Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

O portáli BabyBazar.sk - Platené členstvo

Témy týkajúce sa nášho portálu. Čo vylepšiť? Čo Vám tu chýba, vadí?

Platené členstvo

od zuzzika » Pia Jún 18, 2010 10:25 pm

Chcem sa opýtať admina či nebude členstvo lacnejšie? Napr. na Minibazare je za 1,- € mesačne a ročne je to len 10,80 €. Na Mimibazare cca 2,20 € na mesiac. Ja už som tu členstvo mala raz zaplatené a teraz by som mala rada tiež, ale stále uvažujem či neinvestujem inde aj keď mám tento portál rada a celkom dobre sa tu v ňom prehliada a dokonca musím pochváliť neustále vylepšovania. Ďakujem za odpoveď.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od 141Lucy141 » Sob Jún 19, 2010 2:45 pm

aj to by nebolo zle ale ja by som na zac iatoknavrhovala aspom keby sa dalo zaplatiti na jeden mesiac nar silver, na skusku mi staci na mesiac, nemusim rovno na 3 mesiace.. bolo by fajne keby sa trosku aj rozclenili baliky.. nielen v kuse 3 mesiace, ale aj po mesiaci, al po 2 mesiacoch, a kazdy by si zaplatil na kolko by mu to vyhovovalo..
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od nelly123 » Ned Jún 20, 2010 10:22 am

:lol: :lol: :lol: babenky-popozerajte si prispevky dozadu :wink: ...už sme to tu riešili aj s alex- aj admin pridali vyjadrenia...treba si to prečitat :) ...ale ak sa niečo zmenilo :wink: uvitame!!! :P
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od admin » Ned Jún 20, 2010 12:30 pm

nelly123 pise spravne, precitajte si starsie diskusie. Zlacnovat sa urcite nebude, vysvetloval som preco. Netreba pozerat len na cenu, ale aj na sluzby ktore za aku cenu dostanete a podla toho zvazit kde inzerovat.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Ned Jún 20, 2010 12:37 pm

http://forum.babybazar.sk/nemoze-vznikn ... ard%20plus

už snaha bola :lol: :lol: :lol: nebudem už rýpať,bo alex mi dá po ušoch :wink: :wink: :wink: pekný deň všetkým a tešíme sa na daľšie zmeny :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od mimuscha » Ned Jún 20, 2010 1:29 pm

...ja by som sa len chcela spýtať,či nejako informujete platiacich členov,že sa im končí členstvo-alebo si to musím ustriehnuť sama?Dík,Mima
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Ned Jún 20, 2010 1:39 pm

mimuscha píše:...ja by som sa len chcela spýtať,či nejako informujete platiacich členov,že sa im končí členstvo-alebo si to musím ustriehnuť sama?Dík,Mima

ano,prišiel mi mail,kedy presne končí členstvo :wink: asi týžden vopred..
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od alex » Ned Jún 20, 2010 1:49 pm

Janka81 píše:
mimuscha píše:...ja by som sa len chcela spýtať,či nejako informujete platiacich členov,že sa im končí členstvo-alebo si to musím ustriehnuť sama?Dík,Mima

ešte ak si kliknete hore na oranžovu lištu "účty" tak tam máte aj napísané dokedy je účet (silver-gold) platný
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od 141Lucy141 » Ned Jún 20, 2010 1:55 pm

Janka81 píše:http://forum.babybazar.sk/nemoze-vzniknut-napr-balik-standard-plus-t3716.html?highlight=%C5%A1tandard%20plus

už snaha bola :lol: :lol: :lol: nebudem už rýpať,bo alex mi dá po ušoch :wink: :wink: :wink: pekný deň všetkým a tešíme sa na daľšie zmeny :wink:

precitala som si celu diskusiu na tuto temu, su tam aj fajn napady,
len ten moj tam spominany nebol.. nechcem nic ine, iba ci by sa ucet silver nedal objednat iba na 1 mesiac( 3,49 € nieje vela na mesiac, cena mi vyhovuje) , aby som vedela s toho vydedukovat, ci sa mi to potom oplati zaplatit napr na 3 mesiace, nic ine..
pri tomto sisteme by nebolo treba nic prerabat, nic menit, iba zmenit dlzku ako je to teraz rozdelene na 3, 6, a 12 mesiacov, ci b bolo mozne pridat este jednu moznost a to na 1 mesiac.. myslim ze by to nebolo az tak strasne náročné spojazdnit, a vyhovovalo by to viac ludom, pokial sa niekto nevie rozhodnut ci si ten silver na 3mes zaplatit alebo nie. jednoduhsie a lacnejsie vyskusanie aj pre mna by bolo skusit 1 mesiac, a vediet ci sa mi vyplati najblizsie si ho objednat napr na rok..

:roll:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od mimuscha » Ned Jún 20, 2010 2:21 pm

alex píše:
Janka81 píše:

ešte ak si kliknete hore na oranžovu lištu "účty" tak tam máte aj napísané dokedy je účet (silver-gold) platný
jééééj,naozaj...dakujééém :oops:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od admin » Ned Jún 20, 2010 3:00 pm

141Lucy141 píše:
Janka81 píše:http://forum.babybazar.sk/nemoze-vzniknut-napr-balik-standard-plus-t3716.html?highlight=%C5%A1tandard%20plus

precitala som si celu diskusiu na tuto temu, su tam aj fajn napady,
len ten moj tam spominany nebol.. nechcem nic ine, iba ci by sa ucet silver nedal objednat iba na 1 mesiac( 3,49 € nieje vela na mesiac, cena mi vyhovuje) , aby som vedela s toho vydedukovat, ci sa mi to potom oplati zaplatit napr na 3 mesiace, nic ine..
pri tomto sisteme by nebolo treba nic prerabat, nic menit, iba zmenit dlzku ako je to teraz rozdelene na 3, 6, a 12 mesiacov, ci b bolo mozne pridat este jednu moznost a to na 1 mesiac.. myslim ze by to nebolo az tak strasne náročné spojazdnit, a vyhovovalo by to viac ludom, pokial sa niekto nevie rozhodnut ci si ten silver na 3mes zaplatit alebo nie. jednoduhsie a lacnejsie vyskusanie aj pre mna by bolo skusit 1 mesiac, a vediet ci sa mi vyplati najblizsie si ho objednat napr na rok..

:roll:

Je to velmi jednoduche. Pokial chcete mat viac ako 150 inzeratov, alebo predavat novy tovar, alebo jednoducho aktualizovat inzeraty, alebo vacsie fotografie, alebo viac fotografii pri inzerate, alebo pridavat aukcie, oznamy alebo viac ako 5 vlastnych kategorii - v tom pripade sa Vam to oplati.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lubica2403 » Uto Jún 22, 2010 8:10 pm

Netreba pozerat len na cenu, ale aj na sluzby ktore za aku cenu dostanete a podla toho zvazit kde inzerovat.

Nedá mi nereagovať - o akých službách hovoríte? Nemám pocit, že tu dostávam viac ako na iných spomínaných portáloch.Mám zaplatený gold a už pomaly rok čakám na zlepšenia ako napr. vysvietenie neprečítaných správ , kategorizáciu vlastných inzerátov (aj ked je vraj hotová, stále nejde) a ďalšie.Už som to tu raz písala,ale musím sa opakovať - najjednoduchšie je ako prvé inkasovať a až potom za pochodu robiť zmeny .Pomaly mi členstvo skončí a zmeny nie sú hotové. Predpokladala som,keď som si členstvo predplatila, že si platím funkčnú službu s dobrým systémom. nemám nič proti platbám ani ich výške v prípade, že za ne aj dostanem primeranú kvalitu.
Aj keď možno nie okamžite, ale aspoň v priebehu niekoľkých týždňov.... či rokov?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od admin » Uto Jún 22, 2010 8:38 pm

Nikde som nenapisal ze tu dostavate viacej alebo menej. V sekcii Ucty su vypisane baliky sluzieb ktore su aktivne a uzivatel si podla nich moze vybrat - nevybrat. Nikdy uzivatelia neplatili za sluzby, ktore by neboli aktivne. Ked si uzivatel kupuje ucet vie za co plati - len za to co je v sekcii Ucty. Nepisem ani ze sme lepsi ani horsi ako ineportale, pisem len ze kazdy portal ma svoje sluzby vypisane a je na uzivatelovi ktory portal si vyberie. Co sa tyka kategorizacie inzeratov funguje od 19.6.2010. Momentalne sa pracuje na spravach, ktore budu komplet prerobene.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lubica2403 » Uto Jún 22, 2010 8:44 pm

Vytvorila som si kategórie, bohužiaľ nikde sa mi nezobrazujú.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sandras » Uto Jún 22, 2010 8:48 pm

lubica2403 píše:Vytvorila som si kategórie, bohužiaľ nikde sa mi nezobrazujú.

ani mne ... nemám platene členstvo, ale myslela som si, že kategorie budu tak, že ked vojdem niekomu do bazariku, a bude mať veci rozdelene do kategorií, tak si kliknem na kategoriu, ktorá ma zaujíma a uvidím len tie inzeráty ... (napr bude mať rozdelené veci podla velkostí, alebo podla niečoho iného a nebudem musieť preklikávať 300 vecí, len to, čo potrebujem)

tak ako su robené teraz, nechápem, ako vlastne funguju ... t.j. ich praktickú využitelnosť
Naposledy upravil sandras dňa Uto Jún 22, 2010 8:50 pm, celkovo upravené 1
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Ďalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť