Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Nespoľahliví inzerenti - NasPatko mate skusenosť?

od lindda » Str Nov 11, 2009 5:42 pm

TARZYCIA píše:tazko povedat ...vies ona je schopna vsetkeho ...mozno je to daka jej znama rodinna pribuzna ..ale ide uz po nej a vlastne po vsetkych ta organizacia AKTIVNY VOZIK vies co bola diskusia
http://forum.babybazar.sk/prosim-o-fina ... t2510.html

ze to daju presetrt ... ze oni ziadnu taku nepoznaju a nepracuje pre nich

TAK OLGA URCITE CITAS LEBO TI NEDA ABY SI TU NENAZRELA AJ KED SI BLOKNUTA PAMATAJ NA JEDNO :
KLAMSTVO JE BEH NA DLHE TRATE A DO CIELA DOBEHNE URCITE :!: :!: :!: a v tvojom pripade bude zaangazovana cela rodinka

JE MI TA UPRIMNE LUTO

ale hlavne toho ze si zaprela vlastne deti TARZYCIA

baby vy ste uz normalne detektivky :D :D ja som uz tiez ako pise sisu asi uplne stratila chut si nieco kupit na tomto bazari lebo este som sa neoklamala ale predsa
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lindda » Str Nov 11, 2009 5:44 pm

inak to dieta sa fakt na tu pani na foto aj podoba nezda sa vam ?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od TARZYCIA » Str Nov 11, 2009 5:47 pm

linda prosim ta :wink: azda nas neodradi jeden dovolim si napisat neinteligentny clovek :lol:

BABY VSIMLI STE SI ZE :
OLGA SA VOLA GASPERCOVA A NA TOM ODFOTENOM OBCANAKU JE
- LUBICA GASPROVA????
Naposledy upravil TARZYCIA dňa Str Nov 11, 2009 6:02 pm, celkovo upravené 1
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lindda » Str Nov 11, 2009 5:57 pm

TARZYCIA píše:linda prosim ta :wink: azda nas neodradi jeden dovolim si napisat neinteligentny clovek :lol:

VED TO KEBY JEDNA ALE STALE VIAC A VIAC
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od vanda26 » Str Nov 11, 2009 6:23 pm

Mne je uplne jedno kto je NasPatko,chcem svoje peniaze alebo tovar,pisem ti uz 2 tyz.a neodpovedas ani nic neprislo,si klamarka
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od TARZYCIA » Str Nov 11, 2009 8:33 pm

pod nickom NasPatko fungovala Oľga Gašpercová a predstavila sa nam ako Ľubica Gašprová ...

ak smiem vediet kolko ti dlhuje ...a porovnaj si cislo uctu na ktory si jej posielala peniazky
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od vanda26 » Str Nov 11, 2009 8:44 pm

NIE VELA 4,50EUR ALE AJ TO SU PENIAZE
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od TARZYCIA » Str Nov 11, 2009 8:46 pm

JASNE UPLNE TA CHAPEM SAK VSETCI SEM CHODIME ABY SME SI CO TO POMOHLI ... porovnala si si tie ucty??
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od vanda26 » Str Nov 11, 2009 8:55 pm

POROVNALA AZ TERAZ SOM SI VSIMLA ZE JA SOM POSLALA NA TOTO CISLO 2204009858/0200,TIE CISLA CO STE MI POSLALA TAK MI PISALA JEDNA PANI
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od TARZYCIA » Str Nov 11, 2009 9:08 pm

vanda26 píše:POROVNALA AZ TERAZ SOM SI VSIMLA ZE JA SOM POSLALA NA TOTO CISLO 2204009858/0200,TIE CISLA CO STE MI POSLALA TAK MI PISALA JEDNA PANI

tie 2 ucty co som ti poslala su gaspercovej ... noze napis nick mozno prideme kolko ich este ma okrem tych 20tich nickov :twisted: TAK TO JE HRUZA
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Re: PROSIM VAS O POMOC !!!

od vanana » Str Nov 11, 2009 9:21 pm

mistek píše:prosím vas , kto má skúsenosti s touto predávajúcou - NasPatko , dakujem za všetky odpovede :-)
MNA ASI PORAZIIIII JA SOM JEJ DNES POSLALA DETSKU BUGINU NA VYMENU ZA BOTASKY.TAK SA ICH ASI NEDOCKAM!
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lindda » Str Nov 11, 2009 9:24 pm

vanana píše:
mistek píše:prosím vas , kto má skúsenosti s touto predávajúcou - NasPatko , dakujem za všetky odpovede :-)
MNA ASI PORAZIIIII JA SOM JEJ DNES POSLALA DETSKU BUGINU NA VYMENU ZA BOTASKY.TAK SA ICH ASI NEDOCKAM!

to snad nie trena sledovat diskusie baby ved si chrante peniaze to je fakt sila :evil:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od vanana » Str Nov 11, 2009 9:38 pm

lindda píše:
vanana píše:

to snad nie trena sledovat diskusie baby ved si chrante peniaze to je fakt sila :evil:

Vcera som si pozerala diskusie lebo som mala nejake tusenie ze tam nieco nehra ale aj tak som asi naletela! uZ NEVERIM NIKOMU VED TO JE STRASNE CO SA TU UZ DEJE,ZE UZ TOLKO LUDI TU NEMA CHRBTOVU KOST!
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dadahanakova » Str Nov 11, 2009 9:38 pm

lindda píše:
vanana píše:

Fúúú tak to jo! prečítala som si celú diskusiu a týmto pádom tu končím,pre boha to čo sú tu za ľudia???ja stále nemám vyriešný môj bordel s kočíkom a keď som čitla toto :shock: tak to nemá obdobie...všade sú samí klamári...fuj,hnus brekeke :twisted:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dadahanakova » Str Nov 11, 2009 9:40 pm

dadahanakova píše:
lindda píše:
vanana píše:

Fúúú tak to jo! prečítala som si celú diskusiu a týmto pádom tu končím,pre boha to čo sú tu za ľudia???ja stále nemám vyriešný môj bordel s kočíkom a keď som čitla toto :shock: tak to nemá obdobie...všade sú samí klamári...fuj,hnus brekeke :twisted:

inak TERZY klobúk dole ty si iný detektív oriešok,lusk a máš to fakt bomba,teba tu je škoda,,,,,,,,
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť