Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

O portáli BabyBazar.sk - nemôže vzniknúť napr. balík "štandard Plus"??:-))

Témy týkajúce sa nášho portálu. Čo vylepšiť? Čo Vám tu chýba, vadí?

od Janka81 » Štv Feb 25, 2010 10:10 pm

kriskovalud píše:mozno si niekto bude mysliet ze prehanam ale za januar som si pekne zarobila no bohuzial nie tuna na BB. :cry:
Aj ked je mi to luto lebo tento bazarik som mala zo vsetkych najradsej a prisiel mi taky domacky,no teraz tento pocit uz nemam.
Maminky nevahajte skuste aj inde za pokus nic nedate!!! :D

Ľudmilka,ved daj tip :wink: :wink: :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Ned Mar 07, 2010 10:41 pm

vedejova píše:Ešte si myslím že aukcie by sa mali zobrazovať aj v ponuke medzi všetkými inzerátmi, nie len v položke aukcie. Myslím že preto sa o nich nevie a sú málo využívané. :)

na margo aukcii,ja len tolko ze mi pride strata casu to rozklikavat,lebo pouzivane napr. body za 3 eura,si najdem aj v normalnych inzeratoch :!: sa mi rozum zastavuje,ked niekto za "taku vyvolavaciu cenu" ide drazit obnosene satstvo :idea:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od alex » Pon Mar 08, 2010 9:36 am

sisu22 píše:na margo aukcii,ja len tolko ze mi pride strata casu to rozklikavat,lebo pouzivane napr. body za 3 eura,si najdem aj v normalnych inzeratoch :!: sa mi rozum zastavuje,ked niekto za "taku vyvolavaciu cenu" ide drazit obnosene satstvo :idea:

to som si tiež všimla, že sa davaju rovnake vyvolavacie ceny ako je normalna cena v bazariku... no zrejme to bude tým, že aukcie sa ešte nerozbehli a dotyčne sa boja že budu stratove...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od vivera75 » Pia Apr 30, 2010 1:23 pm

Dobrý deň, chcela by som sa pripojiť aj ja, myslím, že je to celkom fajn návrh :lol: . Taktiež by som bola za zakúpenie balíčka auckií jednorazovo, napríklad na mesiac, niečo ako extra aukcie.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od cleomme » Pon Júl 26, 2010 3:18 pm

tiez by som tuto moznost uvitala :P
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Predchádzajúci

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť