Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

O portáli BabyBazar.sk - nemôže vzniknúť napr. balík "štandard Plus"??:-))

Témy týkajúce sa nášho portálu. Čo vylepšiť? Čo Vám tu chýba, vadí?

od alex » Pon Feb 15, 2010 11:05 am

Janka81 píše:Stále mi nie je jasné,prečo by ste museli niečo prerábať????Ved to vôbec nie je potrebné :roll: Stačí jeden medziúčet za menej penazí..písala mi kamoška mail,čo tu v minulosti predávala,ešte tu stále má nick,ale prešla na MMb....vraj je tam účet na 3 mes cca za neakých 7,6€ na 3 mes a denne je tam 10 aktualizácií!!
Ked to ide inde lacnejšie,tu prečo nie?..mne sa to oplatí viac ako silver tu..a pritom by mne aj viacerým ostatným fakt stačilo,to čo máme,len pridať tie aktualizácie :wink:

Ja viem veľmi dobre, že veľa ludi chodi aj na mmb a tieto veci tzv. napady beru odtiaľ.
Ibaže toto je babybazar a bude iny ako mmb. Viem ako to tam funguje, ja som si tam tiež platila hviezdu no aj som si ju už prestala, lebo sa mi to neoplatilo.
Medzi tym učtom ktory tu spominaš a našim učtom silver je dosť veľky rozdiel... tam platiš sice menej (7,6€ na 3mes.) u nas o 3€ viac ale maš viac aktualizacii na deň, tam je 1aukcia na tyždeň čiže 4 na mesiac, tuna je ich 20 na mesiac + môžete predavať nový tovar čo tam sa môže až vo vyššom členstve, ktore stoji cez 13€ na jeden mesiac.
Čiže mne to stale vychadza, že naš učet silver je výhodnejší aj keď je o 3€ drahší.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od admin » Pon Feb 15, 2010 11:26 am

Janka81 píše:Stále mi nie je jasné,prečo by ste museli niečo prerábať????Ved to vôbec nie je potrebné :roll: Stačí jeden medziúčet za menej penazí..písala mi kamoška mail,čo tu v minulosti predávala,ešte tu stále má nick,ale prešla na MMb....vraj je tam účet na 3 mes cca za neakých 7,6€ na 3 mes a denne je tam 10 aktualizácií!!
Ked to ide inde lacnejšie,tu prečo nie?..mne sa to oplatí viac ako silver tu..a pritom by mne aj viacerým ostatným fakt stačilo,to čo máme,len pridať tie aktualizácie :wink:

U nas je 15 aktualizaci za den!
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Pon Feb 15, 2010 2:23 pm

admin píše:

U nas je 15 aktualizaci za den!

Nebola som to tam ešte obmrknúť,takže info mám len od tej známej--pointa celej tejto diskusie je: Že nám viacerým by stačilo aj 5 aktualizácii a aukcie nie a zostať na 150 inzerátoch ako doteraz--len za menej penazí ako silver--A O TOM TO JE :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sandras » Pon Feb 15, 2010 5:33 pm

alex píše:Medzi tym učtom ktory tu spominaš a našim učtom silver je dosť veľky rozdiel... tam platiš sice menej (7,6€ na 3mes.) u nas o 3€ viac ale maš viac aktualizacii na deň, tam je 1aukcia na tyždeň čiže 4 na mesiac, tuna je ich 20 na mesiac + môžete predavať nový tovar čo tam sa môže až vo vyššom členstve, ktore stoji cez 13€ na jeden mesiac.
Čiže mne to stale vychadza, že naš učet silver je výhodnejší aj keď je o 3€ drahší.

aj mne to vychádza že v porovnaní s tým účtom je silver výhodnejší ... ale len pre tých, čo maju záujem predávať nové veci. Kto predavať NOVE VECI nechce a nemože (lebo nemá živnosť !!! ), tak sa mu to neoplatí vôbec platiť. Nemyslím si, že by bežná rodina mala doma viac ako 150 vecí na predaj. Takže si to ludia platia len kvoli tým aktualizáciám a ostatné veci aj tak nevyužívaju. Napr. ak nemaju živnosť, nevyužijú možnosť predaja NOVEHO tovaru. Niekto zasa vobec nevyužije aukcie. Další nikdy nebude mať 300 inzerátov.
Možno by bolo najzaujímavejšie, keby balíky neboli dané, ale by si ich človek mohol "poskladať" sám ... Aby sa predišlo 1€-platbám, mohla by byť určená minimálna suma, za ktorú by si človek musel služby objednať, aby to bolo rentabilné (lacnejšiu službu by si musel zajednať na viac mesiacov dopredu).

ale v pohode, nemusíte nič meniť, kto chce, nechá tak, kto chce zaplatí si silver ... bol to len návrh a mne sa tiež celkom páčil.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od admin » Pon Feb 15, 2010 6:09 pm

S touto myslienkou sme sa pohravali, bud to spravit takto ako Vy pisete skladacku, alebo kreditny system. Uzivatel by si zaplatil urcity pocet kreditov a mohol by ich vyuzivat na sluzby, ktore by mu vyhovovali. Toto by si ale vyzadovalo kompetnu prerabku systemu.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Pon Feb 15, 2010 9:46 pm

admin píše:Rozumiem Vam, ale kazdy portal ma svoje podmienky, takze kazdy uzivatel ma na vyber.

