do galérie som vložila fotky novej kabelky s poškodením,dotyčná pani na fotkách vraj žiadne poškodenie nevidí.tak posúďte čo tam vidíte.?
inak,nakupovala som u nej už viac krát,bolo to ok ,tak ma teraz prekvapkala.

mariana74 píše:do galérie som vložila fotky novej kabelky s poškodením,dotyčná pani na fotkách vraj žiadne poškodenie nevidí.tak posúďte čo tam vidíte.?

mariana74 píše:za 35 ečok

otrida11 píše:ZA KOLKO SI JU KUPILA???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
NO ODPADLA BY SOM![]()
![]()

mariana74 píše:do galérie som vložila fotky novej kabelky s poškodením,dotyčná pani na fotkách vraj žiadne poškodenie nevidí.tak posúďte čo tam vidíte.?

Držím palečky,aby sa vám kabelka vrátiladada1974 píše:Mila pani Mariana,nechapem,preco ma tu po celom nete ohovarate,ked som vam peniaze za kabelku hned vratila...ale to tu akosi nespominate...!!!Takze toto je odkaz pre vsetkych,ktori tu pisu...ja som sa pani Mariane ospravedlnila,ze ma to naozaj velmi mrzi a jednala som s nou maximalne slusne,ale tato pani bola po cely cas velmi arogantna,aj napriek tomu,ze som sa jej ospravedlnila a hned na dalsi den,som jej poslala peniaze spat za kabelku...uz je tomu vyse tyzdna a kabelka mi stale neprisla,aj napriek tomu,ze som ju poprosila aby mi ju poslala 1 triedov-doplatila som jej samozrejme aj 2 eur na postovne...Takze mila pani Mariana,prestante ma tu laskavo spinit a ohovarat,lebo to najdolezitejsie ste tu nenapisala,ze ZA KABELKU SOM VAM HNED PENIAZE VRAAATILA...takze kto sa tu v prvom rade chova nefer,ste vy,ze tu nenapisete celu pravdu...tak asi tolko na moju obhajobu...dakujem za pochopenie s tou kabelkou ma to naozaj mrzi,ale peniazky som vratila aj som sa ospravedlnila pani,takze dakujem vsetkym za pochopenie...prajem vsetkym krasny vecer...Dada

Ja to tiež tak robímalex píše:ja by som len dodala, že najprv sa vracia tovar až potom platba

kicita2 píše:Ja to tiež tak robímalex píše:ja by som len dodala, že najprv sa vracia tovar až potom platbaked dotyčná si nieje istá,či jej tovar sadne,tak v prípade,že nesadne,tak jej vrátim peniažky,ale až potom ako mi dorazí vrátený balíček.Zatiaľ sa mi to stalo raz
Nevidím dvovod prečo by som jej nevrátila peniažky,ked tovar nesadne
ved ide o to,aby bol zákazník spokojný a ja budem kludne spávat