dannii píše:no Nani asi to tak bude,treba konat hned a nie vypisovat.uz davno mala daco spravit,nie odniest papiere,treba konat v tej chvili a nie toto.ved sio predstav,ze by si bila malinke dietatko,alebo miminku nedala jest mliecko,chuda malinke,co si musi vytrpiet a co bude dalej?bude spinave,nevychovane,zakriknute,proste nic dobre ho v zivote necaka.ja by som taketo matky davala na miesta,kde by si vytrpeli,bez vody,jedla vsetkeho,na saharu,do ohrady,nech na nich pecie slnko,nech trpia,nech si uvedomia,co robili svojim detom

a to preco bola u vas socialka?ja som sa tiez rozviedla a nikto nebol nikdy zo socialky...??nic v zlom len sa pytam nieze zle pochopite:)natusa píše:babeny ved zijete na slovensku!viete kolko je zanedbanych deti po slovensku?socialka a kolko krat aj policia o tom vedia a nik s tym nic nerobi!
ked som sa rozviedla bola u nas socialka kazdy den ,pani pozerala este aj do hrncov co varime a este dnes (mame uz novu rodinu)musime nosit prospech zo skoly kazdy mesiac atd.uz som sa pytala pani na socialke ze keby akoze mali dievcence horsie znamky(zatial maju same jednotky)ci by mi ich zobrali ci co?a ona na to ze to by sa riesilo![]()
ja mam s toho taky pocit ze sa staraju prave o tie zaopatrene deti a nie o tie co by sa mali.
cigani na socialku nosili deti naschval roztrhane a hladne aby im zvysili davky,a nie aby im ich zobrali.a dostali pridane![]()
kym neni nejaky pribeh v mediach tak sa o nic nik nestara

Moj manzel byvaly sa tiez tak "lahko"bol vychovany ale bol to teda zdal sa mi ze je dobry clovek a svoju rodinu bude prave preto zboznovat...no mylila som sa asi tak dva krat tlacil v kociku nasho syna hrat sa asi tiez dvakrat a to cez 4 roky kedze tolko mal maly ked sme sa rozviedli...robili sme izbicku pren a on nahnevane ...ja som vlastnu tiez nikdy nemal neviem naco jemu...tak tolko o nom ako bol vychovany tak to daval svojmu dietatu co on dostal niccc...tak som sa rozviedla v roku 2001 a odvtedy svojho syna k sebe nevzal ani raz...byvame 400metrov od seba:)no ale zasa mam znamu co mala tazky zivot podobny co sa tu opisuje a ona je dnes suprova matka dvoch deti tiez sa rozviedla druhykrat sa vydala ale tam tiez slaby byvaly manzell...takto ty nasi manzelia boli kamarti teraz maju 36 rokov su samy a chodia spolu do krcmidannii píše:nebudu sa spravat inak,nemal ich to kto naucit,beru to tak dajako prirodzene

inguli píše:a to preco bola u vas socialka?ja som sa tiez rozviedla a nikto nebol nikdy zo socialky...??nic v zlom len sa pytam nieze zle pochopite:)natusa píše:babeny ved zijete na slovensku!viete kolko je zanedbanych deti po slovensku?socialka a kolko krat aj policia o tom vedia a nik s tym nic nerobi!
ked som sa rozviedla bola u nas socialka kazdy den ,pani pozerala este aj do hrncov co varime a este dnes (mame uz novu rodinu)musime nosit prospech zo skoly kazdy mesiac atd.uz som sa pytala pani na socialke ze keby akoze mali dievcence horsie znamky(zatial maju same jednotky)ci by mi ich zobrali ci co?a ona na to ze to by sa riesilo![]()
ja mam s toho taky pocit ze sa staraju prave o tie zaopatrene deti a nie o tie co by sa mali.
cigani na socialku nosili deti naschval roztrhane a hladne aby im zvysili davky,a nie aby im ich zobrali.a dostali pridane![]()
kym neni nejaky pribeh v mediach tak sa o nic nik nestara

Tarajova píše:Moja maminka, keď mala 5 rokov zomrela jej mamka, tak si ju len veľmi málo pamätá. Jej otec sa oženil druhýkrát, tak moju maminku vychovávala macocha. Tá ju bila, nedávala jej jesť, nadávala jej, zo ZŠ aj keď bola prijatá na ekonomickú školu, musela ísť hneď pracovať, lebo kto by ju študoval. Naozaj mala hrozné detsvo, ale ona bola a je ukážková mama, stará mama. Hovorila si, že jej deti nikdy nebudú hladovať, pôjdu študovať, aj keď si musela veľakrát odoprieť. Možno nie každý kto mal zlé detstvo, je zneho zlý rodič.

nooo pisala ze dneska ide k dr s dietatoma aj na socialkudannii píše:no zaujimalo by ma,ako poriesila Snehurva,bola tu varena pecena a teraz ani obraz ani zvuk

ubinka1062 píše:žienky ja neviem ako vy, ale keby sa niečo takéto týkalo mna a mojej sestry, ja by som reagovala inak. Každý den by som malým nosila potajomky jogurty a aspon rožky s maslom aby aspon čo to zjedli. Malému určite do flašky aspon mliečko. Požičiavala by som si ich na stráženie, ako nech si sestra oddýchne a potom by som ich dala do pucu. Neviem teda, ved aj ja mám deti a sestra robí a ja sa starám aj o jej dvoch chlapcov. teda pokial je v robote. pomáhame si. Ja by som to robila takto kým by neprišla sociálka...