A týmto by som nadviazala aj na Vašu poslednú reakciu:::

Každý portál má svoje podmienky,tak prečo nemať tu svoje vlastné,zaujímavejšie...načo sa "opičiť" po MMB,kde sú len konkrétne a pevne stanovené balíky :roll: :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od kamka277 » Pon Feb 15, 2010 10:40 pm

Janka81 píše:
kamka277 píše:Tiež by som to uvítala, lebo inzerujúci s účtami silver a gold nás úplne prevalcovali :cry: a my obyčajné mamičky sa tu úplne strácame :?
Ja si platím na inom bazáriku 9€ ROČNE a to si môžem aktualizovať 5 inzerátov denne a mám zvýraznený aj NOVÝ TOVAR na 10 POLOŽIEK 8)
Hoci tento bazárik je taký živší, predsa mi tu chýba také miničlenstvo :wink:

to bolo pekne napísané,ale hlavne výstižne--miničlenstvo :P a tých 9€ ma zaujalo :?: :lol: Ja nie som nikde inde,lebo mne sa tu proste páči :wink:

Jani, ono tam tom druhom bazáre tiež nepredám viac ako tu, povedala by som, že je to také vyrovnané. Ten poplatok je možno aj preto taký nízky, lebo majú asi menej registrovaných a asi aj stránka je menej navštevovaná. Ale výhodu to má tú, že obnovím si tam denne 5 inzerátov, ktoré mám také isté ako tu a mám pokoj :D Kdežto tu sa mi to nechce robiť, skôr obnovujem inzeráty podľa sezónnosti a výplatných termínov :wink: Ale ja inzerujem dokopy na 4 bazároch a všetky majú svoje výhody a nevýhody. Keby som inzerovala len tu, tak by som predala oveľa menej vecí :)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od alex » Uto Feb 16, 2010 10:04 am

Janka81 píše:Každý portál má svoje podmienky,tak prečo nemať tu svoje vlastné,zaujímavejšie...načo sa "opičiť" po MMB,kde sú len konkrétne a pevne stanovené balíky :roll: :wink:

No neviem čo na toto napísať, veď sama si písala, že mmb má to a ono , že prečo to nemôže byť aj tu...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od vedejova » Uto Feb 16, 2010 11:52 am

admin píše:Rozumiem Vam, ale kazdy portal ma svoje podmienky, takze kazdy uzivatel ma na vyber.

Pozrite sa žienky, myslím že návrhov tu bolo dosť, takže ďalej je to dosť zbytočné, v prvom rade im by malo záležať na tom, aby si tu našlo svoj účet viac ludí, aj keď teda len za nižší poplatok. :P
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od alex » Uto Feb 16, 2010 1:19 pm

vedejova píše:Pozrite sa žienky, myslím že návrhov tu bolo dosť, takže ďalej je to dosť zbytočné, v prvom rade im by malo záležať na tom, aby si tu našlo svoj účet viac ludí, aj keď teda len za nižší poplatok. :P

3,49€ na mesiac je vysoký poplatok?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od mikulasek1 » Uto Feb 16, 2010 2:06 pm

dobrý nápad Jani tiež sa pripájam..
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Uto Feb 16, 2010 2:12 pm

alex píše:
Janka81 píše:Každý portál má svoje podmienky,tak prečo nemať tu svoje vlastné,zaujímavejšie...načo sa "opičiť" po MMB,kde sú len konkrétne a pevne stanovené balíky :roll: :wink:

No neviem čo na toto napísať, veď sama si písala, že mmb má to a ono , že prečo to nemôže byť aj tu...

alex.."vytiahla si si z toho len to,čo si chcela :wink:nič v zlom samozrejme ---podstata bola v tom,že admin napísal,že každý portál má to "svoje"...tak prečo by BB nemohol mať niečo iné...jedinečné,čo inde nie je a každý si v tom vie nájsť to "svoje"....najlepšie pre neho :P
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od alex » Uto Feb 16, 2010 2:36 pm

Janka81 píše:
alex.."vytiahla si si z toho len to,čo si chcela :wink:nič v zlom samozrejme ---podstata bola v tom,že admin napísal,že každý portál má to "svoje"...tak prečo by BB nemohol mať niečo iné...jedinečné,čo inde nie je a každý si v tom vie nájsť to "svoje"....najlepšie pre neho :P

ale veď BB má to svoje, má 3účty ktoré sú výhodné a prehľadné. Načo robiť ďalšie zbytočné "pod účty" a "mini účty" ako to ma napr. mmb? ...na tom nieje nič jedinečné
Myslím si, že doplniť by sa mohli akurát tie aukcie, ktoré by sa kupovali zvlášť... ale to si musí rozhodnúť admin :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od vedejova » Uto Feb 16, 2010 2:51 pm

alex píše:
vedejova píše:Pozrite sa žienky, myslím že návrhov tu bolo dosť, takže ďalej je to dosť zbytočné, v prvom rade im by malo záležať na tom, aby si tu našlo svoj účet viac ludí, aj keď teda len za nižší poplatok. :P

3,49€ na mesiac je vysoký poplatok?

Možno pre tých, čo si ho predplatili nie, ale možno by im stačilo menej za menej peňazí, ale povedzme si narovinu, že možno ak by bol ešte nižší s menej výhodami, bolo by tu viac ludí čo si predplatia účet, lebo aj na diskusiach som čítala že si to niektoré mamičky nemožu dovoliť predplatiť. :wink:

Na druhej strane tým nechem povedať, že by ten balík bol nevýhodný, alebo že by to bolo veľa. :P
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od vedejova » Uto Feb 16, 2010 2:55 pm

Ešte si myslím že aukcie by sa mali zobrazovať aj v ponuke medzi všetkými inzerátmi, nie len v položke aukcie. Myslím že preto sa o nich nevie a sú málo využívané. :)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť