NasPatko píše:kludne thy mozem prefotit moj obciansky a aj ine doklady ze to niesom ja a preco ma s nou spajate
tak prefot a daj!!!
NasPatko píše:kludne thy mozem prefotit moj obciansky a aj ine doklady ze to niesom ja a preco ma s nou spajate

tot je moj nik a PAtko je moje dietaTARZYCIA píše:ESTE TI DAM JEDNU OTAZOCKU NA KTORU BY SOM RADA DOSTALA ODPOVED
TAK TY TVRDIS ZE TY S OLGOU NEMAS NIC SPOLOCNE???
A NIE SI ONA HEJ???

NasPatko píše:tot je moj nik a PAtko je moje dietaTARZYCIA píše:ESTE TI DAM JEDNU OTAZOCKU NA KTORU BY SOM RADA DOSTALA ODPOVED
A NIE SI ONA HEJ???

prepac je mi to luto ako som pisala aj inej mamicke nemam ziadne spravy mi neukazuje neviem preco tych ktorych som si stihla odpisatadresu som poslala ako aj mamicke ktorej neprisil koktejl tak som jej ho dnes zvova poslal .... dala som aj inzerat ze komu est neprislo dvd odomna nech mi napise napisali mi 2 mamicky a tym som poslalasisu22 píše:
nikoho nezaujima kto je tvoje dieta,to po prve,a po druhe,mna zaujima preco si neposlala tovar,resp.dvd,ktore si od teba niekto kupil

...........MAMICKY NECHCEM MAT Z NIKIM Z VAS NIJAKE PROBLEMINasPatko píše:prepac je mi to luto ako som pisala aj inej mamicke nemam ziadne spravy mi neukazuje neviem preco tych ktorych som si stihla odpisatadresu som poslala ako aj mamicke ktorej neprisil koktejl tak som jej ho dnes zvova poslal .... dala som aj inzerat ze komu est neprislo dvd odomna nech mi napise napisali mi 2 mamicky a tym som poslalasisu22 píše:NasPatko píše:tot je moj nik a PAtko je moje dietaTARZYCIA píše:ESTE TI DAM JEDNU OTAZOCKU NA KTORU BY SOM RADA DOSTALA ODPOVED
A NIE SI ONA HEJ???
nikoho nezaujima kto je tvoje dieta,to po prve,a po druhe,mna zaujima preco si neposlala tovar,resp.dvd,ktore si od teba niekto kupil

NasPatko píše: prepac je mi to luto ako som pisala aj inej mamicke nemam ziadne spravy mi neukazuje neviem preco tych ktorych som si stihla odpisatadresu som poslala ako aj mamicke ktorej neprisil koktejl tak som jej ho dnes zvova poslal .... dala som aj inzerat ze komu est neprislo dvd odomna nech mi napise napisali mi 2 mamicky a tym som poslala

TARZYCIA píše:V PORIADKU JA TI NEBERIEM TVOJ NICK ANI TVOJE DIETA LEN MI ODPOVEDZ
TAK TY TVRDIS ZE TY S OLGOU NEMAS NIC SPOLOCNE A NIE SI ONA HEJ??????

sisu22 píše:cakam,teda cakame,urcite to zaujima aj ine