17zuzka6 píše:ja som teraz taka vytocena,ze keby som pani malickoval dostala do ruk,tak,,,,,,,,,,,,,,,,,,![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
oklamala ma na postovnom,druhe postovne som zaplatila ja,stiahla som tu galeriu,a este som jej nedala ani zlu referenciu a toto je asi odplata...a ona este vypusti z papule,ze som ja znicila to pyzamko??? a preco by som to preboha robila!!!!toto mi bol cert dlzen stretnut takehoto cloveka...
![]()
![]()
![]()
![]()

Rencica píše:dufam,ze to coskoro vyriesite,ja len tolko na pani ,,malickoval,, ze mala som s nou obchodik,nakupila odomna vela veciciek,nastastie aj uhradila peniazky,ale co ma udivili,bolo ze polovicu tych veciciek predavala potom za ovela vyssiu sumu..a to niektore vecicky mali aj daku chybicku,co uz neuvadzala v inzeratiku..

sisu22 píše:Rencica píše:dufam,ze to coskoro vyriesite,ja len tolko na pani ,,malickoval,, ze mala som s nou obchodik,nakupila odomna vela veciciek,nastastie aj uhradila peniazky,ale co ma udivili,bolo ze polovicu tych veciciek predavala potom za ovela vyssiu sumu..a to niektore vecicky mali aj daku chybicku,co uz neuvadzala v inzeratiku..
nejdem si zastavat,ale v tomto problem nevidim,ona poctivo zaplatila,a to ze to predavala dalej-ved si s tym mohla robit co chcela. Ze mali chybu-mozno ona nevidela.
o tych zmolkoch-tiez som tak kupila "nadherny" rolak,ako novy,a doslo mi take svinstvo,ze ma skoro vystrelo. Pekne by sa to malo do inz vsetko napisat.Teraz ked nieco kupujem sa mam pyta: ma zmolky?je niekde sita?je skracovana?je niekde flak?ved tyzden presedim len na otazkach

Janka81 píše:sisu22 píše:Rencica píše:dufam,ze to coskoro vyriesite,ja len tolko na pani ,,malickoval,, ze mala som s nou obchodik,nakupila odomna vela veciciek,nastastie aj uhradila peniazky,ale co ma udivili,bolo ze polovicu tych veciciek predavala potom za ovela vyssiu sumu..a to niektore vecicky mali aj daku chybicku,co uz neuvadzala v inzeratiku..
nejdem si zastavat,ale v tomto problem nevidim,ona poctivo zaplatila,a to ze to predavala dalej-ved si s tym mohla robit co chcela. Ze mali chybu-mozno ona nevidela.
o tych zmolkoch-tiez som tak kupila "nadherny" rolak,ako novy,a doslo mi take svinstvo,ze ma skoro vystrelo. Pekne by sa to malo do inz vsetko napisat.Teraz ked nieco kupujem sa mam pyta: ma zmolky?je niekde sita?je skracovana?je niekde flak?ved tyzden presedim len na otazkach
sisu--pointa bola.že zuzka kúpila balík vecí,ktoré boli v otrasnom stave a predávajúca tvrdila,že ich zničila práve zuzkatoto je to podstatné,čo sa tu riešilo

sisu22 píše:neviem,ale je mi to cele divne,ako som spominala,nebudem si nikoho zastavat,ale ziadnu neg.co sa skaredych veci tyka nema(vecicky som nevidela) a ma len tam tu jednu (dokonca pozeram ze od mojej svagrovej
) ale aspon ze vratila peniaze.

17zuzka6 píše:A veruze mate pravdu:)) peniaze mam ,tak uz kaslem nato![]()

no uz niesom na materskej, nemam cas,stale len v roboteJanka81 píše:sisu22 píše:neviem,ale je mi to cele divne,ako som spominala,nebudem si nikoho zastavat,ale ziadnu neg.co sa skaredych veci tyka nema(vecicky som nevidela) a ma len tam tu jednu (dokonca pozeram ze od mojej svagrovej
tie veci boli nafotené v galerke,ale zuzka to už stiahla-boli fakt hroznééé
ona jej ani negatko nedávala,chcela len späť peniaze a nečakala,že predávajúca bude tak reagovať..nuž čo..peniaze vrátené,treba sa prestať osočovať a ísť dalejtak nech sa obom darí a samozrejme aj Tebe Simka--dlho som Ta tu nevidela
![]()

sisu22 píše:Rencica píše:dufam,ze to coskoro vyriesite,ja len tolko na pani ,,malickoval,, ze mala som s nou obchodik,nakupila odomna vela veciciek,nastastie aj uhradila peniazky,ale co ma udivili,bolo ze polovicu tych veciciek predavala potom za ovela vyssiu sumu..a to niektore vecicky mali aj daku chybicku,co uz neuvadzala v inzeratiku..

sisu22 píše:no uz niesom na materskej, nemam cas,stale len v roboteJanka81 píše:sisu22 píše:neviem,ale je mi to cele divne,ako som spominala,nebudem si nikoho zastavat,ale ziadnu neg.co sa skaredych veci tyka nema(vecicky som nevidela) a ma len tam tu jednu (dokonca pozeram ze od mojej svagrovej
tie veci boli nafotené v galerke,ale zuzka to už stiahla-boli fakt hroznééé
ona jej ani negatko nedávala,chcela len späť peniaze a nečakala,že predávajúca bude tak reagovať..nuž čo..peniaze vrátené,treba sa prestať osočovať a ísť dalejtak nech sa obom darí a samozrejme aj Tebe Simka--dlho som Ta tu nevidela
![]()

Rencica píše:dufam,ze to coskoro vyriesite,ja len tolko na pani ,,malickoval,, ze mala som s nou obchodik,nakupila odomna vela veciciek,nastastie aj uhradila peniazky,ale co ma udivili,bolo ze polovicu tych veciciek predavala potom za ovela vyssiu sumu..a to niektore vecicky mali aj daku chybicku,co uz neuvadzala v inzeratiku..