kicita2 píše:Prepáčte milé maminky,ale ten kto jednal slušne a na úrovni je práve dada1974.Pozorne som si prečítala konverzáciu medzi vami.Akože to považujete za iný ton,že vám napísala,že tam nevidí žiadne poškodenie,alebo kaz???Ona s vami milá Marianka jednala slušne,pokým ste vy nevyletela.Ved to vydí aj slepí,kto si prečíta tieto konverzácie medzi vami,kto sa s kým ako bavil!Uznala si chybu,nevšimla si to ,tak nechápem aj váš dvovod dat to sem na diskusiu!Peniaze vám vrátila,tak načo to zbytočne dalej rozoberat.Nepoviem,keby vám tie peniaze nechcela vrátit,alebo by bola k vám drzá,vedome vás oklamala,zatajovala sa

vtedy by ste ju mohla takto očiernovat,ale ona s vami jednala slušne a uznala si aj chybu,že si to nevšimla.Všetci sú bez chýb???
pani kicita
pani predavajuca si pozrela fotky a vraj nic nevidela!!!!!!!!!!nechcem urazat ale potom musi byt slepa..tak ma vyzerat kabelka NOVÁÁÁÁÁÁ?
A POTOM DOSTALA ODPOVED
podla vas tak to ma vyzerat nova kabelka?
ja by som to iste napisala a este dobre ze s troskou hnevu vsak ked mi na tie fotky ktore ma v galerii niekto napise ze ona tam chybu nevidi!!!!tak ...no comment
a zrazu pani sa citila dotknuta hoci mala nato kupujuca dovod takto sa spytat a natom nic zle nieje ved zatial/ pisem zatial/ to podla komunikacii vyzeralo tak ze pride asi o 35 eurr kedze pani predavajuca NEVIDI tie chyby ktore aj slepy vidi!!!a tak mozno si neuzna chybu..no nebola vulgarna nepisala nic zle...
a vyhovara sa na tu prvu spravu kde sa pise ze prisla poskodena kabelka atd...co zle tam je pisane???
a mariana neriesi ako vidim to iste dookola len sem dala komunikaciu aby ujasnila situaciu a ked si pozriete datumy tak vobec nie pred tyzdnom dostala spat peniaze a tie dve eura vobec nie tak jednoducho poslala ale na vyzvu!a este ona bola urazena..
ide len o to ked sa uz raz zapojila pani tak mala napisat cistu pravdu a nie vykraslit sa a tym zaspinit druhu stranu..