma susedu postarku,to uz som sa obavala,ze ak su kamosky,moze sa stat,ze balicek prevezme a nezaplati,tak som jej zavolala a zacala koktat,vraj nestiha....ale balicek prevzala,aj korunky mi dosli,to nemozem zle povedat![]()
,inak ma uzasne videa na ceknito.sk
![]()
....no veru,je mlada dost.....ale ja si myslim,ze nieco na tom pravdy co tu pise bude

LenkaSara píše:LenkaSara píše:gonica ja som si ju klepla uz davno,ale nechcela som o nej pisat,brala odomna dobierku,ked ma na nu nahovarala,bola v kuse na PC,chcela 1. triedu,tak som poslala,na druhy den potom jej pisem,ci ju dostala,neodpovedala,ani na dalsi odkaz,bala som sa toho,vraj ma susedu postarku,to uz som sa obavala,ze ak su kamosky,moze sa stat,ze balicek prevezme a nezaplati,tak som jej zavolala a zacala koktat,vraj nestiha....ale balicek prevzala,aj korunky mi dosli,to nemozem zle povedat![]()
![]()
....no veru,je mlada dost.....ale ja si myslim,ze nieco na tom pravdy co tu pise bude
jeeemine,ja som zabudla sa prihlasit ako Ljublju.....pomaham kamaratke z bazarikom,ona este len zacina![]()

Ljublju píše:LenkaSara píše:LenkaSara píše:gonica ja som si ju klepla uz davno,ale nechcela som o nej pisat,brala odomna dobierku,ked ma na nu nahovarala,bola v kuse na PC,chcela 1. triedu,tak som poslala,na druhy den potom jej pisem,ci ju dostala,neodpovedala,ani na dalsi odkaz,bala som sa toho,vraj ma susedu postarku,to uz som sa obavala,ze ak su kamosky,moze sa stat,ze balicek prevezme a nezaplati,tak som jej zavolala a zacala koktat,vraj nestiha....ale balicek prevzala,aj korunky mi dosli,to nemozem zle povedat![]()
![]()
jeeemine,ja som zabudla sa prihlasit ako Ljublju.....pomaham kamaratke z bazarikom,ona este len zacina![]()
uz som tu ja