Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Nakupovanie – obchody, reklamácie - nová kabelka za 35 eur

Re: nová kabelka za 35 eur

od mariana74 » Pon Jan 31, 2011 10:30 pm

mariana74 píše:do galérie som vložila fotky novej kabelky s poškodením,dotyčná pani na fotkách vraj žiadne poškodenie nevidí.tak posúďte čo tam vidíte.?
inak,nakupovala som u nej už viac krát,bolo to ok ,tak ma teraz prekvapkala.

a inak,veď otázka znela takto,ja tam žiadne očierňovanie nevidím
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od kicita2 » Pon Jan 31, 2011 11:03 pm

Dali ste jej negatívnu referenciu???Vidím,že nie-tak to znamená,že sa to urovnalo bez toho,aby ste jej ju dala.Tak čo dalej riešite???Ona si uznala svoju chybu a vy tu stále dookola riešite to samé.Potrebujete ten pocit ku štastiu,aby sa k vám pridalo čo najviac mamičiek???Aby vám dalo za pravdu?Ja dadu1974 vobec nepoznám,ale verím,že ju to velmi mrzí,lebo ja som tiež urobila jednu chybu,ale ešte na začiatku registrácie., velmi unáhlene som reagovala a viem ako ma to trápilo a zožieralo.A taktiež si ma maminky rozoberali z roznych uhlov,takže to nieje nič príjemné.Tak si viem predstavit,čo prežíva dada.Ako som čítala tak nemali ste len jeden obchodík spolu,ale viac.Tak sa nato povzneste,život ide dalej :P :twisted:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od inguli » Uto Feb 01, 2011 10:42 am

kicita2 píše:Prepáčte milé maminky,ale ten kto jednal slušne a na úrovni je práve dada1974.Pozorne som si prečítala konverzáciu medzi vami.Akože to považujete za iný ton,že vám napísala,že tam nevidí žiadne poškodenie,alebo kaz???Ona s vami milá Marianka jednala slušne,pokým ste vy nevyletela.Ved to vydí aj slepí,kto si prečíta tieto konverzácie medzi vami,kto sa s kým ako bavil!Uznala si chybu,nevšimla si to ,tak nechápem aj váš dvovod dat to sem na diskusiu!Peniaze vám vrátila,tak načo to zbytočne dalej rozoberat.Nepoviem,keby vám tie peniaze nechcela vrátit,alebo by bola k vám drzá,vedome vás oklamala,zatajovala sa :o vtedy by ste ju mohla takto očiernovat,ale ona s vami jednala slušne a uznala si aj chybu,že si to nevšimla.Všetci sú bez chýb???

pani kicita
pani predavajuca si pozrela fotky a vraj nic nevidela!!!!!!!!!!nechcem urazat ale potom musi byt slepa..tak ma vyzerat kabelka NOVÁÁÁÁÁÁ?
A POTOM DOSTALA ODPOVED
podla vas tak to ma vyzerat nova kabelka?
ja by som to iste napisala a este dobre ze s troskou hnevu vsak ked mi na tie fotky ktore ma v galerii niekto napise ze ona tam chybu nevidi!!!!tak ...no comment
a zrazu pani sa citila dotknuta hoci mala nato kupujuca dovod takto sa spytat a natom nic zle nieje ved zatial/ pisem zatial/ to podla komunikacii vyzeralo tak ze pride asi o 35 eurr kedze pani predavajuca NEVIDI tie chyby ktore aj slepy vidi!!!a tak mozno si neuzna chybu..no nebola vulgarna nepisala nic zle...
a vyhovara sa na tu prvu spravu kde sa pise ze prisla poskodena kabelka atd...co zle tam je pisane???

a mariana neriesi ako vidim to iste dookola len sem dala komunikaciu aby ujasnila situaciu a ked si pozriete datumy tak vobec nie pred tyzdnom dostala spat peniaze a tie dve eura vobec nie tak jednoducho poslala ale na vyzvu!a este ona bola urazena..
ide len o to ked sa uz raz zapojila pani tak mala napisat cistu pravdu a nie vykraslit sa a tym zaspinit druhu stranu..
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

dada1974

od dada1974 » Uto Feb 01, 2011 11:16 am

Dobry den prajem vsetkym,rada by som pridala este posleny dotaz k celemu tomuto nedorozumeniu a hlavne k tym fotkam,ze tam ziadny kaz nevidim...ja som si tie fotky pozrela vo svojom albumu,kde som mala nafotenu kabelku a tam ten,alebo tie kazy nebolo vidiet,to som nevedela o tom,ze ja si mozem do galerie vlozit fotky,ako to urobila pani Mariana az kym mi nezavolala jedna znama a neupozornila ma na to,ze ma tu nejaka pani pekne ohovara a sama som nechapala co sa deje,lebo tu na fore som este nikdy nebola a ani som nevedela o tej galeriii pani Mariany...tak az tam som si po prvy krat pozrela tie fotto...!!!a poviem vam pravdu,sama som bola z tych fotiek zhrozena a dodnes den nechapem tomu,ako som take nieco mohla prehliadnut a ci je to vobec mozneee,take nieco prehliadnut,nechce sa mi samej tomu verit,ale stym ja uz nic nespravim...takze tolko k tym fotto a este raz sa pani Mariane verejne OSPRAVEDLNUJEM,mrzi ma to...tak tymto by som chcela ukoncit celu tuto neprijemnu zalezitost,dakujem za pochopenie vsetkym,sme len ludia a nikto nie je neomylny...s pozdravom Dada
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od mariana74 » Uto Feb 01, 2011 5:51 pm

inguli píše:
kicita2 píše:Prepáčte milé maminky,ale ten kto jednal slušne a na úrovni je práve dada1974.Pozorne som si prečítala konverzáciu medzi vami.Akože to považujete za iný ton,že vám napísala,že tam nevidí žiadne poškodenie,alebo kaz???Ona s vami milá Marianka jednala slušne,pokým ste vy nevyletela.Ved to vydí aj slepí,kto si prečíta tieto konverzácie medzi vami,kto sa s kým ako bavil!Uznala si chybu,nevšimla si to ,tak nechápem aj váš dvovod dat to sem na diskusiu!Peniaze vám vrátila,tak načo to zbytočne dalej rozoberat.Nepoviem,keby vám tie peniaze nechcela vrátit,alebo by bola k vám drzá,vedome vás oklamala,zatajovala sa :o vtedy by ste ju mohla takto očiernovat,ale ona s vami jednala slušne a uznala si aj chybu,že si to nevšimla.Všetci sú bez chýb???

pani kicita
pani predavajuca si pozrela fotky a vraj nic nevidela!!!!!!!!!!nechcem urazat ale potom musi byt slepa..tak ma vyzerat kabelka NOVÁÁÁÁÁÁ?
A POTOM DOSTALA ODPOVED
podla vas tak to ma vyzerat nova kabelka?
ja by som to iste napisala a este dobre ze s troskou hnevu vsak ked mi na tie fotky ktore ma v galerii niekto napise ze ona tam chybu nevidi!!!!tak ...no comment
a zrazu pani sa citila dotknuta hoci mala nato kupujuca dovod takto sa spytat a natom nic zle nieje ved zatial/ pisem zatial/ to podla komunikacii vyzeralo tak ze pride asi o 35 eurr kedze pani predavajuca NEVIDI tie chyby ktore aj slepy vidi!!!a tak mozno si neuzna chybu..no nebola vulgarna nepisala nic zle...
a vyhovara sa na tu prvu spravu kde sa pise ze prisla poskodena kabelka atd...co zle tam je pisane???

a mariana neriesi ako vidim to iste dookola len sem dala komunikaciu aby ujasnila situaciu a ked si pozriete datumy tak vobec nie pred tyzdnom dostala spat peniaze a tie dve eura vobec nie tak jednoducho poslala ale na vyzvu!a este ona bola urazena..
ide len o to ked sa uz raz zapojila pani tak mala napisat cistu pravdu a nie vykraslit sa a tym zaspinit druhu stranu..

presne ste to vystihla,ďakujem
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Re: dada1974

od mariana74 » Uto Feb 01, 2011 5:54 pm

dada1974 píše:Dobry den prajem vsetkym,rada by som pridala este posleny dotaz k celemu tomuto nedorozumeniu a hlavne k tym fotkam,ze tam ziadny kaz nevidim...ja som si tie fotky pozrela vo svojom albumu,kde som mala nafotenu kabelku a tam ten,alebo tie kazy nebolo vidiet,to som nevedela o tom,ze ja si mozem do galerie vlozit fotky,ako to urobila pani Mariana az kym mi nezavolala jedna znama a neupozornila ma na to,ze ma tu nejaka pani pekne ohovara a sama som nechapala co sa deje,lebo tu na fore som este nikdy nebola a ani som nevedela o tej galeriii pani Mariany...tak az tam som si po prvy krat pozrela tie fotto...!!!a poviem vam pravdu,sama som bola z tych fotiek zhrozena a dodnes den nechapem tomu,ako som take nieco mohla prehliadnut a ci je to vobec mozneee,take nieco prehliadnut,nechce sa mi samej tomu verit,ale stym ja uz nic nespravim...takze tolko k tym fotto a este raz sa pani Mariane verejne OSPRAVEDLNUJEM,mrzi ma to...tak tymto by som chcela ukoncit celu tuto neprijemnu zalezitost,dakujem za pochopenie vsetkym,sme len ludia a nikto nie je neomylny...s pozdravom Dada

konečne rozumné slová,ospravedlnenie prijaté,samozrejme ,že sa to stane,ale vžite sa do situácie ,ža by ste to bola vy čo dostane poškodený tovar.a tiež som rada ,že sa to uzavrelo,fotky z galérie vymažem
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Predchádzajúci

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť