Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

O portáli BabyBazar.sk - nemôže vzniknúť napr. balík "štandard Plus"??:-))

Témy týkajúce sa nášho portálu. Čo vylepšiť? Čo Vám tu chýba, vadí?

od alex » Uto Feb 16, 2010 3:05 pm

vedejova píše:Možno pre tých, čo si ho predplatili nie, ale možno by im stačilo menej za menej peňazí, ale povedzme si narovinu, že možno ak by bol ešte nižší s menej výhodami, bolo by tu viac ludí čo si predplatia účet, lebo aj na diskusiach som čítala že si to niektoré mamičky nemožu dovoliť predplatiť. :wink:

ide v podstate o to, čo už písal admin citujem:
"Je pre nas neekonomicke ponukat balik napr. 10 aukcii za cenu 1,5 €, kde by naklady na zauctovanie tejto polozky, bankove poplatky, vystavene faktury atd,. boli vyssie ako samotna platba. Kto vedie uctovnictvo a podnika vie o com hovorim."

nakoľko silver účet je na jeden mesiac 3,49€ automaticky by ten nižší účet musel byť lacnejší a na to sa žiaľ vzťahuje to čo písal admin.
radi by sme vyhoveli... ale skôr tými samostatnými aukciami ako ďalším účtom
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od admin » Uto Feb 16, 2010 3:10 pm

vedejova píše:Ešte si myslím že aukcie by sa mali zobrazovať aj v ponuke medzi všetkými inzerátmi, nie len v položke aukcie. Myslím že preto sa o nich nevie a sú málo využívané. :)

Samozrejme sa zobrazuju.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od vedejova » Uto Feb 16, 2010 3:28 pm

admin píše:
vedejova píše:Ešte si myslím že aukcie by sa mali zobrazovať aj v ponuke medzi všetkými inzerátmi, nie len v položke aukcie. Myslím že preto sa o nich nevie a sú málo využívané. :)

Samozrejme sa zobrazuju.

Ak si kliknem na najnovšie, zobrazia sa mi aj aukcie spolu s inzerátmi?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od admin » Uto Feb 16, 2010 3:56 pm

Ano. Da sa tam aj vyselektovat, inzeraty ktoreho typu chcete zobrazovat.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od vedejova » Uto Feb 16, 2010 4:03 pm

admin píše:Ano. Da sa tam aj vyselektovat, inzeraty ktoreho typu chcete zobrazovat.

díki ja keď pozerám nikdy som si nevšimla, že sú tam aj aukcie. Možno zrovna nikto vtedy nevkladal. Iva.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od admin » Uto Feb 16, 2010 4:20 pm

Aukci je zatial menej, este sa to len rozbieha.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Uto Feb 16, 2010 8:17 pm

:cry: :cry: :cry:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od nelly123 » Pia Feb 19, 2010 12:08 pm

Janka81 píše::cry: :cry: :cry:
...Janka,hlavu hore...možno časom,aj na tutu zmenu pride"...život je krasny,treba si ho uživat a tento"virtualny"treba nechat v pc... :D :D :D :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Pia Feb 19, 2010 4:29 pm

nelly123 píše:
...Janka,hlavu hore...možno časom,aj na tutu zmenu pride"...život je krasny,treba si ho uživat a tento"virtualny"treba nechat v pc... :D :D :D :wink:

Krásne si to napísala....ved o nič nejde a už som sa na to vykašlala...ked niekde ani na požiadanie nedajú-inde aj sami ponúknu.." a predsa sa točí..." :wink: :wink: :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od nelly123 » Pon Feb 22, 2010 9:14 pm

Janka81 píše:
nelly123 píše:

Krásne si to napísala....ved o nič nejde a už som sa na to vykašlala...ked niekde ani na požiadanie nedajú-inde aj sami ponúknu.." a predsa sa točí..." :wink: :wink: :wink:

....Jani,a tych "kliknuti" na tuto temu....to je snad rekord!!!.... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Str Feb 24, 2010 6:39 pm

nelly123 píše:
Janka81 píše:
nelly123 píše:

....Jani,a tych "kliknuti" na tuto temu....to je snad rekord!!!.... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Rekordy tu boli,ked sme iné témy preberali :lol: :lol: :lol: No a samozrejme je to smutné,že kopec klikov a tu nič :roll:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od kriskovalud » Štv Feb 25, 2010 12:15 am

Janka aj ja s tebou suhlasim lebo ja si inzeraty neaktualizujem lebo som si to nezaplatila a chodim tu uz ovela menej ako inokedy kvoli tomu clenstvu ale zase som na inom portaly a nemozem sa stazovat predala som za tyzden tolko ako ani za cely mesiac tu na BB.Mam rada tento bazarik ale kvoli tej vynovenej stranke a tym uctom uz nemam chut tuna obchodovat,lebo aj ked nahodim inzerat o 10minut som na 20strane a nemam sancu ako neplatic.

Ja by som bola tiez za medzi level napr.3 inzeraty denne aktualizovat a jednu aukciu to by mi na zaciatok stacilo.
Lebo inak moj bazarik stoji!!A bola som nutena predavat aj inde a zda sa mi to tam lepsie.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od janka97 » Štv Feb 25, 2010 9:48 am

sandras píše:aj ja by som to brala ... nové veci (zatial) nepredávam
myslím, že silver a gold su hlavne pre firmy, čo maju väčší obrat a predavaju aj nové veci, second-handové veci, outlet ... teda nielen po deťoch
hopci verím, že maminky, čo maju doma vela vecičiek, tak si to zaplatia, aby sa toho rýchlejšie zbavili

no hodilo by sa niečo aj pre bežných inzerujúcich, čo maju len bazárik zo svojich vecí, za primeraný poplatok, s nejakými možnosťami (aktualizácie, vyšší počet foto pri inzeráte, väčšie foto, vyšší počet inzerátov), ale s obmedzením, že by nemohli predávať nové veci (okrem nevhodných darov, napr. maximálne 1 nová vec)

a tiež by som uvítala možnosť zakúpiť si čisto balík aukcií (bez platenia účtu Silver alebo Gold)

Mohla by si dať typa aký je ten druhý bazárik.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Štv Feb 25, 2010 3:44 pm

janka97 píše:
sandras píše:aj ja by som to brala ... nové veci (zatial) nepredávam
myslím, že silver a gold su hlavne pre firmy, čo maju väčší obrat a predavaju aj nové veci, second-handové veci, outlet ... teda nielen po deťoch
hopci verím, že maminky, čo maju doma vela vecičiek, tak si to zaplatia, aby sa toho rýchlejšie zbavili

no hodilo by sa niečo aj pre bežných inzerujúcich, čo maju len bazárik zo svojich vecí, za primeraný poplatok, s nejakými možnosťami (aktualizácie, vyšší počet foto pri inzeráte, väčšie foto, vyšší počet inzerátov), ale s obmedzením, že by nemohli predávať nové veci (okrem nevhodných darov, napr. maximálne 1 nová vec)

a tiež by som uvítala možnosť zakúpiť si čisto balík aukcií (bez platenia účtu Silver alebo Gold)

Mohla by si dať typa aký je ten druhý bazárik.

Presne tak :lol: :lol: :lol: ja tiež skôr len kupujem tu na BB..kedysy to šlo super a nemusela som mať ani nové veci a teraz---?skoro nič :cry:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od kriskovalud » Štv Feb 25, 2010 4:43 pm

mozno si niekto bude mysliet ze prehanam ale za januar som si pekne zarobila no bohuzial nie tuna na BB. :cry:
Aj ked je mi to luto lebo tento bazarik som mala zo vsetkych najradsej a prisiel mi taky domacky,no teraz tento pocit uz nemam.
Maminky nevahajte skuste aj inde za pokus nic nedate!!! :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť