Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Nakupovanie – obchody, reklamácie - nová kabelka za 35 eur

nová kabelka za 35 eur

od mariana74 » Štv Jan 20, 2011 11:20 pm

do galérie som vložila fotky novej kabelky s poškodením,dotyčná pani na fotkách vraj žiadne poškodenie nevidí.tak posúďte čo tam vidíte.?
inak,nakupovala som u nej už viac krát,bolo to ok ,tak ma teraz prekvapkala.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Re: nová kabelka za 35 eur

od Janka81 » Pia Jan 21, 2011 1:06 pm

mariana74 píše:do galérie som vložila fotky novej kabelky s poškodením,dotyčná pani na fotkách vraj žiadne poškodenie nevidí.tak posúďte čo tam vidíte.?

tá kabelka je hrozná,nedala by som za nu ani 4€ :!: :!: komplet zošúchaná,ak aj nebola nosená,je totálne poškodená a mala by Vám predávajúca vrátiť peniaze aj s poštovným a pridať riadnu omluvu,pretože tieto poškodenia vidí aj slepý :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od otrida11 » Pia Jan 21, 2011 8:42 pm

ZA KOLKO SI JU KUPILA??? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
NO ODPADLA BY SOM :cry: :cry: :cry:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od mariana74 » Pia Jan 21, 2011 9:27 pm

za 35 ečok
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Pon Jan 24, 2011 2:33 pm

mariana74 píše:za 35 ečok

to je neskutočné :roll: :twisted: a už ste sa nejako dohodli?lebo toto by som tak určite nenechala :!:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Pon Jan 24, 2011 2:34 pm

otrida11 píše:ZA KOLKO SI JU KUPILA??? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
NO ODPADLA BY SOM :cry: :cry: :cry:

otrasná,že :roll: nech nikomu nechce tvrdiť,že si to nevšimla,ked ju balila :evil:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Re: nová kabelka za 35 eur

od lindda » Str Jan 26, 2011 3:24 pm

mariana74 píše:do galérie som vložila fotky novej kabelky s poškodením,dotyčná pani na fotkách vraj žiadne poškodenie nevidí.tak posúďte čo tam vidíte.?

caf ako si dopadla dohodli ste sa?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od mariana74 » Str Jan 26, 2011 4:29 pm

ešte to neskončilo,čakám ,má mi vrátiť platbu,ale podľa náznakov mi neprirátala poštovné,tak neviem ,dám ech ako to skončilo
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dada1974 » Pon Jan 31, 2011 12:48 am

Mila pani Mariana,nechapem,preco ma tu po celom nete ohovarate,ked som vam peniaze za kabelku hned vratila...ale to tu akosi nespominate...!!!Takze toto je odkaz pre vsetkych,ktori tu pisu...ja som sa pani Mariane ospravedlnila,ze ma to naozaj velmi mrzi a jednala som s nou maximalne slusne,ale tato pani bola po cely cas velmi arogantna,aj napriek tomu,ze som sa jej ospravedlnila a hned na dalsi den,som jej poslala peniaze spat za kabelku...uz je tomu vyse tyzdna a kabelka mi stale neprisla,aj napriek tomu,ze som ju poprosila aby mi ju poslala 1 triedov-doplatila som jej samozrejme aj 2 eur na postovne...Takze mila pani Mariana,prestante ma tu laskavo spinit a ohovarat,lebo to najdolezitejsie ste tu nenapisala,ze ZA KABELKU SOM VAM HNED PENIAZE VRAAATILA...takze kto sa tu v prvom rade chova nefer,ste vy,ze tu nenapisete celu pravdu...tak asi tolko na moju obhajobu...dakujem za pochopenie s tou kabelkou ma to naozaj mrzi,ale peniazky som vratila aj som sa ospravedlnila pani,takze dakujem vsetkym za pochopenie...prajem vsetkym krasny vecer...Dada
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od kicita2 » Pon Jan 31, 2011 1:00 am

dada1974 píše:Mila pani Mariana,nechapem,preco ma tu po celom nete ohovarate,ked som vam peniaze za kabelku hned vratila...ale to tu akosi nespominate...!!!Takze toto je odkaz pre vsetkych,ktori tu pisu...ja som sa pani Mariane ospravedlnila,ze ma to naozaj velmi mrzi a jednala som s nou maximalne slusne,ale tato pani bola po cely cas velmi arogantna,aj napriek tomu,ze som sa jej ospravedlnila a hned na dalsi den,som jej poslala peniaze spat za kabelku...uz je tomu vyse tyzdna a kabelka mi stale neprisla,aj napriek tomu,ze som ju poprosila aby mi ju poslala 1 triedov-doplatila som jej samozrejme aj 2 eur na postovne...Takze mila pani Mariana,prestante ma tu laskavo spinit a ohovarat,lebo to najdolezitejsie ste tu nenapisala,ze ZA KABELKU SOM VAM HNED PENIAZE VRAAATILA...takze kto sa tu v prvom rade chova nefer,ste vy,ze tu nenapisete celu pravdu...tak asi tolko na moju obhajobu...dakujem za pochopenie s tou kabelkou ma to naozaj mrzi,ale peniazky som vratila aj som sa ospravedlnila pani,takze dakujem vsetkym za pochopenie...prajem vsetkym krasny vecer...Dada
Držím palečky,aby sa vám kabelka vrátila :D ,snád sa to teraz neobráti proti vám :twisted:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od alex » Pon Jan 31, 2011 10:24 am

ja by som len dodala, že najprv sa vracia tovar až potom platba
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

dada1974

od dada1974 » Pon Jan 31, 2011 12:10 pm

No vidite,ja som jej peniazky vratila,co sem uz mila pani ani nenapisala a kabelku stale nemam :(
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od kicita2 » Pon Jan 31, 2011 1:00 pm

alex píše:ja by som len dodala, že najprv sa vracia tovar až potom platba
Ja to tiež tak robím :D ked dotyčná si nieje istá,či jej tovar sadne,tak v prípade,že nesadne,tak jej vrátim peniažky,ale až potom ako mi dorazí vrátený balíček.Zatiaľ sa mi to stalo raz :lol: Nevidím dvovod prečo by som jej nevrátila peniažky,ked tovar nesadne :P ved ide o to,aby bol zákazník spokojný a ja budem kludne spávat :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od inguli » Pon Jan 31, 2011 1:07 pm

kicita2 píše:
alex píše:ja by som len dodala, že najprv sa vracia tovar až potom platba
Ja to tiež tak robím :D ked dotyčná si nieje istá,či jej tovar sadne,tak v prípade,že nesadne,tak jej vrátim peniažky,ale až potom ako mi dorazí vrátený balíček.Zatiaľ sa mi to stalo raz :lol: Nevidím dvovod prečo by som jej nevrátila peniažky,ked tovar nesadne :P ved ide o to,aby bol zákazník spokojný a ja budem kludne spávat :D

no lenze tu su maminy aj take ktore to zneuziju ja vzdy posielam miery ak sadne ok ak nie to mi je velmi luto ale s tym uz nic nespravim...
su maminy ktore napisu ze nesadne i ked ide o to ze sa jej "nazivo"ten tovar sa uz nepaci a tak napise ze nesadlo...to by sme vracali vkuse len peniaze ...vidite aj v tomto pripade vratila peniiaze pani a aj tak pani pise pise a ociernuje dalej...aky to ma zmysel to neviem...zato ze som nahnevana takto spinit niekoho naco je to dobre :roll:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od kicita2 » Pon Jan 31, 2011 1:27 pm

Ja taktiež udávam miery,ale ked mi napíše maminka,či je možné ak by náhodou tovar nesadol vrátit peniažky,tak neodmietnem,len to spetné poštovné si už hradí z vlastného vrecka,ja jej pošlem už len predajnú cenu.Myslim si,ked sa natom človek vopred dohodne ešte v konverzáciach,tak nieje problém.Ved ja každému zase nepíšem,kto sa mi ozve,že v prípade ak nesadne tak vraciam peniaze.Viem pochopit niektorých,ktorý sa boja kupovat konfekčné velkosti takto bez skúšania,vždy je to vecou dohody medzi oboma stranami.A zatial bolo tých ludí malo,čo sa konkrétne na toto spýtali :D No po tomto príspevku ich bude asi viac :D :D :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Ďalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť