Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Nakupovanie – obchody, reklamácie - Otras,hrôôza:((

od 17zuzka6 » Str Mar 09, 2011 10:17 pm

Dobry den,dnes balik dosiel,ale nehnevajte sa .ja vobec nioesom spokojna,vecicky su na komplet flakateee a zodrate,kabatik je zazmolkany cely,to ruzove pyzamko je na komplet cele flakate a este polepene od dakych chrumiek a tricka su flakate asi vsetky okrem jedneho:(((pekne su akurat len tie riflove kratasky...topanocky su zodrate a strasne velike...ja neviem teraz co...-TOTO SOM JEJ NAPISALA,KED BALIK DOSIE A TOTO JE JEJ ODPOVED:Dobry den prepacte tam boli same ekne veci, len nietkore som tam prilozila proste gratris tie s flakmi, Take naozaj nechapem co mi to pisete su to vsetko pekne veci podotykam kupila ste ich za naozaj za dobru cenu.Zelam vsetko dobre
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od 17zuzka6 » Str Mar 09, 2011 10:46 pm

ja som teraz taka vytocena,ze keby som pani malickoval dostala do ruk,tak,,,,,,,,,,,,,,,,,, :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: oklamala ma na postovnom,druhe postovne som zaplatila ja,stiahla som tu galeriu,a este som jej nedala ani zlu referenciu a toto je asi odplata...a ona este vypusti z papule,ze som ja znicila to pyzamko??? a preco by som to preboha robila!!!!toto mi bol cert dlzen stretnut takehoto cloveka... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Štv Mar 10, 2011 10:01 am

17zuzka6 píše:ja som teraz taka vytocena,ze keby som pani malickoval dostala do ruk,tak,,,,,,,,,,,,,,,,,, :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: oklamala ma na postovnom,druhe postovne som zaplatila ja,stiahla som tu galeriu,a este som jej nedala ani zlu referenciu a toto je asi odplata...a ona este vypusti z papule,ze som ja znicila to pyzamko??? a preco by som to preboha robila!!!!toto mi bol cert dlzen stretnut takehoto cloveka... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

zbytočne sa rozčulujete :wink: :wink: :wink: capnite jej negatko,ked je taká neseriozna a pokračujte dalej v živote...zbytočne si tým kazíte deň-proste ľudia sú už takí a my s tým žiaľ nič nenarobíme :cry:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Štv Mar 10, 2011 10:21 am

Rencica píše:dufam,ze to coskoro vyriesite,ja len tolko na pani ,,malickoval,, ze mala som s nou obchodik,nakupila odomna vela veciciek,nastastie aj uhradila peniazky,ale co ma udivili,bolo ze polovicu tych veciciek predavala potom za ovela vyssiu sumu..a to niektore vecicky mali aj daku chybicku,co uz neuvadzala v inzeratiku.. :shock:

nejdem si zastavat,ale v tomto problem nevidim,ona poctivo zaplatila,a to ze to predavala dalej-ved si s tym mohla robit co chcela. Ze mali chybu-mozno ona nevidela.

o tych zmolkoch-tiez som tak kupila "nadherny" rolak,ako novy,a doslo mi take svinstvo,ze ma skoro vystrelo. Pekne by sa to malo do inz vsetko napisat.Teraz ked nieco kupujem sa mam pyta: ma zmolky?je niekde sita?je skracovana?je niekde flak?ved tyzden presedim len na otazkach :evil:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Štv Mar 10, 2011 10:25 am

sisu22 píše:
Rencica píše:dufam,ze to coskoro vyriesite,ja len tolko na pani ,,malickoval,, ze mala som s nou obchodik,nakupila odomna vela veciciek,nastastie aj uhradila peniazky,ale co ma udivili,bolo ze polovicu tych veciciek predavala potom za ovela vyssiu sumu..a to niektore vecicky mali aj daku chybicku,co uz neuvadzala v inzeratiku.. :shock:

nejdem si zastavat,ale v tomto problem nevidim,ona poctivo zaplatila,a to ze to predavala dalej-ved si s tym mohla robit co chcela. Ze mali chybu-mozno ona nevidela.

o tych zmolkoch-tiez som tak kupila "nadherny" rolak,ako novy,a doslo mi take svinstvo,ze ma skoro vystrelo. Pekne by sa to malo do inz vsetko napisat.Teraz ked nieco kupujem sa mam pyta: ma zmolky?je niekde sita?je skracovana?je niekde flak?ved tyzden presedim len na otazkach :evil:

sisu--pointa bola.že zuzka kúpila balík vecí,ktoré boli v otrasnom stave a predávajúca tvrdila,že ich zničila práve zuzka 8) toto je to podstatné,čo sa tu riešilo :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Štv Mar 10, 2011 10:33 am

Janka81 píše:
sisu22 píše:

sisu--pointa bola.že zuzka kúpila balík vecí,ktoré boli v otrasnom stave a predávajúca tvrdila,že ich zničila práve zuzka 8) toto je to podstatné,čo sa tu riešilo :wink:

Jani ja som velmi dobre pochopila pointu,ale reagovala som na ten prispevok co som skopirovala.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Štv Mar 10, 2011 10:37 am

neviem,ale je mi to cele divne,ako som spominala,nebudem si nikoho zastavat,ale ziadnu neg.co sa skaredych veci tyka nema :roll: (vecicky som nevidela) a ma len tam tu jednu (dokonca pozeram ze od mojej svagrovej :) ) ale aspon ze vratila peniaze.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Štv Mar 10, 2011 10:41 am

sisu22 píše:neviem,ale je mi to cele divne,ako som spominala,nebudem si nikoho zastavat,ale ziadnu neg.co sa skaredych veci tyka nema :roll: (vecicky som nevidela) a ma len tam tu jednu (dokonca pozeram ze od mojej svagrovej :) ) ale aspon ze vratila peniaze.

tie veci boli nafotené v galerke,ale zuzka to už stiahla-boli fakt hroznééé :roll:
ona jej ani negatko nedávala,chcela len späť peniaze a nečakala,že predávajúca bude tak reagovať..nuž čo..peniaze vrátené,treba sa prestať osočovať a ísť dalej :lol: tak nech sa obom darí a samozrejme aj Tebe Simka--dlho som Ta tu nevidela :lol: :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od 17zuzka6 » Štv Mar 10, 2011 10:52 am

A veruze mate pravdu:)) peniaze mam ,tak uz kaslem nato :) :)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Štv Mar 10, 2011 11:09 am

17zuzka6 píše:A veruze mate pravdu:)) peniaze mam ,tak uz kaslem nato :) :)

veru aj kašlite,lebo bola som teraz v galerke u predávajúcej a tam tie foto sú úplne iné ako boli u vás a potom sa to len zamotáva zbytočne...nereagujte ani jedna,lebo to bude nekonečný príbeh jedného balíka :wink: :wink: :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Štv Mar 10, 2011 11:56 am

Janka81 píše:
sisu22 píše:neviem,ale je mi to cele divne,ako som spominala,nebudem si nikoho zastavat,ale ziadnu neg.co sa skaredych veci tyka nema :roll: (vecicky som nevidela) a ma len tam tu jednu (dokonca pozeram ze od mojej svagrovej :) ) ale aspon ze vratila peniaze.

tie veci boli nafotené v galerke,ale zuzka to už stiahla-boli fakt hroznééé :roll:
ona jej ani negatko nedávala,chcela len späť peniaze a nečakala,že predávajúca bude tak reagovať..nuž čo..peniaze vrátené,treba sa prestať osočovať a ísť dalej :lol: tak nech sa obom darí a samozrejme aj Tebe Simka--dlho som Ta tu nevidela :lol: :wink:
no uz niesom na materskej, nemam cas,stale len v robote :(
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Rencica » Štv Mar 10, 2011 1:05 pm

sisu22 píše:

ja som nepisala o pani malickoval nic zle,bolo to si myslim nestranny dotaz z mojej strany,len ze som mala s nou obchodik tiez.. len vravim,ze ma to udivilo,kedze ja osobne nieco kupim a nosim ,alebo predam ked je to zle za tu istu cenu alebo pod cenu..a tie chybicky bolo vidno .. 8) lenze kazdy mame iny nazor na veci.. :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Štv Mar 10, 2011 1:54 pm

sisu22 píše:
Janka81 píše:

no uz niesom na materskej, nemam cas,stale len v robote :(

aj som si Simonka myslela-tak nech sa Ti darí :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Štv Mar 10, 2011 1:58 pm

možno aj tie veci,čo kúpila Zuzka boli kúpené od niekoho iného..ale to už mi nevyriešime,je to predávajúcej osobná vec i svedomie...môžeme len poblahoželať Zuzke,že má späť svoje peniaze a nejako to všetko uzavrieť :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od malickoval » Uto Mar 22, 2011 1:30 pm

Mila janka, aj keby tie veci boli kupene od niekoho , na foitkach je jasne vidiet ze su v super stave, takl ako ma tatro mamicka dourazal, ze zniicla pyzamko pofotila ho a spravila s nehop galerku ma riadne nahnevalo, ale to ze sa tu hrala na chudioatko a mne pisala, spravy v tomto zneni, aj napriek tomu , ze som jej neodpisvala, hovori samo za seba.Je to velky bez chbtak!!!!!!!!!
17zuzka6 13. 03. 2011 o 18:46:29 napisal(a):

ty si laskavo prestan o mna otierat tu hnusnu papulu,preklinam den,kedy som klikla na tvoj inzerat!!!

17zuzka6 14. 03. 2011 o 16:01:59 napisal(a):

to akoze dokedy sa chces natahovat v tej galerke???si normalna??

17zuzka6 21. 03. 2011 o 21:56:00 napisal(a):

ak nestiahnes tie galerie,dam ti zle hodnotko...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť