Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

O portáli BabyBazar.sk - Platené členstvo

Témy týkajúce sa nášho portálu. Čo vylepšiť? Čo Vám tu chýba, vadí?

od nelly123 » Pia Jún 25, 2010 9:50 am

Janka81 píše:
nelly123 píše:
Janka81 píše:
lubica2403 píše:naozaj to nikam nevedie, alex, ja nemám potrebu opierať sa tu o niekoho výroky, ani na gonicu som nnereagovala.Na rozdiel od vás - aj keď to práve vy píšte, tú vlastnú hlavu mám ja ,preto nepotrebujem nahrávať si s niekým :wink:

nepochopili ste nič - nie som po žiadnej stránke závislá na BB,preto ani nepotrebujem aby mi tu niekto prisviedčal - a už vôbec nie verejne :wink: Ale ďalej by to už bolo na vážnu psychologickú debatu .... :wink:

Nikto netvrdí,že ste závislá---ale že je treba skončiť :roll: pekný večer off

....jani,dnes sme boli v bojniciach na zamku-na pinocchia...bolo super

....pišem to sem,že toto nema zmysel---ako ta moja veta,vykašli sa na to,ked niekto nechce chapat tak nebude..

:P :P :P :wink:

konečne rozumná téma Deniska :lol: :lol: :lol: to som ani nevedela,že tam bude pinocchio :wink: :wink: máš foto??

:lol: :lol: :lol: :wink: ...ano bolo fakt super,mala to zvladla o.k-len kopu schodikov,ale v poho...hodim niečo do galerky..mrkni potom... :D :D :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

účet Silver

od krupicka » Str Júl 28, 2010 5:16 pm

do včera som mala učet silver. dnes mám už standard. Skončil učet Silver a treba si ho uhradiť na dalsie obdobie ???? nepriešiel mi ziaden mailik s upozornenim ?
dakujem za odpoved
Marcela
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od AndreaLV » Str Júl 28, 2010 8:10 pm

Dobry den chcela by som sa opytat ci mi viete povedat do akeho datumu som mala zaplatene clenstvo Silver.Dakujem krasne.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Predchádzajúci

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť